Szendrei M

Contactgegevens Szendrei M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Szendrei M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Szendrei M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Trou du Renard 8; 4610; Beyne-Heusay, België

Telefoon (phone): 04 358 98 67 (+32-04 358 98 67) 04 358 98 67 (+32-04 358 98 67)

Fax (fax): 04 358 98 67 (+32-04 358 98 67) 04 358 98 67 (+32-04 358 98 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Szendrei M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Szendrei M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Szendrei M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Szendrei M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Szendrei M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Szendrei M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Szendrei M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Szendrei M
Products information Szendrei M

BTW identificatienummer (tax): BE06898010253
Ondernemingsnummer: 4703765869
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 576,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Szendrei M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Szendrei M
(Get full report from official database of BE for Szendrei M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Szendrei M
Addition kinds of activities for Szendrei M

3357. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
731999. Reclame, nec, nec | Advertising, nec, nec
22110508. Grosgrain, katoen | Grosgrain, cotton
32110103. Spectacle glas | Spectacle glass
33399904. Bismut raffineren (primaire) | Bismuth refining (primary)
37159902. Afneembare lading containers | Demountable cargo containers
79991111. Judo instructie | Judo instruction

Werken bij Szendrei M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Szendrei M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Szendrei M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Szendrei M. Looking for open vacancies in other companies

  • Opérateur Administratif Printing (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De taken zijn de volgende:   - Voorbereiding van de drukbestanden - Conversie en opslaan van de bestanden - Druk op verschillende formaten: klein en groot formaat - Afwerking : realiseren van de laatste productiefase, perforatie plakken, snijden, boekbinding,… Deze functie geniet goede kennis:   Microsoft Office programma’s: - Publisher: aanpassingen van documenten die elektronisch zijn ontvangen via invoeging van referenties, logo's, teksten,… - Word - Excel - PowerPoint - Outlook Grafische programma’s: - Indesign: basiskennis: in staat zijn om de lay-out aan te passen of op te maken aan de hand van een voorbeeld - Adobe Acrobat Standard: verschillende dossiers samenvoegen in 1 PDF document, de bestaande documenten in PDF wijzigen - Photoshop: bestanden kunnen herformatteren (ex: GIF, EPS JPEG), in staat zijn om de kleuren te wijzigen en logo’s of afbeeldingen uit een bestand kunnen integreren

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lebbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gistel - Oudenburg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de productieomgeving. Dit doe je aan de hand van een veegmachine of doe je manueel.

  • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

  • ACCOUNT MANAGER CARROSSERIE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Account Manager Carrosserie * Regio Antwerpen-Limburg-Kempen * Gedreven verkoopstalent met een passie voor carrosserie De komende maanden zal onze klant zijn verkoopteam versterken met een Account Manager Carrosserie regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Hiervoor is Hays Antwerpen samen met deze organisatie op zoek naar een Account Manager Carrosserie met passie voor de automotive regio Antwerpen-Limburg-Kempen. In deze functie als Account Manager Carrosserie sta je in voor het accountmanagement van een portfolio van bestaande klanten. Na een diepgaande verkoops- en productopleiding ontvang je het portfolio van de klant dat je autonoom zal behandelen in regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Je zal ongeveer 4-5 klanten per dag bezoeken, waar de nadruk ligt op kleine KMO ondernemingen en de iets grotere ketens. Je bent verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop en het ondernemen van acties om de vooropgestelde verkoopvolumes te behalen. Bovendien identificeer en benader je potentiële nieuwe klanten om de activiteiten in je specifieke regio te vergroten. Jouw rol bestaat uit het adviseren van de klanten door middel van up- of cross-selling, het zorgvuldig uitvoeren van demo's en het verlenen van technische bijstand aan klanten in de automotive. Verder kan je rekenen op de ondersteuning van je collega's van de inside sales voor offerteopvolging. Ten slotte rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Service Technieker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: CLAYTON OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om zelfstandig te werken in een tof team van service techniekers die elkaar steeds helpen? Kijk je uit naar een uitdagende technische job? Dan is deze functie vast iets voor jou. Als service technieker ben je de ambassadeur van Clayton voor onze klanten. Na je opleidingsperiode kan je van thuis uit vertrekken om onderhoud en herstellingen te doen bij nationale en internationale klanten.

  • Professionele autoschoner (v/m) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CLEAN POWER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een grote autogroep zijn we op zoek naar een professionele autoschoner. Job U zorgt voor de voorbereiding en reiniging van het voertuig om het onberispelijk te maken vooraleer het aan de klant wordt overhandigd. U kunt zich verplaatsen in Brussel en omgeving (uitzonderlijk ook in de regio Namen).

  • Montreal Associates - DevOps Engineer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer for a client based in Belgium.     Job Description  1 - Development: Experience in Java Backend development - this is mandatory Frontend experience is a plus.  2 - Continuous Integration: Experience in CI tools like Jenkins, Bamboo, Travis CI...  3 - Containerization and virtualization technology: 1+ year experience with Docker, this is mandatory As we're going to use Docker intensively, the candidate should have a strong understanding of container concepts  4 - Automation and Configuration Management: Should have experience with a configuration management tool like Chef, Puppet, Ansible, OpsWork... Best asset would be experience with Terraform or CloudFormation 5 - Cloud Technologies: AWS, Google Cloud or Azure, At least 1 year experience, important skill Should understand how to build infrastructure high availability, elasticity and fault tolerance  6 - System Administration, Security and Networking: 2+ years' experience in Linux systems is an important skill Write scripts in Bash is mandatory   Profile Language: English  Should be very communicative and team player. Collaboration is key, the candidate should be open-minded and always curious Should have experience in Agile methodologies   Details Location : Belgium  Duration: 1 year  Starting date: ASAP  Reference: MCAU - 37176   If you are interested by this position of DevOps Engineer and available, please send your updated CV via the button below with the reference MCAU - 37176.     Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • CHAUFFEUR CE VOOR (INTER)NATIONAAL UITZONDERLIJK TRANSPORT (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ALTEAD DEVRIENDT

    Type: Werfreserve

    U bent gefascineerd door onze zware trucks en u kunt daarmee op veilige en proffessionele wijze rijden U bent behoudens een goed chauffeur iemand die doorzicht heeft hoe zijn wagen te laden en te lossen U denkt eerst na en handelt dan pas bij laden, lossen en manoeuvreren met zware en/of buitenmaatse afmetingen van ladingen Dan bent u de chauffeur, die wij als de bedrijfs-vertegenwoordiger bij onze klanten, wensen aan te werven.

  • 1 flexi medewerker Kelner/ tooghulp m/v (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bloeiend hotel gecombineerd met een restaurant/brasserie, zijn wij opzoek naar zaalmedewerkers voor onmiddellijke indiensttreding Zowel studenten als flexi-jobbers komen in aanmerking ! Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je staat, samen met een andere collega, in voor het vriendelijk ontvangen van onze klanten Je begeleidt de klanten naar hun tafel Verder neem je hun bestelling op en bedient de klant met hun maaltijd en drank Je zorgt ervoor dat de tafel er altijd netjes bij ligt Het afrekenen behoort ook tot de job

Zoek naar antwoorden van Szendrei M in sociale netwerken
Look for responds of Szendrei M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Szendrei M. Laat een reactie achter voor Szendrei M. Szendrei M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Szendrei M. Leave a respond for Szendrei M. Szendrei M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Szendrei M op de google maps. Adres en contacten Szendrei M
Location of Szendrei M on the google maps. Address and contacts of Szendrei M

Andere gerelateerde bedrijven als come Szendrei M Szendrei M: Fohn Benoit | ALBERT BAYET | KAPSALON PASCAL | John Klaassen | Olivier Crepin

Other related companies as Szendrei M: Fohn Benoit | ALBERT BAYET | KAPSALON PASCAL | John Klaassen | Olivier Crepin

Szendrei M is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Szendrei M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06898010253. Het bedrijf Szendrei M bevindt zich op het adres: Rue Trou du Renard 8; 4610; Beyne-Heusay. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 576,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Szendrei M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Szendrei M is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Szendrei M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Szendrei M, openstaande posities, locatie van Szendrei M op de kaart.

Szendrei M is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Szendrei M, company assigned to the tax number BE06898010253. The company Szendrei M is located at the address: Rue Trou du Renard 8; 4610; Beyne-Heusay. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 576,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Szendrei M were not found.
The main activity of Szendrei M is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Szendrei M is not available. You also can look at reviews of Szendrei M, open positions, location of Szendrei M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Szendrei M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Szendrei M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Szendrei M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Szendrei M, employees, financial statistics.