CETELEM BELGIUM SA/NV

Contactgegevens CETELEM BELGIUM SA/NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CETELEM BELGIUM SA/NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CETELEM BELGIUM SA/NV

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1000-Bruxelles 1, België

Telefoon (phone): 02-250.16.11 (+32-02-250.16.11) 02-250.16.11 (+32-02-250.16.11)

Fax (fax): 02-250.16.19 (+32-02-250.16.19) 02-250.16.19 (+32-02-250.16.19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CETELEM BELGIUM SA/NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CETELEM BELGIUM SA/NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CETELEM BELGIUM SA/NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CETELEM BELGIUM SA/NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CETELEM BELGIUM SA/NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CETELEM BELGIUM SA/NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CETELEM BELGIUM SA/NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CETELEM BELGIUM SA/NV
Products information CETELEM BELGIUM SA/NV

BTW identificatienummer (tax): BE08645111083
Ondernemingsnummer: 4746887207
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 260,000 EUR
Werknemers (employees): 103
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in CETELEM BELGIUM SA/NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CETELEM BELGIUM SA/NV
(Get full report from official database of BE for CETELEM BELGIUM SA/NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CETELEM BELGIUM SA/NV
Addition kinds of activities for CETELEM BELGIUM SA/NV

2241. Smalle stoffenfabrieken | Narrow fabric mills
233702. Vrouwen en missen 'capes en jassen | Women's and misses' capes and jackets
34940100. Buisleidingen | Pipe fittings
37929909. Truck campers (slide-in) | Truck campers (slide-in)
38290112. Testers voor het controleren van hydraulische controles op vliegtuigen | Testers for checking hydraulic controls on aircraft
38449904. Stralingsbestralingsapparatuur | Gamma ray irradiation equipment

Werken bij CETELEM BELGIUM SA/NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CETELEM BELGIUM SA/NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CETELEM BELGIUM SA/NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CETELEM BELGIUM SA/NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Schoonmaker /38 uren (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een schoonmaker voor een winkel in Denderleeuw. Steek jij graag de handen uit de mouwen en houd jij van poetsen Je zal instaan voor algemene schoonmaak van van de winkelruimte, bureau's, sanitair, eetruimtes, polyvalente ruimtes, .... Een kein overzicht van mogelijke taken: vuilbakken ledigen, dweilen, stofzuigen, toiletten reinigen,.. U zal werken van maandag tot zaterdag (dinsdag vrije dag), full time 38 uren/week

  • Junior process engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - omvormen van project eisen in een controle software; - aanpassen van huidige sturingen naar klantenwensen; - visualisatie van hydraulische en thermische processen; - documentatie en archivering van nieuwe sturingen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in veiligheidsmateriaal in regio Puurs zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Service Technieker (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: YES Select

    Type: Vaste Job

    Als service technieker beschikt u over een eigen service wagen. U krijgt via uw tablet de planning voor de komende dagen. Op deze tablet vindt u alle informatie over de klant zodat u de opdracht geod kan uitvoeren. Elke ochtend vertrekt u van thuis uit naar de eerste klant waar je instaat voor het onderhoud of de herstelling van hun machines. Het zijn voornamelijk mechanische herstellingen, zoals vervangen van onderdelen, onderhoud van motoren, vervangen van olie, drukregelaars controleren, ed. De eerste maanden werkt u nooit alleen maar spreek je af met een collega ter plaatse bij de klant. U zal met verschillende collega techniekers samenwerken, zo leert u meteen iedereen goed kennen.

  • Accountant M/V (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DE CEUNYNCK & Co

    Type: Vaste Job

    Als Accountant binnen onze Finance afdeling maken volgende taken deel uit van je takenpakket : Maand afsluitingen : Realiseren of controleren van alle operaties m.b.t. de grootboek transacties BTW en vennootschapsbelasting: fiscale aangiftes opmaken om aan wettelijke verplichtingen te voldoen Jaarrekeningen en alle Belgische wettelijke verplichtingen: opstellen in samenspraak met de bedrijfsrevisoren Begeleiding van de medewerkers van het Shared Service Center (focus op AP) Budgettering en forecast : de BE controller ondersteunen bij het opstellen van de budgetten Andere ad hoc taken gelinkt aan accounting / reporting

  • logistiek medewerkers (regio Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar laden/lossers. Je zal o.a. instaan voor: -laden en lossen van vrachtwagens -controleren van goederen -beheer van de stock -bestellingen klaarzetten -algemeen magazijnwerk..

  • Relatiebeheerder verzekeringen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Ik heb jouw cv gezien op de site van Stepstone en vroeg mij af of u soms nog op zoek bent naar een nieuwe uitdaging ? Voor een verzekeringsmakelaar in Gent gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen ben ik nog op zoek naar een account advisor en een account manager . Onze klant is sinds 25 jaar een gevestigde waarde in de verzekeringswereld en in de top 10 van beste verzekeringsmakelaars van België. Ze werken met een team van 28 experten in hun vak. Wat zijn de taken? (account advisor)  U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden voor de u toegewezen ondernemingsklanten.  U verzorgt het polisbeheer voor deze klanten.  Voor de u toegewezen klanten bent u een bereikbaar aanspreekpunt voor alle courante wijzigingen in hun dossier.  U ondersteunt de Account manager in de commerciële relatie met de klant. Wat zijn de taken (account manager )  Actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen;  Uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk;  Adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten. Dit uiteraard met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers;  Correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • Trainer Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Beringen-Tessenderlo (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • European People & Talent Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672092-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is een toonaangevend rekruterings- en selectiekantoor met vestigingen in Antwerpen, Brussel en Gent. Er zijn voor mensen; dat komt voor ons op de eerste plaats. We gaan dan ook op zoek naar wat mensen en organisaties echt belangrijk vinden. Op die manier staan we als één blok achter onze kandidaat en onze klant en kunnen we de perfecte match maken. Meer info op www.bakker.be. Onze klant is een wereldspeler in de chemische sector en stelt wereldwijd ongeveer 6000 mensen tewerk. Het hoofdkantoor ligt in de Antwerpse Kempen. Voor dit groeiend internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een European People & Talent Development Partner. De European People & Talent Development Partner zal de learning & development opportuniteiten voor de Europese organisatie ontwikkelen en implementeren. Hij of zij is verantwoordelijk voor het aantrekken, identificeren en ontwikkelen van talent binnen de organisatie. Dit is een nieuwe functie in de organisatie die de visie op Talent Management creëert en rechtstreeks rapporteert aan de European HR Director. Taken en verantwoordelijkheden: U start van een blanco blad om alle development initiatieven binnen de Europese organisatie te ontwikkelen, structureren en evalueren. U werkt rechtstreeks met de business leaders om een development mindset in de organisatie te stimuleren. U bent verantwoordelijk voor alle talent development initiatieven op Europees niveau zoals performance cyclus, talent reviews, succession planning,… U ontwikkelt en implementeert development initiatieven om organisatie- en team prestaties te accelereren. U ondersteunt de business in het uitbouwen van leadership binnen de organisatie door het strategisch toewijzen van rollen aan individuen om ervaring en vaardigheden uit te bouwen. U werkt specifieke leadership programma’s uit. U zet in op Learning & development tools en middelen om de Learning & development strategie te onderbouwen. U voert meetsystemen in om de Learning & development strategie te evalueren.

Zoek naar antwoorden van CETELEM BELGIUM SA/NV in sociale netwerken
Look for responds of CETELEM BELGIUM SA/NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CETELEM BELGIUM SA/NV. Laat een reactie achter voor CETELEM BELGIUM SA/NV. CETELEM BELGIUM SA/NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CETELEM BELGIUM SA/NV. Leave a respond for CETELEM BELGIUM SA/NV. CETELEM BELGIUM SA/NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CETELEM BELGIUM SA/NV op de google maps. Adres en contacten CETELEM BELGIUM SA/NV
Location of CETELEM BELGIUM SA/NV on the google maps. Address and contacts of CETELEM BELGIUM SA/NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CETELEM BELGIUM SA/NV CETELEM BELGIUM SA/NV: TOILETTAGE ALINE | Nesten | P. HERCOT | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | ALBERTE WARSON

Other related companies as CETELEM BELGIUM SA/NV: TOILETTAGE ALINE | Nesten | P. HERCOT | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | ALBERTE WARSON

CETELEM BELGIUM SA/NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is CETELEM BELGIUM SA/NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08645111083. Het bedrijf CETELEM BELGIUM SA/NV bevindt zich op het adres: 1000-Bruxelles 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 103 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 260,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CETELEM BELGIUM SA/NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CETELEM BELGIUM SA/NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CETELEM BELGIUM SA/NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CETELEM BELGIUM SA/NV, openstaande posities, locatie van CETELEM BELGIUM SA/NV op de kaart.

CETELEM BELGIUM SA/NV is a company, that was registered 2008 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is CETELEM BELGIUM SA/NV, company assigned to the tax number BE08645111083. The company CETELEM BELGIUM SA/NV is located at the address: 1000-Bruxelles 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 103 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 260,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CETELEM BELGIUM SA/NV were not found.
The main activity of CETELEM BELGIUM SA/NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CETELEM BELGIUM SA/NV is not available. You also can look at reviews of CETELEM BELGIUM SA/NV, open positions, location of CETELEM BELGIUM SA/NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CETELEM BELGIUM SA/NV, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CETELEM BELGIUM SA/NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CETELEM BELGIUM SA/NV, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CETELEM BELGIUM SA/NV, employees, financial statistics.