Staelens-Lievens BVBA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Staelens-Lievens BVBA
Private companiesDepository Institutions • Staelens-Lievens BVBA

Contactgegevens Staelens-Lievens BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Staelens-Lievens BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Staelens-Lievens BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Foncierestraat 18; 8880; Ledegem (Rollegem Kapelle), België

Telefoon (phone): 056 50 98 69 (+32-056 50 98 69) 056 50 98 69 (+32-056 50 98 69)

Fax (fax): 056 50 48 27 (+32-056 50 48 27) 056 50 48 27 (+32-056 50 48 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Staelens-Lievens BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Staelens-Lievens BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Staelens-Lievens BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Staelens-Lievens BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Staelens-Lievens BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Staelens-Lievens BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Staelens-Lievens BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Staelens-Lievens BVBA
Products information Staelens-Lievens BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01807220458
Ondernemingsnummer: 2619934082
Hoofdstad (capital): 854,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 727,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Staelens-Lievens BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Staelens-Lievens BVBA
(Get full report from official database of BE for Staelens-Lievens BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Staelens-Lievens BVBA
Addition kinds of activities for Staelens-Lievens BVBA

384502. Elektrotherapeutisch apparaat | Electrotherapeutic apparatus
571900. Diverse huishoudelijke artikelen | Miscellaneous homefurnishings
01810102. Gebladerte, groeiende van | Foliage, growing of
17960000. Installatie van bouwapparatuur | Installing building equipment
20340206. Vruchten, gesulfureerd | Fruits, sulphured
20660301. Baking chocolade | Baking chocolate
22310210. Worsted stoffen, breedgeweven | Worsted fabrics, broadwoven
26210606. Papeteries | Papeteries
34290105. Meubelen hardware | Furniture hardware
39150100. Juweliersbevindingen en materialen | Jewelers' findings and materials

Werken bij Staelens-Lievens BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Staelens-Lievens BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Staelens-Lievens BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Staelens-Lievens BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

  • Voedingsdeskundige - orthomoleculair therapeut (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezondheids-en fitnesscentrum regio Wervik zoeken wij een voedingsdeskundige met kennis orthomoleculaire therapie. Je zal ingezet worden als voedingsdeskundige waarbij je heel persoonlijk (one-to-one) te werk zal gaan met de klanten. Je geeft hen advies, beantwoordt hun vragen en stelt schema's op. Daarnaast zal je ook soms in de winkel staan en daar de klanten advies geven, afrekenen, ...

  • Bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doorzettend bouwbedrijf van Let\\\'s Work regio Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE. Je komt terecht in een bedrijf met poer. Samen met een ervaren team van werknemers zorgt de firma voor kwaliteitsvolle resultaten. Tot jouw takenpakket behoort : - Je voert de bouwmaterialen van het depot naar de werf. Dit met een trekker-oplegger of vrachtwagen met aanhangwagen. - Je vervoert ook bouwmaterialen en bouwmachines. Bv.: bekistingspanelen, stellingen, hoogwerkers, verreikers, graafmachines. - Je voert graafwerken uit op de werven voor funderingen en rioleringen. - Je werkt voornamelijk op de werven regio Oost- en West-Vlaanderen. Alsook Brussel, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ben jij iemand die met de nodige motivatie naar het werk gaat en correct handelt? Wil jij iets betekenen voor deze firma en deel uitmaken van dit topteam? Dan ben jij de persoon die wij willen!

  • bakker / cremebereider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een crèmemaker met passie voor chocolade. Aan de hand van het receptenblad weeg je grondstoffen af en maak je de vullingen voor pralines en paaseitjes. Je staat in de voor de controle van de productieparameters en zorgt er steeds voor dat je werkpost net is.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Londerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Kick ass Content Editor (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt voor nieuwe content op onze verschillende websites. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous! Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • Studentenjob (m/v) te Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUNKEMÖLLER MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Beheerder Groepsverzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668561-inline.html?cid=Partner_VDAB Om onze interne afdeling “Groepsverzekeringen” te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Beheerder Groepsverzekeringen (m/v) Je staat in voor het beheer van A tot Z van dossiers “groepsverzekeringen”. Je neemt deel aan het voorbereiden, opstellen en beheren van de polissen en de pensioenreglementen. Tevens heb je veelvuldige contacten met de klanten en ons eigen commerciële netwerk.

  • Metselaars (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: VEILIGHEID ADVIESBUREAU VAB

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

  • Verkoper afdeling wonen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GAVERZICHT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een verkoper voor de afdeling wonen. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun meubelen.

  • Zaalmedewerker (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Zoek naar antwoorden van Staelens-Lievens BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Staelens-Lievens BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Staelens-Lievens BVBA. Laat een reactie achter voor Staelens-Lievens BVBA. Staelens-Lievens BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Staelens-Lievens BVBA. Leave a respond for Staelens-Lievens BVBA. Staelens-Lievens BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Staelens-Lievens BVBA op de google maps. Adres en contacten Staelens-Lievens BVBA
Location of Staelens-Lievens BVBA on the google maps. Address and contacts of Staelens-Lievens BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Staelens-Lievens BVBA Staelens-Lievens BVBA: SABY MUSIQUE | JOZEF NUYTS | Custers Olivier | ADAM`S COMPUTER CHIMAY | BERNARD BOSQUART

Other related companies as Staelens-Lievens BVBA: SABY MUSIQUE | JOZEF NUYTS | Custers Olivier | ADAM`S COMPUTER CHIMAY | BERNARD BOSQUART

Staelens-Lievens BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Staelens-Lievens BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01807220458. Het bedrijf Staelens-Lievens BVBA bevindt zich op het adres: Foncierestraat 18; 8880; Ledegem (Rollegem Kapelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 854,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 727,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Staelens-Lievens BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Staelens-Lievens BVBA is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Staelens-Lievens BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Staelens-Lievens BVBA, openstaande posities, locatie van Staelens-Lievens BVBA op de kaart.

Staelens-Lievens BVBA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Staelens-Lievens BVBA, company assigned to the tax number BE01807220458. The company Staelens-Lievens BVBA is located at the address: Foncierestraat 18; 8880; Ledegem (Rollegem Kapelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 854,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 727,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Staelens-Lievens BVBA were not found.
The main activity of Staelens-Lievens BVBA is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Staelens-Lievens BVBA is not available. You also can look at reviews of Staelens-Lievens BVBA, open positions, location of Staelens-Lievens BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Staelens-Lievens BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Staelens-Lievens BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Staelens-Lievens BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Staelens-Lievens BVBA, employees, financial statistics.