Spapen BVBA

Contactgegevens Spapen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Spapen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Spapen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diestsestraat 2; 3470; Kortenaken, België

Telefoon (phone): 011 58 43 40; 011 58 72 07 (+32-011 58 43 40; 011 58 72 07) 011 58 43 40; 011 58 72 07 (+32-011 58 43 40; 011 58 72 07)

Fax (fax): 011 58 95 70 (+32-011 58 95 70) 011 58 95 70 (+32-011 58 95 70)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Spapen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Spapen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Spapen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Spapen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Spapen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Spapen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Spapen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Spapen BVBA
Products information Spapen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07688751220
Ondernemingsnummer: 9545166015
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 577,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Spapen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Spapen BVBA
(Get full report from official database of BE for Spapen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Spapen BVBA
Addition kinds of activities for Spapen BVBA

391102. Sigaretten en sigaretten accessoires | Cigar and cigarette accessories
22119903. Basket weefsels, katoen | Basket weave fabrics, cotton
22730404. Wilton tapijten | Wilton carpets
23399906. Service kleding, wasbaar: vrouwen | Service apparel, washable: women's
26730201. Voedselopslag en bevroren voedselzakken, plastic | Food storage and frozen food bags, plastic
26790201. Bekers, geperste en gegoten pulp: gemaakt van gekochte materialen | Cups, pressed and molded pulp: made from purchased material
38240107. Mechanische meetmeters | Mechanical measuring meters
63119907. Levensverzekeringsfondsen, spaarbank | Life insurance funds, savings bank
86110303. Industriële normen commissie | Industrial standards committee
87320104. Economisch onderzoek | Economic research

Werken bij Spapen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Spapen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Spapen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Spapen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Beproever (elektro)mechanica (Bachelor) - NMBS Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica (bachelor): Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

 • Colorist / inktmaker (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in grondbekleding, zijn we op zoek naar een inktmaker. Je doseert de inkt en mengt de inkt. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende basiskleuren en heb je een aantal voorbereidende taken. Tot slot voer je correcties uit aan de machine.

 • Arbeiders voor tijdelijke jobs (M/V) (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende bedrijven in de regio van Neerpelt zijn wij op regelmatige basis op zoek naar arbeiders voor tijdelijke jobs. DIt kan zijn voor verschillende functies: - Productiewerk - Inpakwerk - Magazijnwerk -.... Afhankelijk van het bedrijf waarin u terecht komt werkt u in een ploegensysteem of in dagdienst. Deze voorkeur kan u zelf opgeven.

 • AUTOMECANICIEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als technieker instaan voor het uitvoeren van onderhoud en de algemene herstellingen bij wagens.

 • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Oostkamp - Ruddervoorde (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Student zaterdagwerk (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Zulte zoeken wij een gemotiveerde student! Je zal instaan voor de bediening van de klanten, proper houden van het atelier achteraan en van de bakkerij. Je werkt telkens op zaterdag van 6u tot 12u OF van 13u tot 17u.

 • Student keuken- Pizza Hut Delivery Deurne Zuid (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Bediende verkoper Colruyt Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Colruyt is ongetwijfeld nog altijd het meest bekende merk van Colruyt Group. Deze formule, toegespitst op de laagste prijzen, heeft winkels over het hele land en is ook actief in Luxemburg. Als Colruyt-medewerker stel je alles in het werk om de klant zo efficiënt mogelijk te laten winkelen. Dat doe je op een eenvoudige en dienstbare manier. Je komt terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • BI Data Architect (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: JBC

  Type: Vaste Job

  Binnen deze senior functie ben je verantwoordelijk voor alle Management Information Systemen (MIS). Deze systemen zorgen ervoor dat de verschillende interne afdelingen de noodzakelijke data en rapporten gestructureerd aangeleverd krijgen of zelf kunnen creëren. Je werkt hierbij nauw samen met diverse business units zoals Sales & Marketing, Finance, Aankoop, Logistiek, etc. Je zorgt samen met onze BI development partner voor de optimalisatie van de MIS omgeving en de uitvoering van gerelateerde projecten. Je werkt proactief verbetervoorstellen uit, en zorgt voor een grondige documentatie van alle MIS systemen. Je ontwerpt en tekent nieuwe data processen uit en bepaalt mee de koers van de data omgeving Tot slot heb je er geen problemen mee om af & toe zelf handen uit de mouwen te steken en query’s te maken en rapporten op te stellen

 • Enthousiaste Talent Matchmaker (M/V) (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: Rialto Recruitment

  Type: Vaste Job

  Ontstaan in 2001, gespecialiseerd in Ingenieurs-, Management-, CxO en Board Level profielen, én exclusief Belgische partner zijnde van IMSA Worldwide International Executive Search Association (HQ: Zürich), zijn wij vandaag op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te vervoegen. en zo verder te kunnen groeien in België. Net als Rialto, de beroemde brug in Venetië, wil Rialto Recruitment een verbinding vormen. Wij willen de brug zijn tussen de industrie en universiteit, tussen werkgevers en werknemers, maar vooral ook het pad vormen naar een volgende stap in iemands carrière! Doorheen de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de markt, als wervingskantoor voor technisch hoger opgeleide profielen, en niet-technisch hoger opgeleide profielen die in een zeer technische markt actief willen zijn. Techniek is duidelijk de rode draad in het verhaal. Daarnaast focussen wij ons op de zoektocht naar (zeer) ervaren mensen, van middenkader tot hoger kader (management, board level profielen). Sinds 2016 hebben wij ons hoofdkantoor in het bruisende en splinternieuwe wetenschapspark “Waterfront” te Niel, waar we onze klanten, kandidaten, en gasten ontvangen in de Darwin incubator, te midden van het groen en de vijvers. Ook in Genk op de terreinen van C-Mine hebben wij onze activiteiten verder ontwikkeld op de technologiecampus van C-Mine Crib. Wil je zelf één van onze nieuwe brugpijlers worden? Wil jij voor al onze kandidaten die op ons rekenen om hen in contact te brengen met onze relaties bijdragen bij de keuze naar hun nieuwe droomjob? Dan hebben wij meer dan een luisterend oor om elkaars verwachtingen af te toetsen. Neem alvast een kijkje op onze websites: Rialto Recruitment: https://www.rialtorecruitment.eu/ Atlantae Executive Search: http://www.atlantae-executivesearch.be/ IMSA Global Executive Search: https://www.imsa-search.com/ De functie Je behandelt alle dossiers van kandidaten die ons spontaan contacteren met de vraag of wij voor hen een nieuwe en uitdagende baan hebben. Je hebt een gesprek met deze kandidaten en vormt zo een luisterend oor om te ontdekken naar welke droomjob ze op zoek zijn (diepte interviews, competentie analyses, aftoetsing van de verwachtingen van beide kanten, …,). Je matcht dan onze kandidaat met openstaande vacatures, of gaat kijken in de markt bij onze relaties die op zoek zijn naar dergelijke profielen. Je behandelt de verdere afwikkeling van het dossier bij de klant (met uitgebreid screeningrapport) en blijft zo de contactpersoon tussen de kandidaat en de klant. Je gaat pro-actief op zoek via zeer krachtige software en via direct contact naar die klanten die vandaag nood hebben aan de profielen die ons het vertrouwen hebben gegeven hun wensen bij de klanten over te brengen. Je blijft én kandidaat én klant opvolgen. Je acteert als ware HR professional, als spreekbuis voor de directieleden van onze klant naar zijn potentiële werknemers toe, en zo draag je onze Rialto missie en visie uit als boodschap naar de markt.

 • Brunel - Java Developer (België)

  Regio: België

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Waar andere mensen bij het woord 'Java' aan Indonesië denken, denk jij aan de taal. Niet aan het Bahasa, maar aan programmeertaal! Jouw codes zijn altijd clean, je hebt al enige ervaring in het programmeren en je bent klaar voor een nieuw level. Komt goed uit, want onze opdrachtgevers staan te springen om een getalenteerde Java developer. Taken Ben jij die enthousiaste Java fanaat? Nee niet de plek in Indonesië en nee, ook niet de koffie. Als je nu weet waar ik het over heb, dan ben jij die fanaat dat we zoeken. Deel je graag je ontwikkeltalent met ons en onze (internationale) klanten? Is veerkracht en flexibiliteit één van je sterkere punten? Spreek je vloeiend Nederlands, Engels en Java? Top! Welkom bij Brunel als Java Developer! Jouw expertise als Java Developer willen we ten volste benutten. Met innovatieve projecten die je mag uitvoeren bij onze dynamische en internationale klanten wordt jouw Java expertise zeker uitgedaagd! Waar rekenen we op bij jou? Jouw kennis bij het ontwikkelen van vernieuwende webapplicaties Jouw rol opnemen, zowel alleen als in een hecht (en ook enorm professioneel) ontwikkelteam Elke aanpassing en uitdaging, op elk moment van de dag, met dezelfde onuitputtelijke inzet aangaan Een mooie combinatie van persoonlijkheid en technische achtergrond Profiel Als je al tot hier bent geraakt, check dan ook eens onderstaande vereisten om te zien of dit wel degelijk op je Java lijf is geschreven: Bachelor of Master in een Informaticarichting (of je hebt al een stevige rugzak) Minimaal 3 jaar ervaring als Java ontwikkelaar, of developer, of programmeur Uiteraard ervaring op het gebeid van Java / J2EE en de bijhorende frameworks, WebServices, etc. Lenig/Behendig zijn in Agile en Scrum Heel wat doorzettingsvermogen en teamspirit want “samenwerken is versterken” PS: Ook Junior Java Developers nodigen wij uit te solliciteren! Aanbod Jouw salaris wordt afgestemd op de hoeveelheid kennis en werkervaring die je meebrengt.

Zoek naar antwoorden van Spapen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Spapen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Spapen BVBA. Laat een reactie achter voor Spapen BVBA. Spapen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Spapen BVBA. Leave a respond for Spapen BVBA. Spapen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Spapen BVBA op de google maps. Adres en contacten Spapen BVBA
Location of Spapen BVBA on the google maps. Address and contacts of Spapen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Spapen BVBA Spapen BVBA: T.C. TROIS CH?NES | BAKKERIJ HUTS | CYBELE | Beauty Center Karen | MARIE-CHRISTINE MYTTENAERE

Other related companies as Spapen BVBA: T.C. TROIS CH?NES | BAKKERIJ HUTS | CYBELE | Beauty Center Karen | MARIE-CHRISTINE MYTTENAERE

Spapen BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Spapen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07688751220. Het bedrijf Spapen BVBA bevindt zich op het adres: Diestsestraat 2; 3470; Kortenaken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 577,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Spapen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Spapen BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Spapen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Spapen BVBA, openstaande posities, locatie van Spapen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Spapen BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Spapen BVBA, company assigned to the tax number BE07688751220. The company Spapen BVBA is located at the address: Diestsestraat 2; 3470; Kortenaken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 577,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Spapen BVBA were not found.
The main activity of Spapen BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Spapen BVBA is not available. You also can look at reviews of Spapen BVBA, open positions, location of Spapen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Spapen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Spapen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Spapen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Spapen BVBA, employees, financial statistics.