BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE

Particuliere bedrijvenIndustriële en commerciële machines en computerapparatuur • BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE
Private companiesIndustrial and Commercial Machinery and Computer Equipment • BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE

Contactgegevens BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1050-Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02-627.57.70 (+32-02-627.57.70) 02-627.57.70 (+32-02-627.57.70)

Fax (fax): 02-627.57.73 (+32-02-627.57.73) 02-627.57.73 (+32-02-627.57.73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE
Products information BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE

BTW identificatienummer (tax): BE04181640625
Ondernemingsnummer: 5553558349
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 684,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE
(Get full report from official database of BE for BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE
Addition kinds of activities for BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE

333102. Geraffineerde primaire koperproducten | Refined primary copper products
23410200. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's undergarments
27520500. Atlas en kaartdruk, lithografisch | Atlas and map printing, lithographic
50850604. Gereedschappen, nec | Tools, nec
72619901. Crematorium | Crematory
87439900. Public relations diensten, nec | Public relations services, nec
96110404. Administratie van algemene economische programma's, lokale overheid | Administration of general economic programs, local government

Werken bij BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • ZAALMEDEWERKER BRASSERIE M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een brasserie in het centrum van Gent, zijn wij op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Je staat in voor de bediening in de zaal en bar, alsook soms kleine bereidingen of afwas in de keuken.

  • Assistent aankoper (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een assistent aankoper : Na een grondige interne opleiding zal je onze talrijke relaties met landbouwers onderhouden in Vlaanderen. • Je begeleidt de landbouwers in hun rol als kwalitatief leverancier en bent een professionele raadgever op het vlak van teeltbegeleiding. • Je rapporteert via een geïnformatiseerde databank aan de aankoper. • Je werkt deels intern (telefoon en opvolging) en deels extern (bezoeken van landbouwers voor het ophalen van stalen). • Een andere grote verantwoordelijkheid is het opvolgen, aansturen en begeleiden van de lossers en operatoren in de stockageplaats.

  • Huishoudhulp regio Vilvoorde en Grimbergen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Vilvoorde en Grimbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Mol kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 2 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

  • Jobstudent Project Software Testing (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben jij de jobstudent die ervaring wilt opdoen in een toonaangevend IT-bedrijf? Ervaring is altijd de struikelblok voor jonge werkzoekende. Nu krijg je de kans om ervaring op te doen bij onze klant en mee samen te werken aan een project software testing. Neem snel contact met ons op! [email protected] of 011/325829

  • STUDENTENJOB VERTEGENWOORDIGER (M/V) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DGS

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt hotels en bedrijven om een taxibedrijf te promoten. Je tracht nieuwe klanten binnen te halen. Je krijgt een lijst met potentiële klanten. Je hoeft dus niet aan prospectie te doen.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Call Agent met commerciële flair - Tijdelijk met optie vast (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Op basis van de gemaakte offerte die je collega's van Internal Sales gemaakt hebben, neem jij telefonisch contact op met de klant/ prospect. Je bent een luisterend oor voor de klant/ prospect en komt tijdens het gesprek te weten wat hun verdere wensen zijn. Je bent een volharder, je zet er je tanden in en volgt dit verder op van A tot Z. Bedrijfsprofiel: Onze klant biedt een groot assortiment aan isotherme oplossingen op maat, gebaseerd op de kernwaarden van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Met een jaaromzet van meer dan 50 miljoen euro en een nieuwe moderne productievestiging in Beveren-Leie is onze klant één van de belangrijkste leveranciers van bouwsystemen voor geconditioneerde industriële omgevingen.

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar een zelfstandige automecanicien. Je staat in voor het onderhoud van personenwagens.

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

  • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

Zoek naar antwoorden van BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE. Laat een reactie achter voor BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE. BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE. Leave a respond for BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE. BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE op de google maps. Adres en contacten BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE
Location of BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE on the google maps. Address and contacts of BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE: De Cock-Vroman | BETSY DETHIER | ROLAND HOLLEBOSCH | CENTRE P.M.S. | CR?MERIE ROUSSEAU

Other related companies as BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE: De Cock-Vroman | BETSY DETHIER | ROLAND HOLLEBOSCH | CENTRE P.M.S. | CR?MERIE ROUSSEAU

BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04181640625. Het bedrijf BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE bevindt zich op het adres: 1050-Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 684,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE, openstaande posities, locatie van BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE op de kaart.

BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE is a company, that was registered 2000 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE, company assigned to the tax number BE04181640625. The company BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE is located at the address: 1050-Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 684,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE were not found.
The main activity of BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE is not available. You also can look at reviews of BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE, open positions, location of BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU INT. DE LA RECUPERATION & DU RECYCLAGE, employees, financial statistics.