Paenhuysen D

Contactgegevens Paenhuysen D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Paenhuysen D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Paenhuysen D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leeuwerik 7; 3800; Sint-Truiden (Groot-Gelmen), België

Telefoon (phone): 011 48 55 91 (+32-011 48 55 91) 011 48 55 91 (+32-011 48 55 91)

Fax (fax): 011 48 22 80 (+32-011 48 22 80) 011 48 22 80 (+32-011 48 22 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Paenhuysen D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Paenhuysen D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Paenhuysen D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Paenhuysen D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Paenhuysen D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Paenhuysen D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Paenhuysen D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Paenhuysen D
Products information Paenhuysen D

BTW identificatienummer (tax): BE06984527587
Ondernemingsnummer: 7324829101
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 338,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Paenhuysen D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Paenhuysen D
(Get full report from official database of BE for Paenhuysen D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Paenhuysen D
Addition kinds of activities for Paenhuysen D

22310103. Smeren van wol, sybokhaar of dergelijke vezels | Serges of wool, mohair, or similar fibers
22990502. Burlap, jute | Burlap, jute
23950300. Decoratieve en nieuwigheidsteken: voor de handel | Decorative and novelty stitching: for the trade
38210125. Vacuümpompen, laboratorium | Vacuum pumps, laboratory
38250310. Instrumenten voor het meten van elektrische hoeveelheden | Instruments for measuring electrical quantities
52110105. zijspoor | Siding

Werken bij Paenhuysen D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Paenhuysen D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Paenhuysen D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Paenhuysen D. Looking for open vacancies in other companies

  • CE Rolkraanchauffeur regio Gent - Brussel - Antwerpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant bij Asap, zijn wij op zoek naar rolkraanchauffeurs CE. - Als chauffeur staat u in voor het vervoeren van bouwmaterialen (o.a. klinkers / buizen / betonelementen/bekistingmateriaal/tuinelementen/bigbags/DHZ-materialen). U dient deze op verschillende locaties met de kraan te leveren. - Je uren zijn flexibel d.w.z start- en einduur: soms om 03.00 beginnen, soms 04.00, soms 05.00,… en einduur is nooit op voorhand te voorspellen. - Het kan is gebeuren dat je s nachts gaat werken

  • Bachelor of Ingenieur Elektriciteit - Gent - chemiesector (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf gelegen te regio Gent Zeehaven zijn we op zoek naar een tijdelijk ingenieur elektriciteit voor enkele maanden. Je zal ingezet worden in een Amerikaanse multinational. Dit bedrijf heeft een zeer goede naam betreffende innovatie en is steeds up tot date met de nieuwste technologiën. Je kan onmiddellijk starten en dit al zeker tem eind juni. Je functie zal deels bestaan uit bureauwerk: elektrische schema's inscannen en digitaliseren en hier een logische volgorde aan geven alsook deels uit veldwerk: nieuwe elektrische installaties testen en hier risico analyses op uitvoeren. Verdere uitwerking van het project wordt samen besproken en is afhankelijk van de aanwezige competenties. Interesse in deze vacature? Stuur dan nu je cv en motivatie naar Gent High Technics

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio Torhout zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die het onderhoud en nazicht van bestaande productie-installaties doet. Je lost technische problemen op. Je bouwt de onderhoudsafdeling en een preventief onderhoudsplan uit. Je werkt mee aan de opbouw van nieuwe projecten.

  • Ervaren ploegbaas lasser/monteur (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren lasser/monteur die goed met mensen kan omgaan? Wil je als ploegbaas een vast en bekwaam team leiden en meewerken aan bouwprojecten in de industriële, nucleaire en petrochemische sector? Je kan plannen en instructies lezen en interpreteren. Je stuurt de las-en montagewerken op de werf aan en volgt deze op. Je ondersteunt je team bij het lassen en monteren van stalen constructies, loopvloeren, leuningen,... Je helpt bij het samenstellen van wapeningskorven, staal, aluminium en inox. Je controleert alle laswerk en assemblages. Je zorgt dat de orde en de veiligheid goed nageleefd worden tijdens de werken. Je overloopt de werkzaamheden met de projectleider.

  • Lader (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

  • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

  • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

  • Mecanicien - Autotechnicus (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: STERCKX

    Type: Werfreserve

    Sterckx Motors NV is een onderdeel van de Sterckx groep en een gerenomeerde Volvo - Hyundai - Suzuki & Isuzu dealer met vestigingen te Halle en Sint-Genesius-Rode. Als lid van het werkplaatsteam tracht u een maximale kwaliteit en totale klantentevredenheid na te streven. U bent zowel inzetbaar in de routinewerkzaamheden en iets uitdagendere werkzaamheden en vooral, gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Paenhuysen D in sociale netwerken
Look for responds of Paenhuysen D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Paenhuysen D. Laat een reactie achter voor Paenhuysen D. Paenhuysen D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Paenhuysen D. Leave a respond for Paenhuysen D. Paenhuysen D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Paenhuysen D op de google maps. Adres en contacten Paenhuysen D
Location of Paenhuysen D on the google maps. Address and contacts of Paenhuysen D

Andere gerelateerde bedrijven als come Paenhuysen D Paenhuysen D: VAN HULLEBUSCH E. | NEW EUROTOURISM | IR?NE GEUKENS | IMMOBILIA ROYAL | SEUROPAK sprl

Other related companies as Paenhuysen D: VAN HULLEBUSCH E. | NEW EUROTOURISM | IR?NE GEUKENS | IMMOBILIA ROYAL | SEUROPAK sprl

Paenhuysen D is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Paenhuysen D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06984527587. Het bedrijf Paenhuysen D bevindt zich op het adres: Leeuwerik 7; 3800; Sint-Truiden (Groot-Gelmen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 338,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Paenhuysen D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Paenhuysen D is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Paenhuysen D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Paenhuysen D, openstaande posities, locatie van Paenhuysen D op de kaart.

Paenhuysen D is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Paenhuysen D, company assigned to the tax number BE06984527587. The company Paenhuysen D is located at the address: Leeuwerik 7; 3800; Sint-Truiden (Groot-Gelmen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 338,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Paenhuysen D were not found.
The main activity of Paenhuysen D is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Paenhuysen D is not available. You also can look at reviews of Paenhuysen D, open positions, location of Paenhuysen D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Paenhuysen D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Paenhuysen D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Paenhuysen D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Paenhuysen D, employees, financial statistics.