Nimassur

Contactgegevens Nimassur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nimassur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nimassur

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Viaducs 174; 7020; Mons (Nimy), België

Telefoon (phone): 065 84 13 93 (+32-065 84 13 93) 065 84 13 93 (+32-065 84 13 93)

Fax (fax): 065 84 29 85 (+32-065 84 29 85) 065 84 29 85 (+32-065 84 29 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nimassur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nimassur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nimassur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nimassur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nimassur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nimassur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nimassur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nimassur
Products information Nimassur

BTW identificatienummer (tax): BE08673950195
Ondernemingsnummer: 5620574951
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 447,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Nimassur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nimassur
(Get full report from official database of BE for Nimassur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nimassur
Addition kinds of activities for Nimassur

17919903. Lift voorbouw, metaal | Elevator front installation, metal
40139902. Logging spoorwegen | Logging railroads
50650302. Cassettes, opname | Cassettes, recording
50729905. nozzles | Nozzles
50830300. Landbouwmachines en -uitrusting | Agricultural machinery and equipment

Werken bij Nimassur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nimassur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nimassur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nimassur. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

  • Verkoop speelgoedwinkel 29uur per week (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toffe, zeer goed draaiende speelgoedwinkel in Keerbergen zoeken we vanuit Actief Interim een winkelmedewerker. Momenteel, door de samenstelling van het team, gaat het over een deeltijdse opdracht van +/- 29uur / week

  • Koeltechnieker (M/V) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Brasschaat is op zoek naar een ervaren koeltechnieker voor een voltijdse betrekking. Het takenpakket bestaat uit volgende zaken: Herstellen en nakijken van warmtepompen, koelinstallaties, airco's ... Nazicht installaties bij particulieren Indien mogelijk eerstelijnsherstellingen doen Afspraak inplannen voor groot onderhoud of herstelling Betaalbonnen op correcte wijze opmaken Zelfstandig kunnen werken

  • Junior technisch profiel (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Beveren zijn wij dringend op zoek naar een junior technieker. Bij voorkeur hvac, elektriciteit of mechaniek komt ook aan bod. Je wordt tewerk gesteld op de site van Beveren waar je een interne opleiding krijgt van een zeer ervaren technieker. De firma neemt al het onderhoud van bv hvac, elektriciteit, sanitiar, hoogspanning, etc onder hun vleugels.

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • STRIJKSTERS/STRIJKERS - POETSHULPEN (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SANITA.COM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als strijker/strijkster in ons strijkatelier en je staat in voor poetsopdrachten bij mensen thuis.

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Lasingenieur met passie voor sterkteberekeningen (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · Uw takenpakket zal bestaan uit : - Het uitvoeren van ontwerpberekeningen, optimalisaties en (validatie)testen op onderdelen, constructies en verbindingen. - Het ondersteunen en begeleiden van de uitwerking van de ontwerpoplossingen in ontwerptekeningen. - Het ondersteunen en begeleiden van de inbouw en implementatie van de ontwerpoplossingen tijdens de bouw van het eerste prototype. - Het aanreiken van relevante technische informatie, werkinstructies en onderhoudsvoorschriften. · U werkt grotendeels projectmatig. U rapporteert aan de hoofdingenieur.

  • Beleggingsadviseur (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Badenoch & Clark specialiseert zich sinds 1980 in permanente rekrutering en is gevestigd in 13 Europese landen. We maken onderdeel uit van The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf met meer dan 31.000 medewerkers, verspreid over 60 landen. Voor onze klant zoeken we een Productieleider regio West-Vlaanderen. ORGANISATIE EN AFDELINGSOMSCHRIJVING In de rol van Beleggingsadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen en beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook tracht je proactief te werken op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart – doe je een financiële check-up Je houdt rekening met en bent onderlegd in de MIFID wetgeving Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerkingen komen Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal, hierbij heb je de lange termijn relatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega’s, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • Tester, Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is a Belgian recruitment company headquartered in Brussels and providing permanent staffing as well as project sourcing solutions worldwide in multiple sectors. Voor een vooraanstaand bedrijf actief in de retailsector zijn wij momenteel op zoek naar een Tester! Heb jij interesse in het werken voor een jong en dynamisch bedrijf? Lees dan verder en reageer via onderstaande gegevens. Je komt terecht in een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de groep in vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Jij zal je focussen of het manueel testen van de applicaties en uiteindelijk werken aan het automatiseren hiervan.

  • Chauffeur CE - dagritten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Een transportbedrijf in Menen zoekt een vrachtwagenchauffeur CE voor dagritten in België, Nederland en Frankrijk. Je vervoert allerhande palletgoederen per vrachtwagen met zeil. Na een geslaagde interim-periode krijg je je vast contract aangeboden. Uiteraard kun je de nodige documenten voorleggen. Verder zijn klantvriendelijkheid en stiptheid belangrijke vereisten. Een onmiddellijke opstart is mogelijk.

Zoek naar antwoorden van Nimassur in sociale netwerken
Look for responds of Nimassur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nimassur. Laat een reactie achter voor Nimassur. Nimassur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nimassur. Leave a respond for Nimassur. Nimassur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nimassur op de google maps. Adres en contacten Nimassur
Location of Nimassur on the google maps. Address and contacts of Nimassur

Andere gerelateerde bedrijven als come Nimassur Nimassur: BANCONTACT-MISTER CASH | GEERT ACKE | BART WOLFS | PHARMACIE DU SABLON | STUDIO GUY

Other related companies as Nimassur: BANCONTACT-MISTER CASH | GEERT ACKE | BART WOLFS | PHARMACIE DU SABLON | STUDIO GUY

Nimassur is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nimassur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08673950195. Het bedrijf Nimassur bevindt zich op het adres: Rue des Viaducs 174; 7020; Mons (Nimy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 447,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Nimassur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nimassur is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nimassur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nimassur, openstaande posities, locatie van Nimassur op de kaart.

Nimassur is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nimassur, company assigned to the tax number BE08673950195. The company Nimassur is located at the address: Rue des Viaducs 174; 7020; Mons (Nimy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 447,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Nimassur were not found.
The main activity of Nimassur is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Nimassur is not available. You also can look at reviews of Nimassur, open positions, location of Nimassur on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nimassur, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nimassur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nimassur, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nimassur, employees, financial statistics.