Nijskens Makelaarskantoor NV

Contactgegevens Nijskens Makelaarskantoor NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nijskens Makelaarskantoor NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nijskens Makelaarskantoor NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ophovenstraat 28; 3670; Meeuwen-Gruitrode (Gruitrode), België

Telefoon (phone): 089 85 40 90; 089 79 40 63 (+32-089 85 40 90; 089 79 40 63) 089 85 40 90; 089 79 40 63 (+32-089 85 40 90; 089 79 40 63)

Fax (fax): 089 85 43 83 (+32-089 85 43 83) 089 85 43 83 (+32-089 85 43 83)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nijskens Makelaarskantoor NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nijskens Makelaarskantoor NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nijskens Makelaarskantoor NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nijskens Makelaarskantoor NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nijskens Makelaarskantoor NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nijskens Makelaarskantoor NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nijskens Makelaarskantoor NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nijskens Makelaarskantoor NV
Products information Nijskens Makelaarskantoor NV

BTW identificatienummer (tax): BE09756927490
Ondernemingsnummer: 7915344238
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Nijskens Makelaarskantoor NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nijskens Makelaarskantoor NV
(Get full report from official database of BE for Nijskens Makelaarskantoor NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nijskens Makelaarskantoor NV
Addition kinds of activities for Nijskens Makelaarskantoor NV

50940303. horloge dozen | Watchcases
57350101. Video discs, vooraf opgenomen | Video discs, prerecorded
70410202. Huisvesting, organisatie | Lodging house, organization
79991112. Karate instructie | Karate instruction
95120401. Land-, minerale- en natuurbescherming, federale overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, federal government

Werken bij Nijskens Makelaarskantoor NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nijskens Makelaarskantoor NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nijskens Makelaarskantoor NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nijskens Makelaarskantoor NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Catering - pizzamedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een catering bedrijf in Beveren zijn we op zoek naar een pizza medewerker voor in de weekends. Je staat in voor de bereiding van de pizza's en de bediening van de klanten.

  • Technisch magazijnier (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we op zoek naar magazijnier. Je zal instaan voor het bevoorraden van de productielijn, het klaarleggen van materiaal alsook het afboeken van goederen in het computerprogramma Navision. Je rijdt dagelijks met de hef en reachtruck.

  • HUISHOUDHULP GROOT ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Zonnebeke-Passendale-Beselare : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Huibrechts-Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Sales Promotor | Bose (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.  Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in jouw eigen regio. 

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

  • Bijverdienste Horeca Linkeroever (3d/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: QUINTO

    Type: Flexijob

    Voor een prachtig restaurant op Linkeroever met zicht op de Schelde zoeken we een flexi-jobber of student die zich wekelijks kan vrijmaken op woensdag, donderdag en vrijdag om de aanwezige klanten in het restaurant een top bediening te garanderen! Start: 18u Einde: rond 23u Je haalt in de keuken de gedresseerde borden en plaatst deze volgens de etiquetteregels bij de klant op tafel. Je bereidt en serveert koude en warme dranken, bieren, wijn, ... Je ruimt de tafels op een professionele manier af. Kortom, je zorgt ervoor dat de aanwezige gasten niets te kort komen!

Zoek naar antwoorden van Nijskens Makelaarskantoor NV in sociale netwerken
Look for responds of Nijskens Makelaarskantoor NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nijskens Makelaarskantoor NV. Laat een reactie achter voor Nijskens Makelaarskantoor NV. Nijskens Makelaarskantoor NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nijskens Makelaarskantoor NV. Leave a respond for Nijskens Makelaarskantoor NV. Nijskens Makelaarskantoor NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nijskens Makelaarskantoor NV op de google maps. Adres en contacten Nijskens Makelaarskantoor NV
Location of Nijskens Makelaarskantoor NV on the google maps. Address and contacts of Nijskens Makelaarskantoor NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Nijskens Makelaarskantoor NV Nijskens Makelaarskantoor NV: GERARD SEPUL | DETIEGE J EN ZONEN | BIBLIOTHEEK A.D.V.N. | Nationaal Museum Van De Speelkaart | CEFA

Other related companies as Nijskens Makelaarskantoor NV: GERARD SEPUL | DETIEGE J EN ZONEN | BIBLIOTHEEK A.D.V.N. | Nationaal Museum Van De Speelkaart | CEFA

Nijskens Makelaarskantoor NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nijskens Makelaarskantoor NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09756927490. Het bedrijf Nijskens Makelaarskantoor NV bevindt zich op het adres: Ophovenstraat 28; 3670; Meeuwen-Gruitrode (Gruitrode). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 640,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Nijskens Makelaarskantoor NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nijskens Makelaarskantoor NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nijskens Makelaarskantoor NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nijskens Makelaarskantoor NV, openstaande posities, locatie van Nijskens Makelaarskantoor NV op de kaart.

Nijskens Makelaarskantoor NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nijskens Makelaarskantoor NV, company assigned to the tax number BE09756927490. The company Nijskens Makelaarskantoor NV is located at the address: Ophovenstraat 28; 3670; Meeuwen-Gruitrode (Gruitrode). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 640,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Nijskens Makelaarskantoor NV were not found.
The main activity of Nijskens Makelaarskantoor NV is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Nijskens Makelaarskantoor NV is not available. You also can look at reviews of Nijskens Makelaarskantoor NV, open positions, location of Nijskens Makelaarskantoor NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nijskens Makelaarskantoor NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nijskens Makelaarskantoor NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nijskens Makelaarskantoor NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nijskens Makelaarskantoor NV, employees, financial statistics.