BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA)

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA)
Private companiesHealth Services • BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA)

Contactgegevens BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA): address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA)

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): 6041-Charleroi, België

Telefoon (phone): 071-25.12.59 (+32-071-25.12.59) 071-25.12.59 (+32-071-25.12.59)

Fax (fax): 071-25.12.02 (+32-071-25.12.02) 071-25.12.02 (+32-071-25.12.02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA)
Products information BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA)

BTW identificatienummer (tax): BE04939971923
Ondernemingsnummer: 1355957031
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 574,000 EUR
Werknemers (employees): 42
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA)
(Get full report from official database of BE for BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA))

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA)
Addition kinds of activities for BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA)

609901. Controleer clearing services | Check clearing services
616299. Hypotheekbanken en correspondenten, anders | Mortgage bankers and correspondents, nec
673399. Trusts, nec, nec | Trusts, nec, nec
15210102. Mobiele huis reparatie, ter plaatse | Mobile home repair, on site
20410201. Biscuitdeeg | Biscuit dough
25190303. Radio kasten, plastic | Radio cabinets, plastic
31720203. Gevallen, sieraden | Cases, jewelry
42120101. Diervervoer | Animal transport
91990402. Overheid, staatsregering | General government, state government

Werken bij BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA). Looking for open vacancies in other companies

  • Chef-kok (m/v) Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een restaurant in Lovendegem is op zoek naar een ervaren chef-kok die hen wilt ondersteunen in de keuken. Je bent in het bezit van een grote portie ervaring en vakkennis die je tot uiting kan laten komen in gerechten. Je hebt een passie voor koken, specifiek in de gastronomische basiskeuken. Je staat in voor het bereiden en dresseren van gerechten, helpen bij het opstellen van menu's, de voorraad opvolgen en je werkt volgens de normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Zij bieden jouw een voltijdse job aan op lange termijn met optie vast. uurrooster: Ma: 10u - 15u Di en woe: vrij Do: 10u - 15u en 18u - 22u Vrij: 10u - 15u en 18u 22u30 Za: 17u30 - 24u Zo: 10u30 - 15u en 18u-22u30

  • Productiemedewerkers voeding - oproepbasis - snelle opstart - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Olen en Herselt zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers die kunnen werken op oproepbasis.

  • Operator metaal - 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gedreven operator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de metaalsector, in 3 ploegen te Lichtervelde? Voor een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde, zijn we op zoek naar een operator voor het bedienen van de zaagmachine. Je staat er tevens in voor de inpak van de profielen. De firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van hun klanten. De aluminiumprofielen worden onder andere gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design...

  • Technisch commercieel bediende (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Je zal instaan voor een productgroep schroefbladen die u van A tot Z dient op te volgen: - opmaken van offertes - klanten begeleiden en tewoord staan met eventuele vragen - klantenbestellingen opvolgen en deze doorgeven aan productie - Beheer van de planning zodat alles correct en tijdig wordt verwerkt - ... Het gaat om een binnendienstfunctie, al kan u ook sporadisch eens op klantenbezoek moeten gaan. Ben jij technisch aangelegd,zoek je een nieuwe uitdaging met de nodige doorgroeimogelijkheden en begeleiding? stuur dan zeker je CV naar [email protected]!

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Oostende zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • JOBSTUDENT VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Studentenjob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als student/verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer. Interesse? Kom gerust langs of stuur ons een mailtje met uw cv.

  • manager IT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    IT Manager met 10 jaar ervaring gewenst in een onderneming in Ieper. Voltijdse functie, vast contract. Als IT manger sta je aan de leiding van een team van 4 IT medewerkers. Samen met je team, onderhoud je en optimaliseer je het informaticasysteem, op een efficiënte manier. Je neemt initiatieven naar invoering, toepassing en evaluatie van de systemen en rapporteert aan het directieteam. Je adviseert over de investeringen en volgt zelf nieuwe technologiën op. Je zorgt voor de ontwikkeling en bijscholing binnen je team. Je werkt voltijds in Ieper.

  • accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

    Type: Vaste Job

    Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Onderhoudsmedewerker Bakkerij (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Jouw takenpakket: - Je start met de afwas voordat je aan het verdere onderhoud begint. - Je zal de werktafels, de vloeren, ramen, koelingen, vriezers,rekken,etc. onderhouden. - Je maakt gebruik van standaard materiaal alsook van machines. - Je zal tewerkgesteld worden op verschillende locaties. - Je werkt volgens een vooropgesteld takenpakket. - Je legt veranwoording af aan jouw rechtstreekse verantwoordelijke.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor onze klant, een gekende bakkerij uit de regio, zijn wij momenteel op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Je zal mee in de productie staan om alles proper te onderhouden

Zoek naar antwoorden van BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA) in sociale netwerken
Look for responds of BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA) in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA). Laat een reactie achter voor BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA). BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA). Leave a respond for BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA). BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA) op de google maps. Adres en contacten BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA)
Location of BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA) on the google maps. Address and contacts of BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA)

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA) BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA): COIFFURE RICHARD | TROPIC TOISIN D'OR | ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV | Ghesquiere F | CENTER-MAT MOUSCRON

Other related companies as BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA): COIFFURE RICHARD | TROPIC TOISIN D'OR | ZAKENKANTOOR LEENKNEGT NV | Ghesquiere F | CENTER-MAT MOUSCRON

BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA) is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04939971923. Het bedrijf BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA) bevindt zich op het adres: 6041-Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 42 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 574,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA) is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA), openstaande posities, locatie van BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA) op de kaart.

BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA) is a company, that was registered 2001 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA), company assigned to the tax number BE04939971923. The company BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA) is located at the address: 6041-Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 42 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 574,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA) were not found.
The main activity of BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA) is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA) is not available. You also can look at reviews of BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA), open positions, location of BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA), Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA), Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUSSELS SOUTH CHARLEROI AIRPORT SA (BSCA), employees, financial statistics.