Nelissen & Co BVBA

Contactgegevens Nelissen & Co BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nelissen & Co BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nelissen & Co BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tremelobaan 34; 3140; Keerbergen, België

Telefoon (phone): 015 51 31 15 (+32-015 51 31 15) 015 51 31 15 (+32-015 51 31 15)

Fax (fax): 015 51 23 26 (+32-015 51 23 26) 015 51 23 26 (+32-015 51 23 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nelissen & Co BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nelissen & Co BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nelissen & Co BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nelissen & Co BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nelissen & Co BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nelissen & Co BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nelissen & Co BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nelissen & Co BVBA
Products information Nelissen & Co BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06226745605
Ondernemingsnummer: 8624786376
Hoofdstad (capital): 982,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Nelissen & Co BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nelissen & Co BVBA
(Get full report from official database of BE for Nelissen & Co BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nelissen & Co BVBA
Addition kinds of activities for Nelissen & Co BVBA

3661. Telefoon- en telegraafapparatuur | Telephone and telegraph apparatus
354204. Spinning, spline rolling en wikkelmachines | Spinning, spline rolling, and winding machines
602299. Staat commerciële banken, nec | State commercial banks, nec
09719902. Wildlife management | Wildlife management
20910102. Bouillon, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, clam: packaged in cans, jars, etc.
27590100. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving

Werken bij Nelissen & Co BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nelissen & Co BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nelissen & Co BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nelissen & Co BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds opzoek naar bekisters voor regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-berg. Je beschikt over een eerste relevante ervaring of hebt de passende opleiding hiervoor achter de rug.

  • Keukenoperator met een passie voor chocolade (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal onder meer bestaan uit: - Correcte vullingen draaien voor pralines en paaseitjes - Productieorders correct opvolgen en controleren - Traceerbaarheid van de producten garanderen - Controleren van de houdbaarheid van de producten - Alle gebruikte materialen en machines in propere staat achterlaten en ontsmetten

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we dringend op zoek naar een monteur U monteert, controleert en test industriële hogedrukreinigers (elektrisch of brandstofmotor aangedreven) U werkt zelfstandig of in een klein team

  • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

  • Magazijnier - Monteur - Kantoormeubelen Regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een Magazijner - Monteur van kantoor meubelen. Je taken zullen bestaan uit: Uw voornaamste taak is het monteren en plaatsen van kantoormeubelen zoals bureaus, kasten en bureaustoelen bij onze klanten. U zorgt ook voor het onderhoud van het magazijn en het werkmateriaal. U werkt samen met onze hoofdmonteur. Daarbij bent u ook verantwoordelijk voor de stock en het magazijn. U leidt alles in goede banen en zorgt dat alle materialen op zijn plaats liggen en in voorraad zijn.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • People Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

  • Thuisverpleegkundige (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MET EEN HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging op zelfstanidge basid, in het tofste team uit de regio. Goeie rondes, goeie verdiensten en leuke collega's

Zoek naar antwoorden van Nelissen & Co BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Nelissen & Co BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nelissen & Co BVBA. Laat een reactie achter voor Nelissen & Co BVBA. Nelissen & Co BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nelissen & Co BVBA. Leave a respond for Nelissen & Co BVBA. Nelissen & Co BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nelissen & Co BVBA op de google maps. Adres en contacten Nelissen & Co BVBA
Location of Nelissen & Co BVBA on the google maps. Address and contacts of Nelissen & Co BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Nelissen & Co BVBA Nelissen & Co BVBA: MARNICK BAUTE | Decodia BVBA | DECOLVENAERE NV | HUIS VAN GLABEKE | P. DOCX

Other related companies as Nelissen & Co BVBA: MARNICK BAUTE | Decodia BVBA | DECOLVENAERE NV | HUIS VAN GLABEKE | P. DOCX

Nelissen & Co BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nelissen & Co BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06226745605. Het bedrijf Nelissen & Co BVBA bevindt zich op het adres: Tremelobaan 34; 3140; Keerbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 982,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 437,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Nelissen & Co BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nelissen & Co BVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nelissen & Co BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nelissen & Co BVBA, openstaande posities, locatie van Nelissen & Co BVBA op de kaart.

Nelissen & Co BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nelissen & Co BVBA, company assigned to the tax number BE06226745605. The company Nelissen & Co BVBA is located at the address: Tremelobaan 34; 3140; Keerbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 982,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 437,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Nelissen & Co BVBA were not found.
The main activity of Nelissen & Co BVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Nelissen & Co BVBA is not available. You also can look at reviews of Nelissen & Co BVBA, open positions, location of Nelissen & Co BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nelissen & Co BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nelissen & Co BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nelissen & Co BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nelissen & Co BVBA, employees, financial statistics.