Michaux-Detaille Assurances

Contactgegevens Michaux-Detaille Assurances: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Michaux-Detaille Assurances: address, phone, fax, email, website, opening hours

Michaux-Detaille Assurances

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Rocroi 50; 6464; Chimay (Baileux), België

Telefoon (phone): 060 21 17 90 (+32-060 21 17 90) 060 21 17 90 (+32-060 21 17 90)

Fax (fax): 060 21 17 90 (+32-060 21 17 90) 060 21 17 90 (+32-060 21 17 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Michaux-Detaille Assurances: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Michaux-Detaille Assurances"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Michaux-Detaille Assurances"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Michaux-Detaille Assurances, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Michaux-Detaille Assurances. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Michaux-Detaille Assurances, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Michaux-Detaille Assurances. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Michaux-Detaille Assurances
Products information Michaux-Detaille Assurances

BTW identificatienummer (tax): BE05332733154
Ondernemingsnummer: 8540466308
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 229,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Michaux-Detaille Assurances zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Michaux-Detaille Assurances
(Get full report from official database of BE for Michaux-Detaille Assurances)

Aanvulling soorten activiteiten voor Michaux-Detaille Assurances
Addition kinds of activities for Michaux-Detaille Assurances

14119907. Rubble mijnbouw | Rubble mining
33699900. Nonferrogerijen, nec, nec | Nonferrous foundries, nec, nec
35550600. Boekbinderijmachines | Bookbinding machinery
35690203. Brandslang, behalve rubber | Firehose, except rubber
38410505. Hemodialyse apparaat | Hemodialysis apparatus
62219901. Commodity brokers, contracten | Commodity brokers, contracts
70110304. Resort hotel, franchise | Resort hotel, franchised
73420103. Wasruimte sanitaire dienst (industriële locaties) | Washroom sanitation service (industrial locations)
79991407. Badmeester service | Lifeguard service

Werken bij Michaux-Detaille Assurances: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Michaux-Detaille Assurances: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Michaux-Detaille Assurances. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Michaux-Detaille Assurances. Looking for open vacancies in other companies

  • First Line IT Support Engineer | Voltijds | Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een beursgenoteerde onderneming met internationale vestigingen, zijn wij op zoek naar een First Line IT Support Engineer. Volgende taken behoren tot je takenpakket ; Klantgericht en klantvriendelijk annemen van calls/mails van zowel interne als externe klanten. Primaire analyseren van vragen/storingen. In eerste plaats problemen zelf oplossen en indien nodig doorgeven naar de juiste collega's van het IT departement.

  • Carrossier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Oostnieuwkerke (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student supermarkt weekend M/V (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in het weekend en/of ben je ook af en toe vrij in de week? Lees dan snel verder! Voor een leuke supermarkt te Nazareth zijn wij op zoek naar studenten om hun team te versterken. Als student sta je hier heel polyvalent in, je springt bij aan de kassa, je vult de rekken aan, voert kwaliteitscontrole uit,…

  • HR - werving (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

  • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

  • Beenhouwer Colruyt Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Werfcoördinator/preventie-adviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de uitvoering van de projecten bij de klant goed georganiseerd worden en vlot verlopen. Je bent mee verantwoordelijk voor preventie en veiligheid, zowel in atelier als op de werven.

  • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Cegelec

    Type: Vaste Job

    Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

  • Psycholoog - RELATIETHERAPEUT - SEKSUOLOOG (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE TOVERSTAF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk DE TOVERSTAF is voor het versterken van het VOLWASSEN TEAM op zoek naar een RELATIETHERAPEUT / SEKSUOLOOG.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Julie's House

    Type: Flexijob

    Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van Michaux-Detaille Assurances in sociale netwerken
Look for responds of Michaux-Detaille Assurances in social networks

Lees alle opmerkingen voor Michaux-Detaille Assurances. Laat een reactie achter voor Michaux-Detaille Assurances. Michaux-Detaille Assurances bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Michaux-Detaille Assurances. Leave a respond for Michaux-Detaille Assurances. Michaux-Detaille Assurances on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Michaux-Detaille Assurances op de google maps. Adres en contacten Michaux-Detaille Assurances
Location of Michaux-Detaille Assurances on the google maps. Address and contacts of Michaux-Detaille Assurances

Andere gerelateerde bedrijven als come Michaux-Detaille Assurances Michaux-Detaille Assurances: COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA | JEAN-FRAN?OIS VAN DE CAPELLE | Préseau Georges | DANIEL GORET | FRANCIS TEHEUX

Other related companies as Michaux-Detaille Assurances: COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA | JEAN-FRAN?OIS VAN DE CAPELLE | Préseau Georges | DANIEL GORET | FRANCIS TEHEUX

Michaux-Detaille Assurances is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Michaux-Detaille Assurances, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05332733154. Het bedrijf Michaux-Detaille Assurances bevindt zich op het adres: Rue de Rocroi 50; 6464; Chimay (Baileux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 229,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Michaux-Detaille Assurances zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Michaux-Detaille Assurances is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Michaux-Detaille Assurances is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Michaux-Detaille Assurances, openstaande posities, locatie van Michaux-Detaille Assurances op de kaart.

Michaux-Detaille Assurances is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Michaux-Detaille Assurances, company assigned to the tax number BE05332733154. The company Michaux-Detaille Assurances is located at the address: Rue de Rocroi 50; 6464; Chimay (Baileux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 229,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Michaux-Detaille Assurances were not found.
The main activity of Michaux-Detaille Assurances is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Michaux-Detaille Assurances is not available. You also can look at reviews of Michaux-Detaille Assurances, open positions, location of Michaux-Detaille Assurances on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Michaux-Detaille Assurances, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Michaux-Detaille Assurances, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Michaux-Detaille Assurances, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Michaux-Detaille Assurances, employees, financial statistics.