BRASSERIE D'ACHOUFFE SA

Contactgegevens BRASSERIE D'ACHOUFFE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRASSERIE D'ACHOUFFE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRASSERIE D'ACHOUFFE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 6666-Wibrin, België

Telefoon (phone): 061-28.81.47 (+32-061-28.81.47) 061-28.81.47 (+32-061-28.81.47)

Fax (fax): 061-28.82.64 (+32-061-28.82.64) 061-28.82.64 (+32-061-28.82.64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRASSERIE D'ACHOUFFE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRASSERIE D'ACHOUFFE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRASSERIE D'ACHOUFFE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRASSERIE D'ACHOUFFE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRASSERIE D'ACHOUFFE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRASSERIE D'ACHOUFFE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRASSERIE D'ACHOUFFE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRASSERIE D'ACHOUFFE SA
Products information BRASSERIE D'ACHOUFFE SA

BTW identificatienummer (tax): BE04215972900
Ondernemingsnummer: 4450805664
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 755,000 EUR
Werknemers (employees): 17
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in BRASSERIE D'ACHOUFFE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRASSERIE D'ACHOUFFE SA
(Get full report from official database of BE for BRASSERIE D'ACHOUFFE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRASSERIE D'ACHOUFFE SA
Addition kinds of activities for BRASSERIE D'ACHOUFFE SA

6351. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
07830204. Chirurgie diensten, sierboom | Surgery services, ornamental tree
08310203. Lac productie | Lac production
26210401. Bondpapier | Bond paper
35230410. Feed grinders, breekmachines en mixers | Feed grinders, crushers, and mixers
35490102. Wiredrawing en fabricage machines en uitrusting, ex. | Wiredrawing and fabricating machinery and equipment, ex. die
50320401. Granietbouwsteen | Granite building stone
51930203. Planten, potten | Plants, potted
51990501. Schildleer | Chamois leather

Werken bij BRASSERIE D'ACHOUFFE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRASSERIE D'ACHOUFFE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRASSERIE D'ACHOUFFE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRASSERIE D'ACHOUFFE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanchauffeur CE (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het leveren van o.a. ramen, deuren, garagepoorten, ... naar hun vaste partners (groothandels) en in mindere mate leveren op werven. Je rijdt met een wipkar met vaste kraan op de vrachtwagen. Je doet ééndagsritten in België, Nederland en Luxemburg. Afhankelijk van de drukte kom je bij 3 à maximum 8 klanten per dag. Langdurige opdracht, optie vaste aanwerving.

  • Lasser/ijzervlechter (m/v) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een lasser/ijzervlechter voor onze klant te Putte. Uw taken omvatten het vlechten van wapeningsbalken, het bedienen van een plooimachine, het voorbereiden van wapeningstaal. Verder komen er ook nog de volgende zaken bij zoals gaten frezen, kopplaten lassen en allerlei laswerk aan stalen balken. Er wordt ook verwacht dat u de klanten op een snelle en vriendelijke manier verderhelpt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp in Zwevegem -Otegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • BIJVERDIENSTE HUISHOUDHULP TORHOUT EN OMSTREKEN(M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Wij zoeken mensen regio Roeselare alsook regio Torhout. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp regio Varsenare (M/V) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • student RECEPTIONIST (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Je taak behelst o.a. het onthaal van gasten en ticketverkoop voor sport- en speelparadijs. Daarnaast houd je je vooral bezig met administratieve taken, telefonische contacten,...

  • Vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMOBLUE KNOKKE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer voor een immobiliën kantoor te Knokke-Heist.

  • Winkelbediende deeltijds 24u onmiddellijk indienstname (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt in Tessenderlo zoeken we een gemotiveerd winkelbediende. Je werkt in 1 filiaal. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag 8u30 tot 20u. Je stelt je flexibel op om tussen 7u en 20u ingepland te worden.

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Aarschot (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Freelance docenten Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: LERIAN-Nti nv

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het geven van privé, duo- en/of groepsopleidingen (drie tot zes cursisten) aan volwassenen in professionele context De opleidingen zijn functioneel en interactief met focus op communicatie. Sleutelzinnen, simulaties, rollenspelen en gevarieerde herhaling helpen de cursist bij het verwerven van de doelvaardigheden

Zoek naar antwoorden van BRASSERIE D'ACHOUFFE SA in sociale netwerken
Look for responds of BRASSERIE D'ACHOUFFE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRASSERIE D'ACHOUFFE SA. Laat een reactie achter voor BRASSERIE D'ACHOUFFE SA. BRASSERIE D'ACHOUFFE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRASSERIE D'ACHOUFFE SA. Leave a respond for BRASSERIE D'ACHOUFFE SA. BRASSERIE D'ACHOUFFE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRASSERIE D'ACHOUFFE SA op de google maps. Adres en contacten BRASSERIE D'ACHOUFFE SA
Location of BRASSERIE D'ACHOUFFE SA on the google maps. Address and contacts of BRASSERIE D'ACHOUFFE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come BRASSERIE D'ACHOUFFE SA BRASSERIE D'ACHOUFFE SA: VROVAN | Marie-Claire Coiffure | PIC PARTS | JACQUES LEJEUNE | TECNO

Other related companies as BRASSERIE D'ACHOUFFE SA: VROVAN | Marie-Claire Coiffure | PIC PARTS | JACQUES LEJEUNE | TECNO

BRASSERIE D'ACHOUFFE SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRASSERIE D'ACHOUFFE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04215972900. Het bedrijf BRASSERIE D'ACHOUFFE SA bevindt zich op het adres: 6666-Wibrin. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 17 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 755,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BRASSERIE D'ACHOUFFE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRASSERIE D'ACHOUFFE SA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRASSERIE D'ACHOUFFE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRASSERIE D'ACHOUFFE SA, openstaande posities, locatie van BRASSERIE D'ACHOUFFE SA op de kaart.

BRASSERIE D'ACHOUFFE SA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRASSERIE D'ACHOUFFE SA, company assigned to the tax number BE04215972900. The company BRASSERIE D'ACHOUFFE SA is located at the address: 6666-Wibrin. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 17 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 755,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BRASSERIE D'ACHOUFFE SA were not found.
The main activity of BRASSERIE D'ACHOUFFE SA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BRASSERIE D'ACHOUFFE SA is not available. You also can look at reviews of BRASSERIE D'ACHOUFFE SA, open positions, location of BRASSERIE D'ACHOUFFE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRASSERIE D'ACHOUFFE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRASSERIE D'ACHOUFFE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRASSERIE D'ACHOUFFE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRASSERIE D'ACHOUFFE SA, employees, financial statistics.