MERKINSUR ZAKENKANTOOR

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • MERKINSUR ZAKENKANTOOR
Private companiesCoal Mining • MERKINSUR ZAKENKANTOOR

Contactgegevens MERKINSUR ZAKENKANTOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MERKINSUR ZAKENKANTOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

MERKINSUR ZAKENKANTOOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Alkstraat 43; 2170; Antwerpen (Merksem), België

Telefoon (phone): 03 647 05 05 (+32-03 647 05 05) 03 647 05 05 (+32-03 647 05 05)

Fax (fax): 03 646 26 50 (+32-03 646 26 50) 03 646 26 50 (+32-03 646 26 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MERKINSUR ZAKENKANTOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MERKINSUR ZAKENKANTOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MERKINSUR ZAKENKANTOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MERKINSUR ZAKENKANTOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MERKINSUR ZAKENKANTOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MERKINSUR ZAKENKANTOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MERKINSUR ZAKENKANTOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MERKINSUR ZAKENKANTOOR
Products information MERKINSUR ZAKENKANTOOR

BTW identificatienummer (tax): BE06170166015
Ondernemingsnummer: 1082122802
Hoofdstad (capital): 749,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 839,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in MERKINSUR ZAKENKANTOOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MERKINSUR ZAKENKANTOOR
(Get full report from official database of BE for MERKINSUR ZAKENKANTOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor MERKINSUR ZAKENKANTOOR
Addition kinds of activities for MERKINSUR ZAKENKANTOOR

32950208. Grafiet, natuurlijk: gemalen, verpulver, geraffineerd of gemengd | Graphite, natural: ground, pulverized, refined, or blended
36120108. Lijnspanning regelaars | Line voltage regulators
73490107. School bewaarder, contract basis | School custodian, contract basis
76990106. Optische instrument reparatie | Optical instrument repair
80110517. Plastisch chirurg | Plastic surgeon
86610000. Religieuze organisaties | Religious organizations

Werken bij MERKINSUR ZAKENKANTOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MERKINSUR ZAKENKANTOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MERKINSUR ZAKENKANTOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MERKINSUR ZAKENKANTOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • VOLWAARDIGE VERKOPER/VERKOOPSTER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een volwaardige medewerkster die voeling heeft met mode en alles die er naast komt te staan. Je helpt de klanten met het maken van hun keuze. Je bent goed op de hoogte wanneer er een nieuwe mode aan bod is.

  • Poetshulp Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent verkoop (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een hippe en trendy kledingszaak te Knokke zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor de orde en netheid in de winkel. Je helpt de klanten en zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel terug buiten gaan!

  • Student afwas / zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Studentenjob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Onderhoudsmedewerker (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een betonverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker. Je staat mee in voor het algemeen onderhoud binnen het bedrijf. Reinigen van de machines, betonresten verwijderen, gebruik van hogedrukreiniger en piquer. Je werkt van maandag tot vrijdag 6u(maandag tot donderdag 15u45 - 21u45 en op vrijdag start je om 13u) Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Logistieke humoristische medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THE STREET FOOD COMPANY

    Type: Vaste Job

    Je bent rammend sterk, fitness heb je niet nodig want hier doe je al het loop en hefwerk. Je bent handiger met een transpallet en het inladen van camionetten dan de meeste van je vrienden – zijn wij tenslotte ook. Je haat slordige mensen en hebt veel gevoel voor humor. Bent een detail fucker. Je bent ontzettend flexibel en staat stevig met twee benen op de grond. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit heel graag willen. Je bent leergierig en hebt de wil om vooruit te gaan. Je hebt default een glimlach op je gezicht – wij doen ook alles voor een glimlach. We kunnen het goed met elkaar vinden.

  • Commercieel bediende (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

  • Kandidaat zaakverantwoordelijke Dreamland regio Tienen-Tongeren (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DREAMLAND TIENEN

    Type: Vaste Job

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je bent het gezicht van Dreamland in je buurt en draagt de missie en waarden van Colruyt Group uit. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

  • Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672258-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Projectleider Bouw ben je gedurende de bouwfase verantwoordelijk voor het dagelijks beheer, de controle & opvolging en de realisatie van de bouwwerven. Dit doe je onder begeleiding van de Senior Project Manager. • Verzekeren van de bouwkundige kwaliteiten afgeleverd door de studiebureaus, architecten- en ingenieursbureaus tijdens alle fasen van de uitvoering • Opvolgen van architecturale- en technische bouw werkzaamheden en nagaan of deze conform de bouwkundige regels werden uitgevoerd • Opvolgen van de openstaande punten door de studiebureaus en door de architecten –en ingenieurbureaus. • Rapporteren van problemen gelinkt aan de bouwprojecten tijdens de wekelijkse coördinatiemeetings • Samen met project planner verzekeren dat de planning van het bouwproject door alle (onder-) aannemers nageleefd wordt. • Dagelijkse/wekelijkse werf meetings met de (onder-) aannemers • Administratieve en financiële opvolging • Ondersteunen van de Senior project manager bij de voorlopige en definitieve oplevering • Rapporteren van vooruitgang en mogelijke problemen aan de Senior Project Manager

Zoek naar antwoorden van MERKINSUR ZAKENKANTOOR in sociale netwerken
Look for responds of MERKINSUR ZAKENKANTOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor MERKINSUR ZAKENKANTOOR. Laat een reactie achter voor MERKINSUR ZAKENKANTOOR. MERKINSUR ZAKENKANTOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MERKINSUR ZAKENKANTOOR. Leave a respond for MERKINSUR ZAKENKANTOOR. MERKINSUR ZAKENKANTOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MERKINSUR ZAKENKANTOOR op de google maps. Adres en contacten MERKINSUR ZAKENKANTOOR
Location of MERKINSUR ZAKENKANTOOR on the google maps. Address and contacts of MERKINSUR ZAKENKANTOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come MERKINSUR ZAKENKANTOOR MERKINSUR ZAKENKANTOOR: RED DEVILS ENGHIEN | Pirson NV | De Wulf Philippe | Jorissen G | EECKMAN LEON

Other related companies as MERKINSUR ZAKENKANTOOR: RED DEVILS ENGHIEN | Pirson NV | De Wulf Philippe | Jorissen G | EECKMAN LEON

MERKINSUR ZAKENKANTOOR is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MERKINSUR ZAKENKANTOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06170166015. Het bedrijf MERKINSUR ZAKENKANTOOR bevindt zich op het adres: Alkstraat 43; 2170; Antwerpen (Merksem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 749,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 839,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in MERKINSUR ZAKENKANTOOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MERKINSUR ZAKENKANTOOR is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MERKINSUR ZAKENKANTOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MERKINSUR ZAKENKANTOOR, openstaande posities, locatie van MERKINSUR ZAKENKANTOOR op de kaart.

MERKINSUR ZAKENKANTOOR is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is MERKINSUR ZAKENKANTOOR, company assigned to the tax number BE06170166015. The company MERKINSUR ZAKENKANTOOR is located at the address: Alkstraat 43; 2170; Antwerpen (Merksem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 749,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 839,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in MERKINSUR ZAKENKANTOOR were not found.
The main activity of MERKINSUR ZAKENKANTOOR is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MERKINSUR ZAKENKANTOOR is not available. You also can look at reviews of MERKINSUR ZAKENKANTOOR, open positions, location of MERKINSUR ZAKENKANTOOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MERKINSUR ZAKENKANTOOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MERKINSUR ZAKENKANTOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MERKINSUR ZAKENKANTOOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MERKINSUR ZAKENKANTOOR, employees, financial statistics.