FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA

Contactgegevens FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA

Regio (region): Tournai, België

Adres (address): R. Du Mont D'Orcq 1 7503 Tournai - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-69-21-23-36 32-69-21-23-36

Fax (fax): 32-69-21-17-00 32-69-21-17-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA
Products information FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA

BTW identificatienummer (tax): BE09975555419
Ondernemingsnummer: 6653015136
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 796,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Central heating systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA
(Get full report from official database of BE for FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA
Addition kinds of activities for FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA

5078. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
10999904. Kwikertsmijnbouw | Mercury ore mining
17710201. Curb constructie | Curb construction
35619903. Pompen, huishoudelijk: water of zomp | Pumps, domestic: water or sump
75390103. Axle straightening, automotive | Axle straightening, automotive

Werken bij FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser gietvloeren - ervaring niet nodig! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * U beschikt over een technische kennis, achtergrond carrosserie of schilderwerken * U bent flexibel naar werkuren toe * U kan zelfstandig werken * U heeft oog voor detail * Verantwoordelijkheid schrikt U niet af * U beschikt over een eigen wagen

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • Magazijnmedewerkers - SNELLE OPSTART (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn Je bent bereid om in een vaste vroege of vaste late ploeg te werken: Je werkt altijd in de vaste vroege ploeg (6.00u - 13.48u) OF Je werkt altijd in de vaste late ploeg (14.12u - 22.00u)

  • Montage monteur op locatie regio Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een meubelfabrikant zijn we op zoek naar een montage monteur! Jouw takenpakket? Jouw werkzaamheden bestaan uit het in- en uitladen van meubels, het transporteren ervan, het monteren van meubels (ook maatwerk), het verlenen van service en het ondersteunen van de montage afdeling. Meestal ga je met een collega monteur op pad om bij de klant meubels af te leveren en te monteren. Daarnaast help je mee op de montage afdeling.

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Metaalbewerker - kleine fijne projecten op maat (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je maakt volgens plan de gevraagde stukken (fijn maatwerk). Je bewerkt het metaal zoals gevraagd: plooien, snijden, rollen, lassen, ponsen, ... .

  • Service technieker M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een service technieker (m/v) die tewergesteld zal worden te Willebroek. Jouw taken: Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment magazijntrucks Je voert keuringen uit en lost storingen op Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je uitgevoerde werken Je gaat gerecupereerde bestanddelen en vloeistoffen sorteren en naar de behandelings- of opslagzones brengen (batterijen, koolwaterstoffen, smeermiddelen, ...) Je bepaald de aard van de interventie op basis van technische dossiers en aanwijzingen van deskundigen en klanten Je doet een preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen Je gaat de defecte onderdelen vervangen of herstellen (onderdelen van motoren, thermische of hydraulische installaties, pompen, regelorganen, ...) Je zal werken aan motoren: Elektrisch Je gaat de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst Je zal de werkzaamheden plannen volgens de behoeften of bestellingen van klanten Je zal de werking van de uitrusting en de conformiteit van hydraulische en pneumatische circuits controleren en technische oplossingen bepalen voor de herstelling Je gaat de uitrusting onderhouden (motoren, hydraulische installaties, mechanismen, ...) Ook werken aan materieel: Hef-, laad- en losmaterieel (heftruck, autoporteur, telescopische arm, hoogwerker, kraan, rolbrug, ...) behoren tot jouw takenpakket

  • Commerciële medewerker binnendienst Tsjechisch / Slowaaks (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste contact voor onze buitendienst en staat hen bij in het noteren van bestellingen en opmaken van facturen In het depot ga je op zoek naar het juiste product en je stemt af met de logistiek volgens de noden van de klant Je staat ook klanten te woord in onze toonzaal en je geeft hen een woordje uitleg Je benadert je klantenportefeuille proactief met nieuwe producten en promoties Je bent servicegericht en werkt ordelijk en gestructureerd.

  • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

  • ICT Helpdesk / Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: US CONNECT

    Type: Vaste Job

    Als externe ICT partner voor KMO’s zijn wij op zoek naar een Support Engineer die kan instaan voor het veelzijdige takenpakket van ICT Support aan onze klanten. In de job als ICT Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze Business klanten. Onderhoudsinterventies op gebruikersinfrastructuur van op afstand en soms ook ter plaatse, afhankelijk van de complexiteit van het probleem Ticketing systeem: allerlei vragen beantwoorden i.v.m. storingen, incidenten en corrigerende maatregelen Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, netwerkbeheer, virtualisatie en VoIP. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, HyperV, Sonicwall, Acronis, 3CX en HP. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen.

  • Telecomtechnieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DCI IT Resources

    Type: Werfreserve

    Telecomtechnieker (BIO contract) bij Proximus - installatie van telefonie en internet bij particulieren en kleine zelfstandigen - kabels trekken vanuit centrale aansluiten tot aan de kabelkast - registratie van werkzaamheden - telefonische contacten met klanten - draadloze apparaten installeren - stock aanvullen en inventarisatie bijhouden

Zoek naar antwoorden van FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA. Laat een reactie achter voor FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA. FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA. Leave a respond for FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA. FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA op de google maps. Adres en contacten FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA
Location of FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA on the google maps. Address and contacts of FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA: GINO GOEMAERE | JACQUES CAREME | BAKKERIJ ROELANDTS | Jean-Philippe Darcis | UNION COOP?RATIVE

Other related companies as FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA: GINO GOEMAERE | JACQUES CAREME | BAKKERIJ ROELANDTS | Jean-Philippe Darcis | UNION COOP?RATIVE

FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Tournai, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975555419. Het bedrijf FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA bevindt zich op het adres: R. Du Mont D'Orcq 1 7503 Tournai - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 796,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Central heating systems. Producten gemaakt in FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA, openstaande posities, locatie van FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA op de kaart.

FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA is a company, that was registered 2004 in Tournai region, Belgium. Full name of company is FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA, company assigned to the tax number BE09975555419. The company FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA is located at the address: R. Du Mont D'Orcq 1 7503 Tournai - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 796,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Central heating systems. Products created in FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA were not found.
The main activity of FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA is not available. You also can look at reviews of FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA, open positions, location of FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA, Tournai: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA, Tournai: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCHAUD-FROID-APPLICATIONS SA, employees, financial statistics.