Mahy M & R SPRL

Contactgegevens Mahy M & R SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mahy M & R SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mahy M & R SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ariste Caussin 75; 5500; Dinant, België

Telefoon (phone): 082 22 29 34 (+32-082 22 29 34) 082 22 29 34 (+32-082 22 29 34)

Fax (fax): 082 22 29 34; 082 22 58 00 (+32-082 22 29 34; 082 22 58 00) 082 22 29 34; 082 22 58 00 (+32-082 22 29 34; 082 22 58 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mahy M & R SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mahy M & R SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mahy M & R SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mahy M & R SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mahy M & R SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mahy M & R SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mahy M & R SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mahy M & R SPRL
Products information Mahy M & R SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02434814453
Ondernemingsnummer: 4061614990
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 194,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Mahy M & R SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mahy M & R SPRL
(Get full report from official database of BE for Mahy M & R SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mahy M & R SPRL
Addition kinds of activities for Mahy M & R SPRL

286905. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
608100. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies
01390200. Voedselgewassen | Food crops
02140103. Zuivelproductie | Mohair production
20110000. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
27890306. Handel bindende diensten | Trade binding services
33640000. Nonferrous die-castings behalve aluminium | Nonferrous die-castings except aluminum
51310206. Millinery levert | Millinery supplies
62110301. Minerale leasing dealers | Mineral leasing dealers
86519903. Politieke club | Political club

Werken bij Mahy M & R SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mahy M & R SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mahy M & R SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mahy M & R SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de technologische sector in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je staat in voor het screenen van nieuwe en bestaande klanten op vlak van kredietwaardigheid; * Je staat mee in voor het bepalen van kredietlimieten en blokkeren/vrijgeven van orders; * Je bent verantwoordelijk voor debiteurenbeheer van een eigen klantenportefeuille volgens een uitgewerkte procedure; * Je helpt de afdeling verder uitbouwen; * Je implementeert kredietoplossingen op maakt van de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Spuiter/natlakker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een spuiter/natlakker. Je staat in voor: - ophangen van machine -onderdelen, soms manueel ontvetten - elektrostatisch spuiten/natlakken van de onderdelen - afnemen en verpakken van de onderdelen

  • WEVER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in de vaste nacht.

  • STUDENTEN +18 VOOR BLACK FRIDAY BIJ BLECKMANN IN GROBBENDONK | VAN 20/11/2018 TOT 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Student M/V (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijfsrestaurant van een grote winkel te Vichte zijn wij op zoek naar een student M/V op vrijdag OVERDAG. Als student zal je ingeschakeld worden voor verschillende taken, zoals bediening en afwas.

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER voor de werven in Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

  • Wegenwerker Regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Aanvulling van een bestaande ploeg betonarbeiders uit regio Sint-Niklaas. De betonarbeider in de wegenbouw brengt gesloten wegverhardingen en funderingen aan in beton, alsook betonnen stootbanden (type New Jersey) langs autostrades. Hij staat in voor de herstellingen aan deze verhardingslagen en dit volgens de regels van de kunst. Het aanbrengen van betonnen verhardingslagen gebeurt vrijwel altijd machinaal. Een ploeg betonarbeiders bestaat uit een machinist voor het besturen van de betonmachine en een aantal helpers die een aantal manuele en een aantal ondersteunende taken uitvoeren. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen). Wij voorzien een interne opleiding. U woont in Sint-Niklaas (ophaling met de firma camionette en dan verplaatsing naar de - soms verre - werven).

  • Teambuilding Sales & Marketing Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales & Marketing Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging. Je bent een echte all-rounder in het digitale landschap. Je weet boeiende blogartikelen en newsletters te schrijven, tovert flitsende foto- en videoreportages uit je hoed en voert een eigentijdse social media strategie. Je beheert de verschillende websites van Moodmaker en kent goed je weg in WordPress.

  • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

  • Freelance/Tijdelijke Payroll Officer (6m) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674433-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een onderneming gevestigd in de regio Antwerpen. Je werkt mee aan de optimalisatie van diverse administratieve HR-processen  Je neemt actief deel aan uiteenlopende HR-projecten. Je staat samen met de overige teamleden in voor een correcte loonverwerking.  Je verstrekt aan de medewerkers op een gestructureerde, proactieve en klantgerichte manier de nodige informatie en advies m.b.t. sociale wetgeving. Je staat mee in voor de rapporteringen en voorbereiding van de budgetoefening 

  • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

Zoek naar antwoorden van Mahy M & R SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Mahy M & R SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mahy M & R SPRL. Laat een reactie achter voor Mahy M & R SPRL. Mahy M & R SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mahy M & R SPRL. Leave a respond for Mahy M & R SPRL. Mahy M & R SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mahy M & R SPRL op de google maps. Adres en contacten Mahy M & R SPRL
Location of Mahy M & R SPRL on the google maps. Address and contacts of Mahy M & R SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Mahy M & R SPRL Mahy M & R SPRL: M.G.M. CAFة | GILBERT DEVREKER | ECOLE FOND. COMMUNALE | P?TISSERIE LUCY | APOTHEEK DE VOORZORG

Other related companies as Mahy M & R SPRL: M.G.M. CAFة | GILBERT DEVREKER | ECOLE FOND. COMMUNALE | P?TISSERIE LUCY | APOTHEEK DE VOORZORG

Mahy M & R SPRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mahy M & R SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02434814453. Het bedrijf Mahy M & R SPRL bevindt zich op het adres: Rue Ariste Caussin 75; 5500; Dinant. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 194,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Mahy M & R SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mahy M & R SPRL is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mahy M & R SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mahy M & R SPRL, openstaande posities, locatie van Mahy M & R SPRL op de kaart.

Mahy M & R SPRL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mahy M & R SPRL, company assigned to the tax number BE02434814453. The company Mahy M & R SPRL is located at the address: Rue Ariste Caussin 75; 5500; Dinant. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 194,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Mahy M & R SPRL were not found.
The main activity of Mahy M & R SPRL is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Mahy M & R SPRL is not available. You also can look at reviews of Mahy M & R SPRL, open positions, location of Mahy M & R SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mahy M & R SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mahy M & R SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mahy M & R SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mahy M & R SPRL, employees, financial statistics.