LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR

Contactgegevens LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vismarkt 2; 3980; Tessenderlo, België

Telefoon (phone): 013 67 04 00 (+32-013 67 04 00) 013 67 04 00 (+32-013 67 04 00)

Fax (fax): +32 (4) 812-86-42 +32 (4) 812-86-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR
Products information LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR

BTW identificatienummer (tax): BE05678527832
Ondernemingsnummer: 2473541259
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 884,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR
(Get full report from official database of BE for LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR
Addition kinds of activities for LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR

2899. Chemische preparaten, nec | Chemical preparations, nec
101100. Ijzer ertsen | Iron ores
811199. Juridische dienstverlening, nv | Legal services, nec
14819900. Nonmetallic minerale diensten, nec | Nonmetallic mineral services, nec
34460107. Railings, bannisters, wachten, enz.: Gemaakt van metalen pijp | Railings, bannisters, guards, etc: made from metal pipe
36250102. Motorcentra | Motor control centers
73899949. Tape snijden | Tape slitting
91310402. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, staatsbestuur | Executive and legislative offices combined, state government

Werken bij LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur op verplaatsing (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaal- en inox sector (poorten, afsluitingen, ramen, deuren, trappen, balustrades,..), zijn wij op zoek naar een handige Harry om op verplaatsing te monteren.

  • Monteerder regio Aalst tijdelijk - dagwerk (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een Monteerder (m/v) in dagwerk. Dit is een tijdelijke opdracht tot en met eind december 2018. Een greep uit je takenpakket: Je werkt zelfstandig en in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren Je ontvangt het materiaal dat door de magazijniers wordt gebracht. Je interpreteert en controleert de materiaallijst, schikt het materiaal en beheert persoonlijk de magazijnbonnen voor uitneming, teruggave of schrapping van materiaal Je staat in voor de uitvoering van de montage van toestellen en assemblages in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole en volgens het werkplan beschreven in het routingboek - Je voert het werkorder zelfstandig uit en rapporteert moeilijkheden, fouten of onduidelijkheden aan de Productie-manager Je zorgt voor het inpakken van de gemonteerde toestellen/assemblages

  • VERANTWOORDELIJKE INDUSTRIËLE REINIGING ELEKTRISCHE EN MECHANISCHE KENNIS (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Je staat in voor een goede operationele opvolging van het productieproces van de recyclage    van zand, slib en verontreinigde gronden. · Je streeft naar een continue verbetering van het productieproces · Je hebt grote aandacht voor de kwaliteit van de eindproducten zoals gewassen zand en    slibfractie. · Je coördineert en stuurt je personeel · Je stuurt de technieker aan bij het preventief en curatief onderhoud van de installaties in de                grondreiniging en waterzuivering (zowel elektrisch als mechanisch). Je zorgt dat door goed      onderhoud machines operationeel blijven. De eindverantwoordelijkheid van de mechanische      en elektronische aspecten vallen onder uw bevoegdheid. · Je rapporteert aan afdelingshoofd GRC en directie

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

  • Jobstudent (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student promo Marche-En-Famenne (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Pour notre client Panama, nous recherchons des étudiants qui peuvent effectuer des missions de promotion à Marche-en-Famenne tout au long de l'année. Pour différentes marques.

  • Financieel Administratief Medewerker (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Controle van binnenkomende leveranciersfacturen Doorsturen van aankoopfacturen naar het Shared Service Center Ondersteuning bij de algemene administratie van het debiteurenbeheer Ondersteuning bij de ouderdomsanalyse van openstaande debiteuren Administratieve ondersteuning bieden aan de Financieel Directeur Administratieve opvolging van het wagenpark

  • Projectleider houtskeletbouw (M/V) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je werkt voor een bedrijf dat zich exclusief met duurzame houtskeletbouw bezighoudt. Een echte referentie in de regio. Je job heeft zeker geen gebrek aan variatie. Je bent een echte leider. Je stuurt teams aan, hebt contact met leveranciers en onderaannemers, bestelt materialen en hebt contact met de klant. Klopt, je bent verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de bouwwerven. Een werf wordt door jou opgestart opgevolgd en opgeleverd.

  • Winkelbediende (flexijob) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    De klant verwelkomen De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten De staat en bewaring van bederfbare producten controleren Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren Betalingen ontvangen De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Voedingsmiddelen verkopen: Slagerij De voorraad ordenen en de producten uitstallen Goederen en producten ontvangen De levering controleren

Zoek naar antwoorden van LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR in sociale netwerken
Look for responds of LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR. Laat een reactie achter voor LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR. LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR. Leave a respond for LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR. LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR op de google maps. Adres en contacten LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR
Location of LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR on the google maps. Address and contacts of LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR: PHILIPPE EMOND | Davister R | Van Loon G | MATERA | FLEMINGS G ASSISTANCE

Other related companies as LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR: PHILIPPE EMOND | Davister R | Van Loon G | MATERA | FLEMINGS G ASSISTANCE

LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05678527832. Het bedrijf LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR bevindt zich op het adres: Vismarkt 2; 3980; Tessenderlo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 884,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR, openstaande posities, locatie van LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR op de kaart.

LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR, company assigned to the tax number BE05678527832. The company LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR is located at the address: Vismarkt 2; 3980; Tessenderlo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 884,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR were not found.
The main activity of LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR is not available. You also can look at reviews of LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR, open positions, location of LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOOI'S VERZEKERINGSKANTOOR, employees, financial statistics.