Lemaire S. Assurances

Contactgegevens Lemaire S. Assurances: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lemaire S. Assurances: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lemaire S. Assurances

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Marie-José 16; 7130; Binche, België

Telefoon (phone): 064 37 02 46 (+32-064 37 02 46) 064 37 02 46 (+32-064 37 02 46)

Fax (fax): 064 37 02 47 (+32-064 37 02 47) 064 37 02 47 (+32-064 37 02 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lemaire S. Assurances: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lemaire S. Assurances"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lemaire S. Assurances"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lemaire S. Assurances, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lemaire S. Assurances. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lemaire S. Assurances, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lemaire S. Assurances. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lemaire S. Assurances
Products information Lemaire S. Assurances

BTW identificatienummer (tax): BE03253295898
Ondernemingsnummer: 6571990966
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 406,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Lemaire S. Assurances zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lemaire S. Assurances
(Get full report from official database of BE for Lemaire S. Assurances)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lemaire S. Assurances
Addition kinds of activities for Lemaire S. Assurances

3663. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment
07810000. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
23370000. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
24310110. Louver deuren: hout | Louver doors: wood
24991002. Gerechten, hout | Dishes, wood
26210800. Verpakking en verpakking papier | Wrapping and packaging papers
28990401. Caps, voor speelgoedpistolen | Caps, for toy pistols

Werken bij Lemaire S. Assurances: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lemaire S. Assurances: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lemaire S. Assurances. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lemaire S. Assurances. Looking for open vacancies in other companies

  • Kapper/Kapster (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kapster sta je in voor het totale pakket. Wassen knippen kleuren drogen brushen stylen ... behoren tot jouw taken

  • ingenieur infrastructuur en riolering (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het huidige team te versterken, zoekt onze klant een ingenieur infrastructuur en riolering.(M/V) De infrastructuurprojecten hebben betrekking op infrastructuur, waterbeheer, landschap, buitenruimte en topografie. De aard van de projecten is erg uiteenlopend:? aanleg van straten, pleinen en parkings,? aanleg van parken, sport- en speelterreinen, herinrichtingen van dorpskernen, doortochten en gevaarlijke kruispunten, verkeerskundige studies, verkavelingen, aanleg van bedrijventerreinen, grondverzetstudies, modelleringen van collectoren en rioleringen, saneren van bestaande rioleringsstelsels, studies voor infiltratie en buffering van regenwater, aanleg van overstromingsgebieden,? haalbaarheidstudies,? Voor dit alles beschikt de afdeling over up-to-date software en performante hardware. Zowel conceptuele, driedimensionale modelleringen als uitvoeringsplannen zullen via hedendaagse pakketten tot een goed einde worden gebracht. De ingenieur infrastructuur en riolering?maakt deel uit van een team bestaande uit ingenieurs, landschapsarchitecten en topografen. Bij dit team kan de opdrachtgever terecht vanaf de eerste conceptschetsen tot de volledige verwezenlijking. Onze klant vertrekt steeds van een omvattende ontwerpbenadering hetgeen, in combinatie met een verfrissende, creatieve input en een stevige, technische onderbouwing steeds kwaliteitsvolle projecten oplevert. ? De projectingenieur zal vooral meewerken aan het opmaken van ontwerpdossiers, bestekken en meetstaten. Hij/zij zal berekeningen uitvoeren voor rioleringen, buffering van regenwater en grondverzet. Samen met zijn team zorgt hij/zij ook voor het opmaken en uittekenen van plannen, het uitwerken van technische details, het aanmaken en updaten van berekeningsbladen en bijstand verlenen aan de werfingenieurs. Hij/zij staat in voor het beheer van het projectdossier en het overleg met de opdrachtgever. Hij/zij kan bij de uitvoering van zijn taken altijd terecht bij ervaren ingenieurs en landschapsarchitecten voor ondersteuning.

  • Huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp waar mensen op kunnen vertrouwen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen/schoonmaaksters - Regio Linde-Peer / Wauberg (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Gedreven huishoudhulp regio Diksmuide gezocht! (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sarah en Eloise zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Student houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Studentenjob

    Als student houtbewerking sta je in voor het maken en verwerken van allerlei meubels uit hout. Schuren, monteren, assembleren van kasten, banken en tafels.

  • Ploegbaas Tuinaanleg (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: TUINEN DE BECKER

    Type: Vaste Job

    U wordt aangestuurd en werkt in nauw overleg met de projectleider/tuinarchitect. U staat in voor het uitvoeren van aanleg- onderhouds- en snoeiwerken. U beschikt meestal over 1 tot 2 medewerkers die u aanstuurt en begeleidt. U bewaakt de kwaliteit van het werk en het rendement van de werkploeg.

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Java Quality Assurance Engineer (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Het Service Introduction Center (SIC) bewaakt de technische kwaliteit van de bij Smals ontwikkelde softwaretoepassingen. In het bijzonder valideert het team de performantie en stabiliteit van de toepassingen alvorens ze in productie worden genomen. Het team voert ook opdrachten uit als reviews van de architectuur, analyse van incidenten in de productieomgeving, begeleiding bij projecten, technische opleidingen voor de teams, en ontwikkelen van ondersteunende tools. Als Java Quality Assurance Engineer bepaal je mee de nodige testen en testomgeving om eventuele problemen met de performantie en/of de stabiliteit van complexe toepassingen snel op te sporen. Je implementeert de testen aan de hand van tools als JMeter of Gatling. Als er mock services of bijkomende tooling nodig zijn ontwikkel je die ook. Je analyseert de resultaten kritisch en met oog voor detail. Bij eventuele problemen, vastgesteld tijdens de testen of in productie, doe je bijkomend onderzoek naar de oorzaak en werk je samen met de betrokken teams om het probleem op te lossen. Je rapporteert mondeling en schriftelijk over de testresultaten en vaststellingen. Afhankelijk van je eigen capaciteiten en interesses krijg je ook de mogelijkheid om mee te ontwikkelen aan de interne tools van het SIC.

  • Monteurs van luchtkanalen (IBO mogelijk!) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Airtech Ventilatie

    Type: Vaste Job

    Airtech ventilatie is een bedrijf opgericht in 1999. Door constant te groeien hebben we altijd onze grenzen kunnen verleggen. Ons bedrijf staat in voor het plaatsen van airco-systemen, brandwerende omkasting, isolatie en het plaatsen van eenvoudige ventilatiekanalen tot complexe ventilatiesystemen en dit zowel in private woningen als in bedrijven, showrooms, ziekenhuizen, industriële gebouwen, enzovoort. Zie ook onze website : http://airtech.be/ Functie Voor diverse werven in Vlaanderen, zijn wij op zoek naar 6 gemotiveerde medewerkers. Je zal helpen bij het monteren van luchtkanalen en het isoleren van leidingen. Ook het lezen van plannen en het plaatsen van luchtgroepen hoort tot je takenpakket. Indien je geen ervaring hebt, leiden wij jou op tot een volwaardige monteur van luchtkanalen via een IBO!

  • Punctuele en veelzijdige Accountant (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: klantbeheer & debiteurenbeheer: maandelijkse schriftelijke & telefonische opvolging van de vervallen facturen en opvolging van de openstaande debiteuren. leveranciersbeheer: opvolging & uitvoering van de betalingen aan levernaciers. Eventuele aanmaningen van leveranciers controleren op juistheid alvorens een betaling te voorzien. Betalingen voorbereiden en uitvoeren het betalingssysteem ISABEL. het onderhouden van een cash flow overzicht, alle in- en uitgaande cashbewegingen voorzien om aldus een inzicht te krijgen in de cashsituatie op korte en middellange termijn. aangiftes doen en opvolgen: BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, recuperatie buitenlandse BTW, klantenlisting, statistieken Nationale Bank invullen en opvolgen, ...

  • Junior dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior dossierbeheerder (Waregem) Voor een supermodern en vooruitstrevend accountantskantoor regio Waregem gaat Le Grand & Associates, gespecialiseerd in accountancy, taks en legal profielen, op zoek naar een ambitieuze junior dossierbeheerder. Wil jij veel bijleren en jezelf volledig ontplooien als dossierbeheerder en daarbij ook nog een de kans krijgen om door te groeien tot A-Z boekhouder/accountant? Dan is er een grote kans dat jij deze zoektocht kan beëindigen. Onze klant staat bekend om zijn professionele dienstverlening dankzij zijn goed opgeleide team. Een uitgebreid cliënteel kan hierdoor rekenen op een adviesverlening van topkwaliteit. Dit kantoor kan terugkijken op een ervaring van meer dan 25 jaar en is van plan om te blijven groeien gedurende de komende jaren. Kan jij je vinden in deze visie? Lees dan zeker verder. Dit zal jij doen: Jij zal verschillende boekhoudkundige taken onder jouw hoede nemen. Gedurende een inwerkperiode krijg je een intensieve opleiding. Eerst begin je met alle voorbereidende taken: je boekt de aan- en verkoopfacturen in en je ondersteunt de meer ervaren dossierbeheerders. Zo ga je de tussentijdse balansen en de jaarrekening voorbereiden en hou je je bezig met het invoeren van de belastingaangiftes. Na een inwerkperiode krijg je steeds meer taken toevertrouwd. Je wordt naargelang jouw tempo ingezet als A tot Z dossierbeheerder en krijgt zo ook de verantwoordelijkheid over een eigen cliënteel.

Zoek naar antwoorden van Lemaire S. Assurances in sociale netwerken
Look for responds of Lemaire S. Assurances in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lemaire S. Assurances. Laat een reactie achter voor Lemaire S. Assurances. Lemaire S. Assurances bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lemaire S. Assurances. Leave a respond for Lemaire S. Assurances. Lemaire S. Assurances on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lemaire S. Assurances op de google maps. Adres en contacten Lemaire S. Assurances
Location of Lemaire S. Assurances on the google maps. Address and contacts of Lemaire S. Assurances

Andere gerelateerde bedrijven als come Lemaire S. Assurances Lemaire S. Assurances: ESPACE COIFFURE | Relais Oud Huis Amsterdam | HAIR-LINE LUCIENNE | B.C. ECAUSSINNES | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as Lemaire S. Assurances: ESPACE COIFFURE | Relais Oud Huis Amsterdam | HAIR-LINE LUCIENNE | B.C. ECAUSSINNES | PHARMACIES DE GARDE

Lemaire S. Assurances is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lemaire S. Assurances, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03253295898. Het bedrijf Lemaire S. Assurances bevindt zich op het adres: Avenue Marie-José 16; 7130; Binche. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 406,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Lemaire S. Assurances zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lemaire S. Assurances is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lemaire S. Assurances is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lemaire S. Assurances, openstaande posities, locatie van Lemaire S. Assurances op de kaart.

Lemaire S. Assurances is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lemaire S. Assurances, company assigned to the tax number BE03253295898. The company Lemaire S. Assurances is located at the address: Avenue Marie-José 16; 7130; Binche. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 406,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Lemaire S. Assurances were not found.
The main activity of Lemaire S. Assurances is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Lemaire S. Assurances is not available. You also can look at reviews of Lemaire S. Assurances, open positions, location of Lemaire S. Assurances on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lemaire S. Assurances, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lemaire S. Assurances, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lemaire S. Assurances, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lemaire S. Assurances, employees, financial statistics.