BIOSOURCE EUROPE

Contactgegevens BIOSOURCE EUROPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIOSOURCE EUROPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIOSOURCE EUROPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1400-Nivelles, België

Telefoon (phone): 067-88.99.99 (+32-067-88.99.99) 067-88.99.99 (+32-067-88.99.99)

Fax (fax): 067-88.99.90 (+32-067-88.99.90) 067-88.99.90 (+32-067-88.99.90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIOSOURCE EUROPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIOSOURCE EUROPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIOSOURCE EUROPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIOSOURCE EUROPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIOSOURCE EUROPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIOSOURCE EUROPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIOSOURCE EUROPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIOSOURCE EUROPE
Products information BIOSOURCE EUROPE

BTW identificatienummer (tax): BE07338836669
Ondernemingsnummer: 1344421386
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 811,000,000 EUR
Werknemers (employees): 60
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in BIOSOURCE EUROPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIOSOURCE EUROPE
(Get full report from official database of BE for BIOSOURCE EUROPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIOSOURCE EUROPE
Addition kinds of activities for BIOSOURCE EUROPE

3297. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
20859905. Rum (alcoholische drank) | Rum (alcoholic beverage)
24991504. Stekkers, hout | Plugs, wood
28210100. Thermosetterende materialen | Thermosetting materials
30210102. Laarzen, plastic | Boots, plastic
33560600. Titanium | Titanium
50910704. Buitenboordmotoren | Outboard motors

Werken bij BIOSOURCE EUROPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIOSOURCE EUROPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIOSOURCE EUROPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIOSOURCE EUROPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

  • Planner (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een planner voor civiele en offshore staalstructuurprojecten. - Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en/of updaten van de planning van onze omvangrijke projecten. Dit kunnen projecten zijn m.b.t. de fundaties voor offshore windturbines, alsook civiele constructies, zoals bruggen en architectonische gebouwen. - Vanuit het concept en de tender krijg je allerhande informatie binnen. Aan de hand hiervan stel je de basisplanning op voor de verschillende afdelingen (engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie, enz.). - Naast het opstellen van de planning zorg je ervoor dat deze up-to-date is en stel je progress rapportages op voor het hoger management. - Ook het projectteam informeer je tijdig en correct over de lange termijn planning, alsook over ad hoc wijzigingen en de mogelijke impact ervan. - Je merkt tijdig mogelijke bottle necks of potentiële vertragingen op om zo onmiddellijk te kunnen schakelen. - Je zoekt mee naar oplossingen, indien de planning moet worden gewijzigd. - Je bent dus intensief betrokken bij het projectproces en woont daarom bijvoorbeeld ook projectvergaderingen bij waar je advies geeft vanuit jouw specialisme. - Je analyseert de projectgeschiedenis om mogelijk projectverlenging te claimen.

  • Schrijnwerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek voor fijne interieurzaak in de regio Hasselt naar een schrijnwerker of meubelmaker met ervaring. Dit voor het maken van verschillende meubelen in een atelier en het installeren van deze op verplaatsing.

  • REACHTRUCKCHAUFFEUR DSV GENT VOLTIJDS 6266389 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DSV Solutions, wereldwijd actief in Transport via de weg, lucht en water en bovendien ook Warehousing. De vestiging in Desteldonk (Gent Zeehaven) heeft zich de laatste jaren opgewerkt tot de top van toeleveranciers . Hiervoor zijn wij opzoek naar reachtruckchauffeurs. Interesse? Lees dan zeker verder Jouw taken/verantwoordelijkheden zijn: Laden en verplaatsen van goederen met de reachtruck Verdelen van de ladingen in verschillende opslagzones in het magazijn. Goederen in ontvangst nemen en kwaliteitscontrole uitvoeren Orderpicking/packing

  • Chauffeur CE met kooiaap (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit de houtsector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je zal 's morgens vertrekken tussen 5 en 7, afhankelijk van de rit die je dient te doen. Je regio is Limburg en Kempen bij de klanten lost de goederen bij de klanten aan de hand van een Kooiaap. Verder zal je werkdag rond 18 uur eindigen. Dit is afhankelijk van de planning.

  • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

  • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HERZELE (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Herzele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudelijke Hulp (groot-Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Student decoratiewinkel 31/10 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een internationale winkelketen met een vestiging in Eeklo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om te werken op woensdag 31/10 van 9u30-18u! Je helpt de klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft de klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van het team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten volgens onze richtlijnen. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt.

  • Student Medewerker Cafetaria (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een horecazaak in Maldegem zijn wij op zoek naar een student om te werken in het weekend Taken: Je staat in voor de bediening van de klanten; Je noteert de bestelling; Je staat in voor de afruiming van de tafel; Je rekent af aan de kassa; Je helpt mee in de keuken bij de afwas Je zorgt voor algemeen onderhoud

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

Zoek naar antwoorden van BIOSOURCE EUROPE in sociale netwerken
Look for responds of BIOSOURCE EUROPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIOSOURCE EUROPE. Laat een reactie achter voor BIOSOURCE EUROPE. BIOSOURCE EUROPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIOSOURCE EUROPE. Leave a respond for BIOSOURCE EUROPE. BIOSOURCE EUROPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIOSOURCE EUROPE op de google maps. Adres en contacten BIOSOURCE EUROPE
Location of BIOSOURCE EUROPE on the google maps. Address and contacts of BIOSOURCE EUROPE

Andere gerelateerde bedrijven als come BIOSOURCE EUROPE BIOSOURCE EUROPE: PIET D'HEER | GEERT VANDENBUSSCHE | Egana Alberto | Toussaint A | STEFAAN EN ANTOINE DE VOS

Other related companies as BIOSOURCE EUROPE: PIET D'HEER | GEERT VANDENBUSSCHE | Egana Alberto | Toussaint A | STEFAAN EN ANTOINE DE VOS

BIOSOURCE EUROPE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIOSOURCE EUROPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07338836669. Het bedrijf BIOSOURCE EUROPE bevindt zich op het adres: 1400-Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 60 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 811,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BIOSOURCE EUROPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIOSOURCE EUROPE is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIOSOURCE EUROPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIOSOURCE EUROPE, openstaande posities, locatie van BIOSOURCE EUROPE op de kaart.

BIOSOURCE EUROPE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIOSOURCE EUROPE, company assigned to the tax number BE07338836669. The company BIOSOURCE EUROPE is located at the address: 1400-Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 60 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 811,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BIOSOURCE EUROPE were not found.
The main activity of BIOSOURCE EUROPE is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BIOSOURCE EUROPE is not available. You also can look at reviews of BIOSOURCE EUROPE, open positions, location of BIOSOURCE EUROPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIOSOURCE EUROPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIOSOURCE EUROPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIOSOURCE EUROPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIOSOURCE EUROPE, employees, financial statistics.