BERENSCHOT BELGIUM NV/SA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • BERENSCHOT BELGIUM NV/SA
Private companiesMotion Pictures • BERENSCHOT BELGIUM NV/SA

Contactgegevens BERENSCHOT BELGIUM NV/SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERENSCHOT BELGIUM NV/SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERENSCHOT BELGIUM NV/SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1200-Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02-777.06.45 (+32-02-777.06.45) 02-777.06.45 (+32-02-777.06.45)

Fax (fax): 02-777.06.46 (+32-02-777.06.46) 02-777.06.46 (+32-02-777.06.46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERENSCHOT BELGIUM NV/SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERENSCHOT BELGIUM NV/SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERENSCHOT BELGIUM NV/SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERENSCHOT BELGIUM NV/SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERENSCHOT BELGIUM NV/SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERENSCHOT BELGIUM NV/SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERENSCHOT BELGIUM NV/SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERENSCHOT BELGIUM NV/SA
Products information BERENSCHOT BELGIUM NV/SA

BTW identificatienummer (tax): BE06882904052
Ondernemingsnummer: 3388977050
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 898,000 EUR
Werknemers (employees): 30
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in BERENSCHOT BELGIUM NV/SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERENSCHOT BELGIUM NV/SA
(Get full report from official database of BE for BERENSCHOT BELGIUM NV/SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERENSCHOT BELGIUM NV/SA
Addition kinds of activities for BERENSCHOT BELGIUM NV/SA

12419907. Mijnbouwdiensten, nec: brink | Mining services, nec: lignite
20460306. Glucose | Glucose
26560101. Bekers, papier: gemaakt van gekocht materiaal | Cups, paper: made from purchased material
59959900. Optische warenhuizen, nec | Optical goods stores, nec
95320103. Landelijke planning en ontwikkeling agentschap, overheid | Rural planning and development agency, government

Werken bij BERENSCHOT BELGIUM NV/SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERENSCHOT BELGIUM NV/SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERENSCHOT BELGIUM NV/SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERENSCHOT BELGIUM NV/SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Food (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een verkoper voor de groenten- en fruitafdeling. Je wordt 20 u per week tewerkgesteld. Het gaat om een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je pakt de producten uit je vult de winkel aan je doet een kwaliteitscontrole je helpt klanten verder die vragen hebben

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • Voormaler (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Houthalen zijn wij op zoek naar een voormaler voor de produktieafdeling. De voormaler is bereid te werken in ploegen (morgen-, middag- en nachtploeg) en vervult volgende fysiek belastende en sterk uitvoerende taken: Voormalen en crushen van pigmenten Ompakken van pigmenten Bereiden van dispersies Thermisch behandelen van pigmenten Uitvoeren van clean-ups Gebruik van de pennemolen

  • TIJDELIJKE CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Customer Service Uitstekende kennis Nederlands én Frans Diegem Voor een bedrijf in Diegem is Hays Response op zoek naar een Customer Service Medewerker met een vlotte kennis Nederlands en Frans voor een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een bedrijf met een uitgebreid productengamma. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de bestellingen. Je beheert een eigen klantenportefeuille en hebt contact met klanten via telefoon en e-mail.

  • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

  • Huishoudhulpen regio Gooreind (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Zeer Dringend gemotiveerde huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen een passie voor jou en heb jij het graag opgeruimd en netjes? Is het antwoord ja!! Dan ben jij de persoon die we zoeken. In de regio Hasselt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde poetsdames die graag bij gezinnen thuis willen schoonmaken! Interesse? Laat dan zo snel mogelijk iets van je horen!

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Arbeider tuinaanleg en onderhoud (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: TUINEN PEETERS

    Type: Vaste Job

    Je werkt met klinkers, boordplaten, hout en natuursteen om het ontworpen plan zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Beplanting en snoeiwerk verzorg je volgens het seizoen en met de nodige zorgen. Aanleggen en onderhoud van tuinen.

  • Customer service medewerker (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Het bedrijf streeft naar een persoonlijke en individuele aanpak en daarom zijn ze op zoek naar iemand die heel klantgericht is om zo een service op maat te kunnen leveren aan de klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en staat in voor zowel de mails als telefonische contacten. Daarbij voer je volgende taken uit: ¿ Je beheert de contacten met de klanten per e-mail of telefoon. Je begrijpt hun behoeften en reageert op een professionele en positieve manier. ¿ Je beantwoordt vragen van onze partners via verschillende communicatiekanalen en biedt kwaliteitsvol advies ¿ Je adviseert en begeleidt de leden / prospects over hun producten (pensioen, gewaarborgd inkomen, verschillende verzekeringsproducten, ...) ¿ Je Identificeert de behoeften van leden / prospects om een afspraak te kunnen inplannen ¿ Je prospecteert per telefoon en e-mail op basis van een klantenbestand

  • winkelbediende flexijob (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

Zoek naar antwoorden van BERENSCHOT BELGIUM NV/SA in sociale netwerken
Look for responds of BERENSCHOT BELGIUM NV/SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERENSCHOT BELGIUM NV/SA. Laat een reactie achter voor BERENSCHOT BELGIUM NV/SA. BERENSCHOT BELGIUM NV/SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERENSCHOT BELGIUM NV/SA. Leave a respond for BERENSCHOT BELGIUM NV/SA. BERENSCHOT BELGIUM NV/SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERENSCHOT BELGIUM NV/SA op de google maps. Adres en contacten BERENSCHOT BELGIUM NV/SA
Location of BERENSCHOT BELGIUM NV/SA on the google maps. Address and contacts of BERENSCHOT BELGIUM NV/SA

Andere gerelateerde bedrijven als come BERENSCHOT BELGIUM NV/SA BERENSCHOT BELGIUM NV/SA: FLDEGROOT SA | VVW HYAC | ANDREA BEERNAERT | VAN HERREWEGHE VAAST | Pargadigm Str Studies

Other related companies as BERENSCHOT BELGIUM NV/SA: FLDEGROOT SA | VVW HYAC | ANDREA BEERNAERT | VAN HERREWEGHE VAAST | Pargadigm Str Studies

BERENSCHOT BELGIUM NV/SA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is BERENSCHOT BELGIUM NV/SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06882904052. Het bedrijf BERENSCHOT BELGIUM NV/SA bevindt zich op het adres: 1200-Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 30 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 898,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BERENSCHOT BELGIUM NV/SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERENSCHOT BELGIUM NV/SA is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERENSCHOT BELGIUM NV/SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERENSCHOT BELGIUM NV/SA, openstaande posities, locatie van BERENSCHOT BELGIUM NV/SA op de kaart.

BERENSCHOT BELGIUM NV/SA is a company, that was registered 1994 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is BERENSCHOT BELGIUM NV/SA, company assigned to the tax number BE06882904052. The company BERENSCHOT BELGIUM NV/SA is located at the address: 1200-Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 30 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 898,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BERENSCHOT BELGIUM NV/SA were not found.
The main activity of BERENSCHOT BELGIUM NV/SA is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BERENSCHOT BELGIUM NV/SA is not available. You also can look at reviews of BERENSCHOT BELGIUM NV/SA, open positions, location of BERENSCHOT BELGIUM NV/SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERENSCHOT BELGIUM NV/SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERENSCHOT BELGIUM NV/SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERENSCHOT BELGIUM NV/SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERENSCHOT BELGIUM NV/SA, employees, financial statistics.