Kantoor Joostens

Contactgegevens Kantoor Joostens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kantoor Joostens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kantoor Joostens

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 53; 1785; Merchtem, België

Telefoon (phone): 052 37 03 88 (+32-052 37 03 88) 052 37 03 88 (+32-052 37 03 88)

Fax (fax): 052 37 03 88 (+32-052 37 03 88) 052 37 03 88 (+32-052 37 03 88)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kantoor Joostens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kantoor Joostens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kantoor Joostens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kantoor Joostens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kantoor Joostens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kantoor Joostens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kantoor Joostens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kantoor Joostens
Products information Kantoor Joostens

BTW identificatienummer (tax): BE09044189453
Ondernemingsnummer: 5608489990
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Kantoor Joostens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kantoor Joostens
(Get full report from official database of BE for Kantoor Joostens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kantoor Joostens
Addition kinds of activities for Kantoor Joostens

5451. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
076200. Boerenbeheer diensten | Farm management services
421202. Liquid transfer diensten | Liquid transfer services
33399914. Tantalum raffinage | Tantalum refining
73710302. Programmaprogramma toepassingen | Software programming applications
73730301. Turnkey verkopers, computersystemen | Turnkey vendors, computer systems

Werken bij Kantoor Joostens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kantoor Joostens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kantoor Joostens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kantoor Joostens. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

  • betonmixchauffeur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent Logistics Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > U staat in voor het besturen van een betonmixer vrachtwagen > u zal steeds van werf naar werf rijden om de nodige lading beton te storten.

  • Loodgieter (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Hoogstraten zoekt versterking. Voor de vacature als loodgieter zal je volgende taken uitvoeren: Je voorziet in nieuwbouwprojecten alle leidingen Je zal sanitaire toestellen en verwarmingstoestellen plaatsen. Je zal ventilaties en warmtepompen plaatsen. Indien je kennis van elektriciteit hebt zal je eveneens instaan voor residentiële elektriciteit.

  • Technieker (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job waarin je jouw technisch talent volop kan laten zien? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Onze klant heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van verscheidene afvalstromen, hoofdzakelijk uit de bouwsector. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een technisch assistent. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat,…).

  • Assistent meestergast - nacht - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met de ploegleider sta je in voor het reilen en zeilen van de volledige nachtploeg. -Je stuurt een ploeg van ongeveer 20 werknemers aan. -Je staat in voor de opleiding van de werknemers. -Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling. -Bij grote technische storingen spreek je de technische ploeg aan. -Je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen voor te stellen. -Je hebt regelmatig contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de productiemanager. -Als assistent meestergast toon je het goede voorbeeld in alle processen en communicatie. -Je draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel. -Je respecteert de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften.

  • Studenten (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een toffe studentenjob?  Wij zoeken regelmatig studenten voor een magazijn in Genk.  Je maakt bestellingen klaar voor leverancier.   Dit zijn vooral pakketjes van online webshops.  Je bent tijdens de week 1 of meerdere dagen beschikbaar.

  • Jobstudent mecanicien vrachtwagens (M/V) - Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg jij een auto-technische opleiding en zoek jij een toffe uitdaging als jobstudent? Dat treft want voor een bedrijf regio Gent is Actief Interim op zoek naar jobstudenten met deze achtergrond. Als jobstudent zal jij werken als mecanicien aan vrachtwagens. Jij zal onderstaande taken uitvoeren: - Diagnose stellen - Uitvoeren van herstellingswerken aan vrachtwagens/camionetten (motoren, versnellingsbakken,…) - Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, …) - Onderhoud van de werkplaats

  • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

  • Traineeship Banking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Heb je een Master in een economische of financiële afstudeerrichting, ben je schoolverlater of heb je maximum 3 jaar ervaring? Dan hebben wij een geweldige opportuniteit voor u! Wij, Experts Kempen & Limburg zijn de selectieafdeling voor gekwalificeerde bedienden en managers binnen de Adecco Groep. Wij richten ons op de rekrutering, selectie , testing en assessments van gekwalificeerde bedienden, specifiek voor de regio Kempen & Limburg. Onze specialiteit bevindt zich in Finance, Logistics, Human Resources en Sales. Bij onze klant, grootbank in België, bieden we een Local Commercial Traineeship aan: Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden, die perfect aansluiten bij hun behoeften. Als grootste bank van het land, geeft ze haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een betekenisvolle, stimulerende en flexibele werkomgeving. Goed nieuws: voor hun Easy Banking Center zoeken ze collega's die klaar staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Je toekomstige job! Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy Banking Center, Adviseur Priority by James of Klantenadviseur te worden. Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten. Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen. Gedurende het traineeship zal je werken in diverse kantoren van Limburg om zo goed mogelijk alle facetten aan te leren, na afloop kan een vaste locatie bepaald worden.

  • Administratief medewerker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid Je maakt offertes, onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op Je behandelt een klantendossier voor upsell– en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op Bedrijfsprofiel: .

  • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

  • Electricien/klusjesman flexijob weekend (m/v) (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een all round klusjesman op flexi-job basis voor in het weekend. Deze vacature is dus enkel geldig als u reeds in vast dienstverband werkt en extra wil bijverdienen. Je bent een handige Harry en wordt ingeschakeld voor verschillende herstellingen op vlak van sanitair, verwarming, vloer en tegelwerken, schrijnwerkerij en elektriciteit zoals plaatsen van verlichting en stopcontacten, klinken vervangen, kastdeurtjes herstellen, kleine schilderwerken, wc ontstoppen, verhuizen, tuin onderhouden, reinigen van gevels.... Uurrooster is vrijdag 14:00 - 22:00, zaterdag 14:00 - 22:00, zondag 10:00 - 18:00 ( vrijdag kan ook vanaf 18:00 hr)

Zoek naar antwoorden van Kantoor Joostens in sociale netwerken
Look for responds of Kantoor Joostens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kantoor Joostens. Laat een reactie achter voor Kantoor Joostens. Kantoor Joostens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kantoor Joostens. Leave a respond for Kantoor Joostens. Kantoor Joostens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kantoor Joostens op de google maps. Adres en contacten Kantoor Joostens
Location of Kantoor Joostens on the google maps. Address and contacts of Kantoor Joostens

Andere gerelateerde bedrijven als come Kantoor Joostens Kantoor Joostens: Bo?te à Boucles | Lamcoo | ROYALE BELGE | Escale (L') | ESSOR S.A

Other related companies as Kantoor Joostens: Bo?te à Boucles | Lamcoo | ROYALE BELGE | Escale (L') | ESSOR S.A

Kantoor Joostens is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kantoor Joostens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09044189453. Het bedrijf Kantoor Joostens bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 53; 1785; Merchtem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 582,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Kantoor Joostens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kantoor Joostens is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kantoor Joostens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kantoor Joostens, openstaande posities, locatie van Kantoor Joostens op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kantoor Joostens is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kantoor Joostens, company assigned to the tax number BE09044189453. The company Kantoor Joostens is located at the address: Brusselsesteenweg 53; 1785; Merchtem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 582,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Kantoor Joostens were not found.
The main activity of Kantoor Joostens is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Kantoor Joostens is not available. You also can look at reviews of Kantoor Joostens, open positions, location of Kantoor Joostens on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kantoor Joostens, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kantoor Joostens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kantoor Joostens, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kantoor Joostens, employees, financial statistics.