JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN

Contactgegevens JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Theo Verellenlaan 19; 2990; Wuustwezel, België

Telefoon (phone): 03 663 44 44; 03 663 61 63 (+32-03 663 44 44; 03 663 61 63) 03 663 44 44; 03 663 61 63 (+32-03 663 44 44; 03 663 61 63)

Fax (fax): 03 663 24 44 (+32-03 663 24 44) 03 663 24 44 (+32-03 663 24 44)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN
Products information JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE09380920410
Ondernemingsnummer: 2352691650
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 628,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Real estate; Mortgages & loans

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN
(Get full report from official database of BE for JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN
Addition kinds of activities for JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN

593201. Huishoudelijke artikelen en apparaten, tweedehands | Home furnishings and appliances, secondhand
784199. Videobandverhuur, niet inbegrepen | Video tape rental, nec
17519903. Scheepsschrijnwerk | Ship joinery
26550100. Vezelspoelen, buizen en kegels | Fiber spools, tubes, and cones
39440100. Kinderwagens, behalve fietsen | Children's vehicles, except bicycles
59991206. Whirlpool baden | Whirlpool baths
87139901. Fotogrammetrische techniek | Photogrammetric engineering

Werken bij JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • MEUBELMONTEERDER (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar de regio Dottenijs. Je bent fysiek in goede conditie. Logisch inzicht is jou niet vreemd. Je bent absoluut een teamplayer. Ervaring als magazijnarbeider in de meubelsector is een pluspunt!

  • sprankelende huishoudhulp (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Student(e) Poetshulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende klanten én locaties zijn we op zoek naar poetshulpen. Je wordt voornamelijk ingezet om kantoren te poetsen (bureau's, gangen, sanitair, ...) en dit in verschillende omgevingen (fabrieken, winkels, kantoren,...)

  • Ervaren projectleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BOSSCHAERT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je verschillende verantwoordelijkheden en zet je jouw schouders onder verschillende industriebouwprojecten. Een overzicht van jouw taken: je zorgt voor een gedetailleerd voorbereidings- en uitvoeringsplan en maandelijkse vorderingsstaten. Je staat in voor het voorbereiden, opstarten en opvolgen van jouw werven. Je woont de werfvergaderingen bij, stuurt de ploegen (eigen of via onderaannemer) aan, werkt de planning (operationeel en financieel) bij waar nodig, communiceert hierover met alle betrokken partijen en garandeert ten alle tijden de veiligheid. Doel: Het plannen, coördineren en evalueren van activiteiten om de doelstellingen van het industriebouwproject te behalen. Taken: Managen van projectdoelstellingen Tijdig en kwalitatief afleveren van een bouwproject aan onze klant door gedetailleerde voorbereiding en het goed inplannen van de juiste resources Nastreven van klanttevredenheid en vertrouwen gedurende het verloop van het project door realistische planning, tijdige uitvoering en consequente communicatie. We verwachten een pro-actieve communicatie bij het aansturen van alle betrokken interne collega’s. We verwachten dat er samen met onze interne Preventie-Adviseur gedetailleerd en praktisch wordt nagedacht tijdens de voorbereiding van het project over het onder controle houden van de veiligheids- en milieurisico’s inherent aan een bouwproject. Tijdens de uitvoering bent u verantwoordelijk voor de opvolging van het veiligheids- en gezondheidsplan en verwachten we jouw tijdige actie indien een situatie dit vereist. Managen operationele doelstellingen Voorbereiding van project aan de hand van project checklist Opstellen en aanpassen van gedetailleerde dagplanning en langetermijn planning Aansturen van taken van arbeiders, onderaannemers, logistieke ondersteuning van het project Interne dagrapportage Wekelijkse interne vergaderingen met management ter bespreking van planning, status van voorbereiding en uitvoering, behaalde rendementen tijdens uitvoering. Maandelijkse vorderingsstaten opmaken en goedkeuring nastreven bij klant Opvolging van werfvergaderingen Communicatie met de klant, architect, onderaannemers en leveranciers Financiële planning Budgettaire voorbereiding gecombineerd met gedegen inhoudelijke dossierkennis Kosten onder controle houden door het efficiënt inplannen van mensen en middelen en nauwgezette opvolging van uitgaven hiervoor Controle van rendementen en feedback naar calculatie bij afwijkingen. Advies voor corrigerende maatregelen indien nodig naar toekomst toe. Ontwikkeling We verwachten pro-activiteit inzake je persoonlijke ontwikkeling en die van jouw collega’s: volgen van noodzakelijke trainingen, netwerken, (aan)leren van nieuwe zaken (aan) van collega’s, lezen van vakbladen. Verantwoordelijkheid en vertrouwen Van begin tot eind verantwoordelijkheid nemen voor een tijdige en kwalitatieve uitvoering van het project. Je zorgt voor vertrouwen op de werkvloer bij klanten en collega’s.

  • Magazijnbediende (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grote zaak in Tielt zijn we op zoek naar een magazijnbediende voor zowel in het magazijn als in de winkel te werken. Naast het op orde houden van het magazijn, het laden en lossen van de vrachtwagens manueel en met de heftruck, staat u ook in voor het helpen van de klanten.

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en, als verzekeringsspecialist, klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de bank- en verzekeringssector. Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor de regio te Lanaken/Bilzen/Riemst een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN.

  • Machineoperator computergestuurde installatie - VASTE NACHT (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een interne opleiding kun je de computergestuurde installatie zelfstandig opstarten, besturen en bijsturen. Je werkt hiervoor zelfstandig. Bij verstopping grijp je in en je zorgt voor het dagelijks onderhoud van de machine. Je helpt bij kleine herstellingen en meldt storingen of onregelmatigheden aan de technische dienst. Je houdt nauwkeurig de produktiefiches bij. Je garandeert de veiligheid rond de machine.

  • DIËTIST m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door het voorstellen van een gepast voedingsadvies. Het voedingsadvies wordt aangepast aan de individuele noden van en in samenspraak met de cliënt. Je ondersteunt de cliënt bij het uitvoeren van dit voedingsadvies en leert hem/haar de nodige vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,…). Je bent steeds alert voor het opsporen van risico’s (ondervoeding, prediabetes,…). Je informeert en sensibiliseert rond gezonde voeding, levensstijl en preventie van aandoeningen. Je bent bereid om ook kookworkshops te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelance Content Coordinator (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: GREENPEACE BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance Content Coordinator Vacature - 24 augustus, 2018 Greenpeace is an independent global campaigning organisation that acts to change attitudes and behaviour, to protect and conserve the environment and to promote peace. Purpose of the job Planet 4 (P4) is Greenpeace’s new global engagement platform (based on a CMS) where we interact with our supporters and activists. The goal of Planet 4 is to drive people to action. Greenpeace content needs to invite participation to deliver on the promise of people power. The P4 content coordination is a key role within the implementation and ongoing maintenance of Greenpeace's new engagement platform, Planet 4. Your main focus is to present Greenpeace content in a simple, straightforward manner so that it appeals to supporters and drive them to take actions. To achieve this, you will have to firstly write a new content strategy and then collect, coordinate, rewrite and remix content to make it shorter and more engaging for the Greenpeace website, using appropriate tone and attitude documentation to help Greenpeace online content. Main Responsibilities Work collaboratively with stakeholders to ensure created content accurately represents Greenpeace issues and campaigns Audit & map out current content of Greenpeace website (Sitemap) and set up new taxonomy Write a P4 content strategy Master the new Wordpress--based greenpeace platform and mentor others to do so Recommend SEO compliant Taxonomy and URL construction Create example content that follows the Greenpeace Content Model Rewrite blogs and articles to facilitate consumption Look after archived content Write best practices documentation Collect, edit and write content In collaboration with the digital lead create new digital and visual content Choose the best images to illustrate the website

Zoek naar antwoorden van JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN in sociale netwerken
Look for responds of JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN. Laat een reactie achter voor JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN. JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN. Leave a respond for JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN. JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN op de google maps. Adres en contacten JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN
Location of JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN on the google maps. Address and contacts of JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN: Everaert | E.S. JAMOIGNE | TAVERNE BRITANNIQUE | EDDY DUCHESNET | COUCKE ET NEVE

Other related companies as JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN: Everaert | E.S. JAMOIGNE | TAVERNE BRITANNIQUE | EDDY DUCHESNET | COUCKE ET NEVE

JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09380920410. Het bedrijf JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN bevindt zich op het adres: Theo Verellenlaan 19; 2990; Wuustwezel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 628,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Lijst met producten zijn Real estate; Mortgages & loans.
De hoofdactiviteit van JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN, openstaande posities, locatie van JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN, company assigned to the tax number BE09380920410. The company JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN is located at the address: Theo Verellenlaan 19; 2990; Wuustwezel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 628,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Insurance Agents and Brokers. List of products are Real estate; Mortgages & loans.
The main activity of JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN is not available. You also can look at reviews of JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN, open positions, location of JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN, employees, financial statistics.