FLCERCO SA

Contactgegevens FLCERCO SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCERCO SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCERCO SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Ch De Bruxelles 206-208 7090 Braine Le Comte - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-67-55-21-47 32-67-55-21-47

Fax (fax): 32-67-56-02-80 32-67-56-02-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCERCO SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCERCO SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCERCO SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCERCO SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCERCO SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCERCO SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCERCO SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCERCO SA
Products information FLCERCO SA

BTW identificatienummer (tax): BE07249572753
Ondernemingsnummer: 4211578369
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLCERCO SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Punching machine tools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCERCO SA
(Get full report from official database of BE for FLCERCO SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCERCO SA
Addition kinds of activities for FLCERCO SA

2841. Zeep en andere wasmiddelen | Soap and other detergents
3088. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
5139. Schoeisel | Footwear
5943. Kantoorartikelen | Stationery stores
478904. Onderhoud en reparatie van spoorwegen | Railroad maintenance and repair services
20860103. Thee, ijst: verpakt in blikjes, flessen, enz. | Tea, iced: packaged in cans, bottles, etc.
22820100. Naald- en ambachtelijke garens, draaien, wikkelen of spoelen | Needle and handicraft yarns, twisting, winding, or spooling
30699907. Kruikringen, rubber | Jar rings, rubber
79299901. Acteur | Actor
96310401. Regeling, administratie van nutsbedrijven, federale overheid | Regulation, administration of utilities, federal government

Werken bij FLCERCO SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCERCO SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCERCO SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCERCO SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker atelier m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Gullegem zijn we op zoek naar een schrijnwerker atelier / placement

  • Productiemedewerker voeding (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector (M/V). De firma is gespecialiseerd in roomijsartikelen. - Uw functie bestaat erin mee te helpen aan het fabriceren en afwerken van de diverse artikelen. - U komt terecht in een kleine groep, dus we zijn steeds op zoek naar echte teamplayers. - Je bent flexibel naar uren en inhoud werk en schrikt niet om je handen uit de mouwen te steken! Voor deze functie wordt u betaald volgens barema's.

  • Vloerder m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Voor renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats je wandtegels en vloeren. - Aan de hand van een plan kan je zelfstandig keramische tegels, natuursteen, marmer en mozaïek plaatsen.

  • Onderhoudstechnieker (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Corrigerend onderhoud van het productiemateriaal - Behandeling van onderhoudsaanvragen volgens : - De wekelijkse planning - Het technisch actieplan - Onvoorziene omstandigheden (pannes van machines etc.) - Het beheer van het materiaal : - Onderdelen voor interventieaanvragen voorzien - Bijvullen van de stock - Het administratief beheer van de interventies: registratie van de interventies in een ERP pakket - Erop toezien dat het machinepark en de technische installaties in het bedrijf goed functioneren: - Zorgen voor het geplande preventieve onderhoud - De storingen en afwijkingen uit het verleden opnieuw onderzoeken en afstellen - Assisteren in de productie op het vlak van het materiaal

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • HUISHOUDHULP REGIO IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Ieper zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • student inventaris (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Ninove zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen met het maken van de inventaris op maandag 5 november. Je kan werken van 7u-13u of van 17u30-22u.

  • JOBSTUDENT winkelmedewerker (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Sunparks Parkshop is op zoek naar enthousiaste en energieke jobstudenten voor het winkelteam aan te vullen. Dit voor zowel tijdens de week als in het weekend. Wil jij werken in een vakantiesfeer en met toffe collega's ? Dan is werken bij de parkshop van Sunparks een ideale vakantiejob. Jij bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de winkel. Je helpt de mensen met een grote glimlach en rekent hun aankopen af aan de kassa. Je ontvangt leveringen of bent verantwoordelijk voor de heerlijke verse broodjes en boterkoekjes in onze bakkerij. Kortom een zeer uitgebreid takenpakket.

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • Expediteur voor automotive sector (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een modern bedrijf in de automotive, ben ik momenteel op zoek naar Expediteur.  Samen met je collega zal je als Expediteur dagelijks instaan voor volgende taken: plannen van onderhoudswerken en reparaties van voertuigen werkorders opmaken (o.a. vermelden van schades) en communiceren aan de werkplaats aanspreekpunt vormen voor de klanten tijdsregistratie bijhouden van monteurs ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Podoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd podoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Kinderpsycholoog (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van het aanbod in onze logopediepraktijk zijn we op zoek naar een kinderpsychologe op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: in overleg Je beschikt over een lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - neurogene stoornissen - ASS, ADHD Geen ervaring vereist Profiel - zelfstandig kunnen werken - graag in teamverband werken - volgen/ gevolgd hebben van een therapie opleiding is een pluspunt Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

Zoek naar antwoorden van FLCERCO SA in sociale netwerken
Look for responds of FLCERCO SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCERCO SA. Laat een reactie achter voor FLCERCO SA. FLCERCO SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCERCO SA. Leave a respond for FLCERCO SA. FLCERCO SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCERCO SA op de google maps. Adres en contacten FLCERCO SA
Location of FLCERCO SA on the google maps. Address and contacts of FLCERCO SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCERCO SA FLCERCO SA: HACIENDA | Zhong Guo Gent VZW | FRANK DECUYPER | De Geest F | SORAYA ZENASNI

Other related companies as FLCERCO SA: HACIENDA | Zhong Guo Gent VZW | FRANK DECUYPER | De Geest F | SORAYA ZENASNI

FLCERCO SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCERCO SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07249572753. Het bedrijf FLCERCO SA bevindt zich op het adres: Ch De Bruxelles 206-208 7090 Braine Le Comte - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 307,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Punching machine tools. Producten gemaakt in FLCERCO SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCERCO SA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCERCO SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCERCO SA, openstaande posities, locatie van FLCERCO SA op de kaart.

FLCERCO SA is a company, that was registered 2015 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLCERCO SA, company assigned to the tax number BE07249572753. The company FLCERCO SA is located at the address: Ch De Bruxelles 206-208 7090 Braine Le Comte - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 307,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Punching machine tools. Products created in FLCERCO SA were not found.
The main activity of FLCERCO SA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCERCO SA is not available. You also can look at reviews of FLCERCO SA, open positions, location of FLCERCO SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCERCO SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCERCO SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCERCO SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCERCO SA, employees, financial statistics.