Gesquiere

Contactgegevens Gesquiere: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gesquiere: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gesquiere

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bruggestraat 41; 8930; Menen, België

Telefoon (phone): 056 51 86 00 (+32-056 51 86 00) 056 51 86 00 (+32-056 51 86 00)

Fax (fax): +32 (81) 860-31-83 +32 (81) 860-31-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gesquiere: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gesquiere"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gesquiere"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gesquiere, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gesquiere. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gesquiere, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gesquiere. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gesquiere
Products information Gesquiere

BTW identificatienummer (tax): BE01032135009
Ondernemingsnummer: 5195678710
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Gesquiere zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gesquiere
(Get full report from official database of BE for Gesquiere)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gesquiere
Addition kinds of activities for Gesquiere

02799903. Insect boerderij | Insect farm
24260106. Rondes of rungs, meubels: hardhout | Rounds or rungs, furniture: hardwood
35770202. Tape reinigers, magnetisch: computer | Tape cleaners, magnetic: computer
37319904. Marine rigging | Marine rigging
38290512. Spectrometers, vloeibare scintillatie en nucleaire | Spectrometers, liquid scintillation and nuclear
52719902. Stacaravan onderdelen en accessoires | Mobile home parts and accessories

Werken bij Gesquiere: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gesquiere: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gesquiere. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gesquiere. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior service elektricien m/v (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in de regio van Wilrijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde junior elektricien m/v: - Je gaat op basis van een dagplanning op pad naar diverse kleine werven - Je voert onderhoud uit aan de machines en vervangt indien nodig stukken - Je staat in contact met bewoners/syndicussen,... - Na elke interventie vul je een kort administratief verslag in - Je zal voornamelijk elektrische en mechanische ingrepen moeten doen.

  • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Productie Operator M/V Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sint-Amands zoeken wij een Productie Operator met volgende taken: - Picken en mengen van grondstoffen om tot het juiste recept te komen - Afboeken van de grondstoffen in functie van correct recept en voorraadbeheer - Bewaken van kwaliteit tijdens productie - Afwijkingen aan machine bijsturen (snelheid, temperatuur…) - Onderhoud en reiniging van machine - Je helpt bij eenvoudige storingen - Je rapporteert aan de Productie Verantwoordelijke

  • Magazijnier 2 ploegen regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend voedingsbedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een magazijnier in 2 ploegen. Samen met jouw collega's sta je in voor een vlotte productflow van de binnekomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van een voicepicking systeem. Ook help je met het laden en lossen van vrachtwagens. Je controleert ok de kwaliteit, kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de brug tussen de verkopers en kopers van vastgoed. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten Je bezoekt eigenaars die hun vastgoed willen verkopen. Op basis van je marktkennis voer je een schatting uit en licht je de werking van ons kantoor toe. Je begeleidt kopers bij het zoeken naar een nieuwe woonst. Na een doorgedreven interview van de potentiële kopers, stel je hen de panden uit onze portefeuille voor die hun verwachtingen beantwoorden.  

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • HUISHOUDHULP Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Wachtebeke.

  • Technieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het verhelpen van storingen en preventief onderhoud, reinigen van machines... Storingen detecteren, verbeteringen aanbrengen,... Opstart van de productie.

  • Representative Spare Parts - Brabant en Henegouwen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als External Sales Advisor sta je in voor het realiseren van de vooropgestelde verkoop doelstellingen door middel van actieve verkoop en prospectie, en dit in nauwe samenwerking met de interne verkoopafdeling. Je staat in voor de uitbreiding en opvolging van onze klanten in de regio Brabant en Henegouwen: Je houdt van prospectie en van het overtuigen en verwerven van nieuwe klanten met wie je een lange termijnrelatie weet op te bouwen. Door onderzoekswerk en netwerking bouw je de nodige marktkennis op om potentiële klanten te benaderen. Je voorziet de klant van een goed advies, eventueel ondersteund door een demonstratie op locatie. Je werkt nauw samen met je collega's van de binnendienst om de gestelde doelstellingen te realiseren. Je geeft marktopportuniteiten intern door, en ondersteunt de nodige marketingacties. Je werkt van thuis uit en werkt gemiddeld één dag per week vanuit je thuisbureau om administratieve opvolging te doen.

  • Service Technieker Buitendienst - vast contract - nationaal (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht binnen een stabiele en toonaangevende onderneming. Binnen de afdeling service & planning voer je de service orders uit die voortvloeien uit de ontvangen meldingen. Snelle & klantvriendelijke interventie uitvoeren & garanderen. Takenpakket als service technieker is als volgt: Ingepland service orders uitvoeren (installatie, herstelling, onderhoud) Administratie correct en volledig afronden Stockbeheer Retour nemen indien nodig Levering & ophaling van reservetoestellen Correcte aansluitingen voorzien Storingen detecteren en oplossen Toelichten machine bij eerste ingebruikname Dit steeds met een oog voor kwaliteit en optimale klanttevredenheid

  • E-commerce I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van Gesquiere in sociale netwerken
Look for responds of Gesquiere in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gesquiere. Laat een reactie achter voor Gesquiere. Gesquiere bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gesquiere. Leave a respond for Gesquiere. Gesquiere on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gesquiere op de google maps. Adres en contacten Gesquiere
Location of Gesquiere on the google maps. Address and contacts of Gesquiere

Andere gerelateerde bedrijven als come Gesquiere Gesquiere: DEWILDE MOTOR | LE GRAND LIVRE DU MOIS | JULIEN ONCLINX | HUBERT THYS | Kelidon SA

Other related companies as Gesquiere: DEWILDE MOTOR | LE GRAND LIVRE DU MOIS | JULIEN ONCLINX | HUBERT THYS | Kelidon SA

Gesquiere is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gesquiere, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01032135009. Het bedrijf Gesquiere bevindt zich op het adres: Bruggestraat 41; 8930; Menen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 393,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Gesquiere zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gesquiere is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gesquiere is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gesquiere, openstaande posities, locatie van Gesquiere op de kaart.

Gesquiere is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gesquiere, company assigned to the tax number BE01032135009. The company Gesquiere is located at the address: Bruggestraat 41; 8930; Menen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 393,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Gesquiere were not found.
The main activity of Gesquiere is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gesquiere is not available. You also can look at reviews of Gesquiere, open positions, location of Gesquiere on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gesquiere, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gesquiere, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gesquiere, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gesquiere, employees, financial statistics.