Geelhand de Merxem J-P

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Geelhand de Merxem J-P
Private companiesLegal Services • Geelhand de Merxem J-P

Contactgegevens Geelhand de Merxem J-P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Geelhand de Merxem J-P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Geelhand de Merxem J-P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwstraat 9A; 8956; Heuvelland (Kemmel), België

Telefoon (phone): 057 44 57 31; 057 44 69 50 (+32-057 44 57 31; 057 44 69 50) 057 44 57 31; 057 44 69 50 (+32-057 44 57 31; 057 44 69 50)

Fax (fax): 057 44 57 31 (+32-057 44 57 31) 057 44 57 31 (+32-057 44 57 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Geelhand de Merxem J-P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Geelhand de Merxem J-P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Geelhand de Merxem J-P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Geelhand de Merxem J-P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Geelhand de Merxem J-P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Geelhand de Merxem J-P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Geelhand de Merxem J-P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Geelhand de Merxem J-P
Products information Geelhand de Merxem J-P

BTW identificatienummer (tax): BE06143524169
Ondernemingsnummer: 6617858886
Hoofdstad (capital): 980,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 605,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Mortgages & loans

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Geelhand de Merxem J-P
(Get full report from official database of BE for Geelhand de Merxem J-P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Geelhand de Merxem J-P
Addition kinds of activities for Geelhand de Merxem J-P

2063. Bietensuiker | Beet sugar
267904. Labels en labels, papier | Tags and labels, paper
17990301. Benzinepompinstallatie | Gasoline pump installation
22111201. Boekdoek | Book cloth
28229912. Gevulkaniseerde oliën | Vulcanized oils
42159901. Fietsleveringsdienst | Bicycle delivery service
50230101. Aluminumware | Aluminumware
79970500. Indoor / outdoor court clubs | Indoor/outdoor court clubs

Werken bij Geelhand de Merxem J-P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Geelhand de Merxem J-P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Geelhand de Merxem J-P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Geelhand de Merxem J-P. Looking for open vacancies in other companies

  • 2de Monteur (357/18050) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Kapellen zoekt een 2de monteur (m/v) voor onze klant die een toonaangevend bedrijf is binnen de kunststofsector in België en Nederland, gelegen in Essen, met de focus op kunststofsleidingssystemen (GVK, Thermoplast, en GRE; productie, prefab en montage). De functie van een tweede monteur (m/v) ziet er als volgt uit: Doel : De 2de Monteur werkt samen in een team, monteert en repareert kunststofleidingsystemen en repareert volgens instructies kunststof tanks en apparaten op locatie bij klanten Plaats in de organisatie : De 2de Monteur maakt deel uit van de montageafdeling en werkt onder leiding van de 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider. Contacten : De 2de Monteur onderhoud vooral contacten met collega's, monteurs van subcontractors en medewerkers van de klant. Je taken en verantwoordelijkheden als 2de monteur (m/v): Monteert binnen een team, min. onder toezicht van 1ste Monteur, kunststof leidingsystemen uit aangeleverde componenten of spools enerzijds, en voert anderzijds reparaties uit aan kunststof tanks en apparaten Voert (de-)montage werkzaamheden correct en veilig uit aan de hand van mondelinge instructies (door 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider), montagetekeningen (vb. isometrische tekeningen), besteklijsten etc. Verricht kunststof laswerken en lamineer activiteiten Toezicht op de veiligheid van de eigen werkplek alsook andermans werkplek en collega's, andere contractoren of klanten aanspreken op onveilig werken Het naleven van de door de klant specifiek gestelde regels Tijdig gereed melden van de werkzaamheden aan zijn directe chef Signaleren van tekortkomingen en afwijkingen en deze in overleg met zijn directe chef correct afhandelen, alsook het aangeven van fouten op tekeningen. Zorgdragen voor de ter beschikking gestelde gereedschappen Medeverantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat van het werk Thermopol op een correcte en positieve manier vertegenwoordigen

  • Job als metaalbewerker regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als metaalbewerker regio Bocholt ga je volgende taken uitvoeren Voorbereiding knippen/plooien/bedienen van de lasersnijmachine. Sorteren van de producten. Kleine problemen oplossen om machinestilstand te voorkomen. Kwaliteitscontroles.

  • Vloerder (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je job bestaat uit vloeren, cementeren, fiaencen, chappen. Je werkt hoofdzakelijk bij particulieren, communiceert met de klanten en werkt zelfstandig.

  • SANITAIR INSTALLATEUR (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Melle zijn we op zoek naar een sanitair installateur. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen van sanitair in particuliere woningen. Alle facetten komen aan bod: vloerverwarming, afvoeren leggen, koud en warmwaterleidingen aanbrengen, zonneboiler aansluiten,...

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio As (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio As en omgeving

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zoutleeuw/Geetbets (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: WOON SCHOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Woon Schoon is een jong en dynamisch bedrijf gelegen te Runkelen (Sint-Truiden). Voor onze klanten gelegen te Zoutleeuw en Geetbets, zijn we op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wil werken. Ervaring is geen vereiste, motivatie en inzet zijn noodzakelijk!

  • STUDENT SLAGERIJ SPORADISCH WEEKEND (BASSEVELDE)

    Regio: BASSEVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die sporadisch kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

  • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Mecanicien vrachtwagens (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    VRACHTWAGENMECHANIEKER of hersteller landbouwvoertuigen/kranen Functie: • Je maakt deel uit van een professioneel team dat instaat voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van vrachtwagens en opleggers • Je lokaliseert de defecten, stelt technische diagnoses, uitvoeren van kleine en grote onderhouden, verslag uitmaken van uitgevoerde werken.

  • Bijverdienste Horeca Linkeroever (3d/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: QUINTO

    Type: Flexijob

    Voor een prachtig restaurant op Linkeroever met zicht op de Schelde zoeken we een flexi-jobber of student die zich wekelijks kan vrijmaken op woensdag, donderdag en vrijdag om de aanwezige klanten in het restaurant een top bediening te garanderen! Start: 18u Einde: rond 23u Je haalt in de keuken de gedresseerde borden en plaatst deze volgens de etiquetteregels bij de klant op tafel. Je bereidt en serveert koude en warme dranken, bieren, wijn, ... Je ruimt de tafels op een professionele manier af. Kortom, je zorgt ervoor dat de aanwezige gasten niets te kort komen!

Zoek naar antwoorden van Geelhand de Merxem J-P in sociale netwerken
Look for responds of Geelhand de Merxem J-P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Geelhand de Merxem J-P. Laat een reactie achter voor Geelhand de Merxem J-P. Geelhand de Merxem J-P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Geelhand de Merxem J-P. Leave a respond for Geelhand de Merxem J-P. Geelhand de Merxem J-P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Geelhand de Merxem J-P op de google maps. Adres en contacten Geelhand de Merxem J-P
Location of Geelhand de Merxem J-P on the google maps. Address and contacts of Geelhand de Merxem J-P

Andere gerelateerde bedrijven als come Geelhand de Merxem J-P Geelhand de Merxem J-P: W.C. DE SNELTRAPPERS | SEPTON | FA. KEUPPENS | Seguelas P | Lamon Jan

Other related companies as Geelhand de Merxem J-P: W.C. DE SNELTRAPPERS | SEPTON | FA. KEUPPENS | Seguelas P | Lamon Jan

Geelhand de Merxem J-P is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Geelhand de Merxem J-P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06143524169. Het bedrijf Geelhand de Merxem J-P bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 9A; 8956; Heuvelland (Kemmel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 980,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 605,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Lijst met producten zijn Mortgages & loans.
De hoofdactiviteit van Geelhand de Merxem J-P is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Geelhand de Merxem J-P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Geelhand de Merxem J-P, openstaande posities, locatie van Geelhand de Merxem J-P op de kaart.

Geelhand de Merxem J-P is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Geelhand de Merxem J-P, company assigned to the tax number BE06143524169. The company Geelhand de Merxem J-P is located at the address: Nieuwstraat 9A; 8956; Heuvelland (Kemmel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 980,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 605,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. List of products are Mortgages & loans.
The main activity of Geelhand de Merxem J-P is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Geelhand de Merxem J-P is not available. You also can look at reviews of Geelhand de Merxem J-P, open positions, location of Geelhand de Merxem J-P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Geelhand de Merxem J-P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Geelhand de Merxem J-P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Geelhand de Merxem J-P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Geelhand de Merxem J-P, employees, financial statistics.