Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV

Contactgegevens Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsdreef 55; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 24 66 77 (+32-051 24 66 77) 051 24 66 77 (+32-051 24 66 77)

Fax (fax): 051 21 08 26 (+32-051 21 08 26) 051 21 08 26 (+32-051 21 08 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV
Products information Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV

BTW identificatienummer (tax): BE04774353027
Ondernemingsnummer: 1995635986
Hoofdstad (capital): 672,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 893,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV
(Get full report from official database of BE for Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV
Addition kinds of activities for Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV

179909. Voorbereiding van de bouwplaats | Building site preparation
207400. Katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil mills
01810203. Bloemen: onder dekking gegroeid (bijvoorbeeld broeikasproductie) | Flowers: grown under cover (e.g., greenhouse production)
27520801. Afdichtingen, gelithografeerd | Seals, lithographed
32750102. Gips en gipsplaat, gips | Plaster and plasterboard, gypsum
35790306. Stapelmachines (hand of kracht) | Stapling machines (hand or power)
36480109. Schijnwerpers | Searchlights
83220402. Misdadiger zelfhulpbureau | Offender self-help agency
83220403. Parole kantoor | Parole office

Werken bij Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsverantwoordelijke beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke beton:  Sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit Je volgt dagelijks het productieproces op door middel van controlemetingen, betonkubussen en visuele controles op de uitvoering. Je voert ijkingen, analyses en testproeven uit volgens de juiste frequenties. Je analyseert technische opmerkingen gegeven door arbeiders en/of bedienden. Je zit de keuringsinstellingen bij op controlebezoeken en legt een ordelijke en gestructureerde administratie voor. Je onderzoekt problemen binnen het productieproces. Je verbetert en/of vernieuwt betonsamenstellingen. Je test en onderzoekt nieuwe producten en systemen. Je onderhoudt contacten met leveranciers, technisch adviseurs, vertegenwoordigers, laboratoria, architecten, aannemers, bouwheren en collega-prefabrikanten en biedt technische ondersteuning en advies. Je spreekt dagelijks de mensen op de werkvloer aan en meldt tijdig fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke beton. 

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Lasser - constructeur met goede kennis van MIG/MAG (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, specialist in de opbouw van industriële installaties kijken wij momenteel uit naar een constructeur-lasser met een goede kennis van MIG/MAG. Iemand met ervaring in montage en maken van constructies in RVS.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student - Bakkerij Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - vrijdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Student frituur (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    - je bedient de klanten met de glimlach - je maakt de bestellingen klaar - je bedient de kassa - je kuist de tafels op - je bent beschikbaar in het weekend (tot 23u) en vakantieperiodes

  • INTERNE BEVOORRADER - MAGAZIJNIER (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen uit de stockfrigo\\\'s naar de verschillende verpakkingslijnen. Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo\\\'s via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer,...). Je respecteert het FIFO-systeem. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de stocktelling in de frigo\\\'s en help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Junior JavaScript Developer (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Dit bedrijf investeert in de ontwikkeling van software en mobiele apps om zijn operaties te ondersteunen en te verbeteren. Als deel van een klein team ontwikkel en ondersteun je applicaties.  Hun systemen bestaan voornamelijk uit Mean (MongoDB, Express, AngularJS en Node.js) applicaties en worden ontwikkeld volgens de principes van Scrum en Agile.  Als developer ben je verantwoordelijk voor: De ontwikkeling van systeem componenten, zowel front-end als back-end; De ondersteuning van de implementatie van deze componenten in de dagelijkse operaties. Waar nodig, zorg je voor veranderingen en oplossingen zodat de eindgebruikers een product in handen krijgen van hoge kwaliteit; Ondersteuning van eindgebruiker voor het oplossen van problemen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch en internationaal bedrijf dat business-to-business diensten aanbiedt.

  • BIV makelaar (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

  • Pauwels Consulting - Junior System Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role   For our client with offices in Leuven, Ghent or Nivelles, we are looking for multiple Junior System Engineers. After a period of integration and trainings about their several business lines: You will participate in the installation, implementation and configuration of their integrated solutions (Desktop virtualisation, Servers, Security, Storage...) You carry out improvements on the IT-Infrastructure of their clients You test and validate their implemented solutions You build a good customer relationship, based on your professional advice You help a Project Manager with the project's follow-up   Profile You have a Bachelor or Master degree in IT You are dynamic and have a passion for information technology You have a theoretical knowledge of systems You are communicative, pro-active, customer oriented and have a positive team spirit You speak perfect Dutch and French. A good knowledge of English is a big plus.   Conditions Challenging projects based on your interests and skills Personal follow-up and clear, transparent communication both before and after commencement of employment Possibility to follow extra training Inspiring network events and legendary after work drinks Strong network of industry leading clients Expertise within IT, Engineering and Life Sciences A flying start for every Junior, growth opportunities and possibility to share gathered knowledge for more Senior employees

  • Eurostaff - .NET Developer (with a Strong Background in SQL Server) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hello, We are looking for an experience .NET Developer with a strong background in SQL Server for our client located in Brussels. This is a long term assignement to start ASAP. Please get back to me VIA the button below for a detailed description of this offer.

Zoek naar antwoorden van Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV in sociale netwerken
Look for responds of Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV. Laat een reactie achter voor Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV. Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV. Leave a respond for Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV. Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV op de google maps. Adres en contacten Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV
Location of Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV on the google maps. Address and contacts of Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV: VERVIERS PNEUS SA | GABRIEL MASSCHELEIN | ETS. LAROCHE | ANDY DE WITTE | FRANK GERITS

Other related companies as Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV: VERVIERS PNEUS SA | GABRIEL MASSCHELEIN | ETS. LAROCHE | ANDY DE WITTE | FRANK GERITS

Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04774353027. Het bedrijf Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV bevindt zich op het adres: Stationsdreef 55; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 672,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 893,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV, openstaande posities, locatie van Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV op de kaart.

Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV, company assigned to the tax number BE04774353027. The company Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV is located at the address: Stationsdreef 55; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 672,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 893,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV were not found.
The main activity of Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV is not available. You also can look at reviews of Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV, open positions, location of Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fritz Devos - Thilly Van Eessel NV, employees, financial statistics.