DUBOIS J SPRL

Contactgegevens DUBOIS J SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUBOIS J SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUBOIS J SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de la Cour 32; 7340; Colfontaine (Wasmes), België

Telefoon (phone): 065 66 64 14 (+32-065 66 64 14) 065 66 64 14 (+32-065 66 64 14)

Fax (fax): 065 67 48 69 (+32-065 67 48 69) 065 67 48 69 (+32-065 67 48 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUBOIS J SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUBOIS J SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUBOIS J SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUBOIS J SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUBOIS J SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUBOIS J SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUBOIS J SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUBOIS J SPRL
Products information DUBOIS J SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07008697509
Ondernemingsnummer: 5828491210
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 625,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in DUBOIS J SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUBOIS J SPRL
(Get full report from official database of BE for DUBOIS J SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUBOIS J SPRL
Addition kinds of activities for DUBOIS J SPRL

14420102. Bouw zandwinning | Construction sand mining
22110107. Kussenslang | Pillow tubing
22959903. Schaduwdoek, bekleed of geïmpregneerd | Shade cloth, coated or impregnated
27599913. Menu's: Afdrukken, NK | Menus: printing, nsk
30110200. Pneumatische banden, alle soorten | Pneumatic tires, all types
35230417. Silo vullers en lossers | Silo fillers and unloaders

Werken bij DUBOIS J SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUBOIS J SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUBOIS J SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUBOIS J SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Metser (KUMTICH)

    Regio: KUMTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als metser regio Kumtich zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf naar Kumtich of een dichtbij zijnde carpool naar verschillende werven; de werkzaamheden op de werf starten ten laatste om 7h; je voert metselwerken uit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten; je voert metselwerken uit voor particuliere woningbouw villabouw en kleine appartementsblokken; alle werven situeren zich in de regio Overijse/Hoeilaart/Leuven/Tienen; je plaatst traditionele snelbouw; je voert tand-en-groef metselwerken uit; je voert verlijmingswerken uit aan de gevelsteen; je voert metselwerken uit aan de gevelsteen; je voert ook andere algemene funderings- en ruwbouwwerken uit; je voert afbraakwerken uit; je werkt in goed teamverband samen met je collega's; je helpt jouw collega's waar nodig; je bent vriendelijk naar klanten toe; je laat de werf telkens weer proper en netjes achter; overuren worden opgenomen in een systeem van recup; overuren worden gepresteerd in overleg met de hele ploeg; je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en past deze correct toe.

  • Winkelmedewerker 38h/week Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmederker in het filiaal te Roeselare zorgt je samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen en volgt de instructies op van de winkelverantwoordelijke.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

  • zaalhulp (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: VANASSCHE POL

    Type: Studentenjob

    ontvangen van de klanten,service meedraaien , inzetten ,afruimen enz.. alles wat er tijdens een service moet gebeuren. .

  • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

    Type: Studentenjob

    Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

  • 25 Studenten animator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: t-interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • Rope Acces technician (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SKYWORKERS

    Type: Vaste Job

    Vacature: Rope Technician Wij: Wij zijn een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken op hoogtes, dieptes en moeilijk bereikbare plaatsen door middel van industriële touwtechnieken, beter bekend als ‘rope access’. Dit zorgt voor een zeer ruim werkterrein, optimale flexibiliteit en veiligheid. Skyworkers BVBA kan optimale veiligheid en kwaliteit garanderen aan zijn opdrachtgevers dankzij hoog opgeleid personeel (Irata) en ons VCA-petrochemie certificaat. Het Skyworkers team is een jong en zeer getraind team. De werken worden steeds uitgevoerd door gespecialiseerde mensen die reeds meerdere jaren actief zijn in de rope access sector en die specifieke opleidingen hebben genoten. Bij Skyworkers BVBA komt veiligheid op de eerste plaats. Door ons hoog opgeleid personeel en onze jarenlange ervaring kunnen we een veilige en snelle oplossing vinden op elk werkterrein. Wij beschikken over: · Irata level 1 (Operators) · Irata level 2 (Ploegleiders) · Irata level 3 (Coördinators) Uit te voeren werken: Industriële schilder- en straalwerken Offshore Industrial cleaning Besloten ruimtes Ontstoffingen Inspecties Afbraakwerken Constructie Renovatie Gevelreiniging Netting Laswerken Herstellingen mechanisch/elektrisch Stellingbouw Telecommunicatie Reinigen en herspuiten daken

  • Werfleider nutsleidingen voor stabiel bedrijf (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werfleider leid je de ploegen, bezoek je de werven en ga je de nodige opmetingen doen.

  • weekendhulp bakkerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Bakkerij Selis

    Type: Flexijob

    koffiekoeken afwerken, winkel inladen, afwassen, de bakkerij opkuisen, producten voor 's nacht al klaarzetten

Zoek naar antwoorden van DUBOIS J SPRL in sociale netwerken
Look for responds of DUBOIS J SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUBOIS J SPRL. Laat een reactie achter voor DUBOIS J SPRL. DUBOIS J SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUBOIS J SPRL. Leave a respond for DUBOIS J SPRL. DUBOIS J SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUBOIS J SPRL op de google maps. Adres en contacten DUBOIS J SPRL
Location of DUBOIS J SPRL on the google maps. Address and contacts of DUBOIS J SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come DUBOIS J SPRL DUBOIS J SPRL: Dewit Photosetting BVBA | VCLB-CENTRUM | VERZEKERINGSKANT. PIETERS | KAREN VAN BROECKHOVEN | Decock

Other related companies as DUBOIS J SPRL: Dewit Photosetting BVBA | VCLB-CENTRUM | VERZEKERINGSKANT. PIETERS | KAREN VAN BROECKHOVEN | Decock

DUBOIS J SPRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUBOIS J SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07008697509. Het bedrijf DUBOIS J SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de la Cour 32; 7340; Colfontaine (Wasmes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 625,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in DUBOIS J SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUBOIS J SPRL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUBOIS J SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUBOIS J SPRL, openstaande posities, locatie van DUBOIS J SPRL op de kaart.

DUBOIS J SPRL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUBOIS J SPRL, company assigned to the tax number BE07008697509. The company DUBOIS J SPRL is located at the address: Chaussée de la Cour 32; 7340; Colfontaine (Wasmes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 625,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in DUBOIS J SPRL were not found.
The main activity of DUBOIS J SPRL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DUBOIS J SPRL is not available. You also can look at reviews of DUBOIS J SPRL, open positions, location of DUBOIS J SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUBOIS J SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUBOIS J SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUBOIS J SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUBOIS J SPRL, employees, financial statistics.