DPA/V ASSURANCES DESSART P

Particuliere bedrijvenBosbouw • DPA/V ASSURANCES DESSART P
Private companiesForestry • DPA/V ASSURANCES DESSART P

Contactgegevens DPA/V ASSURANCES DESSART P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DPA/V ASSURANCES DESSART P: address, phone, fax, email, website, opening hours

DPA/V ASSURANCES DESSART P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Martin Pfeiffer 9-7; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 414 30 47; 0475 65 02 01 (+32-02 414 30 47; 0475 65 02 01) 02 414 30 47; 0475 65 02 01 (+32-02 414 30 47; 0475 65 02 01)

Fax (fax): 02 414 30 47 (+32-02 414 30 47) 02 414 30 47 (+32-02 414 30 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DPA/V ASSURANCES DESSART P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DPA/V ASSURANCES DESSART P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DPA/V ASSURANCES DESSART P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DPA/V ASSURANCES DESSART P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DPA/V ASSURANCES DESSART P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DPA/V ASSURANCES DESSART P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DPA/V ASSURANCES DESSART P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DPA/V ASSURANCES DESSART P
Products information DPA/V ASSURANCES DESSART P

BTW identificatienummer (tax): BE02842956542
Ondernemingsnummer: 2112091064
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DPA/V ASSURANCES DESSART P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DPA/V ASSURANCES DESSART P
(Get full report from official database of BE for DPA/V ASSURANCES DESSART P)

Aanvulling soorten activiteiten voor DPA/V ASSURANCES DESSART P
Addition kinds of activities for DPA/V ASSURANCES DESSART P

249910. Keuken-, badkamer- en huishoudelijke artikelen: hout | Kitchen, bathroom, and household ware: wood
552100. Gebruikte autodealers | Used car dealers
28220102. Butadieen-acrylonitril, nitrilrubber, nbr | Butadiene-acrylonitrile, nitrile rubbers, nbr
33419909. Magnesium smelten en raffineren (secundair) | Magnesium smelting and refining (secondary)
38220107. Tijdprogramma's, airco-systemen | Time program controls, air-conditioning systems
38290600. Automatische draaibanken en verwante apparaten | Automatic turnstiles and related apparatus
50840106. Machines voor de verwerking van vis, apparatuur en benodigdheden | Fish processing machinery, equipment and supplies

Werken bij DPA/V ASSURANCES DESSART P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DPA/V ASSURANCES DESSART P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DPA/V ASSURANCES DESSART P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DPA/V ASSURANCES DESSART P. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser M/V (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen zijn we nog op zoek naar een lasser M/V. Jouw taken: - Het aflassen van samengestelde constructies voor industriebouw. - Halfautomaat lassen.

  • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

  • Junior Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een junior calculator De plannen en lastenboeken neem je op een kritische manier door zodat je in staat bent om meetstaten op te stellen en te controleren Je vraagt de benodigde offertes op bij onderaannemers en toeleveranciers Je verwerkt deze offertes correct en tijdig opdat de kostprijsberekening tijdig kan opgemaakt worden Als junior calculator sta je in voor de ondersteuning bij de kostprijsberekening van toekomstige bouwprojecten

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Nevele/Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Berlaar kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 1 dag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bijverdienen als magazijnmedewerk(st)er (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Brabantia produceert huishoudartikelen. Als magazijnmedewerk(st)er doe je allerlei taken zoals orderpicken, inpakken, containers laden en lossen,... . Je kan zelfstandig werken en hebt oog voor detail.

  • Jobstudenten - 2 of meer dagen in de week - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in. Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u of 5 tot 13u Late ploeg: 14u tot 22u of 13 tot 21u of 16 tot 24u dagshift: 8 tot 16u30 of 10 tot 18u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. Jouw taak? Verschillende taken in het magazijn zoals orderpicking, packing, replenishment, laden en lossen van containers, stocktelling, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Dakdekker platte daken (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant uit Aartselaar zijn wij dringend op zoek naar dakwerkers. Je komt terecht in een bedrijf van +/-20 mensen. Wat mag je verwachten? Een goede omkadering en professionele bedrijfsstructuur. Iedereen krijgt de kans om te groeien in zijn functie, gesteund door opleidingen en het delen van ervaring van de geoefenden. Je wordt verloond volgens het barema van de bouw en je krijgt een vast contract na interimperiode!

  • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

  • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

Zoek naar antwoorden van DPA/V ASSURANCES DESSART P in sociale netwerken
Look for responds of DPA/V ASSURANCES DESSART P in social networks

Lees alle opmerkingen voor DPA/V ASSURANCES DESSART P. Laat een reactie achter voor DPA/V ASSURANCES DESSART P. DPA/V ASSURANCES DESSART P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DPA/V ASSURANCES DESSART P. Leave a respond for DPA/V ASSURANCES DESSART P. DPA/V ASSURANCES DESSART P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DPA/V ASSURANCES DESSART P op de google maps. Adres en contacten DPA/V ASSURANCES DESSART P
Location of DPA/V ASSURANCES DESSART P on the google maps. Address and contacts of DPA/V ASSURANCES DESSART P

Andere gerelateerde bedrijven als come DPA/V ASSURANCES DESSART P DPA/V ASSURANCES DESSART P: COIFFURE LABELLE | Cohen L | CHIMAY PRODUCTIONS | IV-Fotoprodukties | PAUL DE GEEST

Other related companies as DPA/V ASSURANCES DESSART P: COIFFURE LABELLE | Cohen L | CHIMAY PRODUCTIONS | IV-Fotoprodukties | PAUL DE GEEST

DPA/V ASSURANCES DESSART P is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DPA/V ASSURANCES DESSART P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02842956542. Het bedrijf DPA/V ASSURANCES DESSART P bevindt zich op het adres: Rue Martin Pfeiffer 9-7; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 323,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in DPA/V ASSURANCES DESSART P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DPA/V ASSURANCES DESSART P is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DPA/V ASSURANCES DESSART P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DPA/V ASSURANCES DESSART P, openstaande posities, locatie van DPA/V ASSURANCES DESSART P op de kaart.

DPA/V ASSURANCES DESSART P is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DPA/V ASSURANCES DESSART P, company assigned to the tax number BE02842956542. The company DPA/V ASSURANCES DESSART P is located at the address: Rue Martin Pfeiffer 9-7; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 323,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in DPA/V ASSURANCES DESSART P were not found.
The main activity of DPA/V ASSURANCES DESSART P is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DPA/V ASSURANCES DESSART P is not available. You also can look at reviews of DPA/V ASSURANCES DESSART P, open positions, location of DPA/V ASSURANCES DESSART P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DPA/V ASSURANCES DESSART P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DPA/V ASSURANCES DESSART P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DPA/V ASSURANCES DESSART P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DPA/V ASSURANCES DESSART P, employees, financial statistics.