ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE

Contactgegevens ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 9600-Ronse, België

Telefoon (phone): 055-23.02.11 (+32-055-23.02.11) 055-23.02.11 (+32-055-23.02.11)

Fax (fax): +32 (64) 780-40-48 +32 (64) 780-40-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE
Products information ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE

BTW identificatienummer (tax): BE06120727539
Ondernemingsnummer: 9870086669
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 289,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE
(Get full report from official database of BE for ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE
Addition kinds of activities for ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE

478901. Last laad- en losdiensten | Cargo loading and unloading services
28999906. Chemisch katoen (verwerkt katoenen linters) | Chemical cotton (processed cotton linters)
34219900. Bestek, nec | Cutlery, nec
36630110. Ontvangers, radiocommunicatie | Receivers, radio communications
36940201. Distributeurs, motorvoertuigmotor | Distributors, motor vehicle engine
50630217. Schakelaars, behalve electronische, nec | Switches, except electronic, nec
58120502. Restaurant, familie: onafhankelijk | Restaurant, family: independent

Werken bij ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE. Looking for open vacancies in other companies

  • BEDIENING SLAGERIJ / TRAITEUR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Bediening in de winkel (vleeswaren en charcuterie) - Afrekenen met de klant - Winkel proper maken - Voorraad opvolgen + bestellingen plaatsen indien nodig

  • klusjesman elektriciteit scholengemeenschap (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal na verloop van tijd een team van 6 klusjesmannen aansturen. Je zal eveneens mee de nodige herstellingen uitvoeren. Je zal de werkzaamheden opvolgen en terugkoppelen naar de leidinggevende van de technische dienst wat de stand van zaken is en welke verdere acties dienen ondernomen te worden.

  • Handlanger bouw (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

  • Productiearbeider voedingsbedrijf bijverdienste (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • betonmixchauffeur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent Logistics Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > U staat in voor het besturen van een betonmixer vrachtwagen > u zal steeds van werf naar werf rijden om de nodige lading beton te storten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Maldegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Moerkerke (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Moerkerke en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten (18+) - orderpicken - zomervakantie - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken tijdens de zomervakantie. Je voert algemeen magazijnswerk uit en werkt in dagdienst/2 ploegen.

  • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

    Type: Studentenjob

    Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

  • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Microsoft Dynamics NAV Developer/Architect (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: CARYA GROUP

    Type: Vaste Job

    je zorgt samen met jouw team en de functionele analisten voor de uitwerking van de behoeften van de klant binnen het gestelde kader van tijd en budget je bekijkt samen met de support medewerkers naar ontwikkelingsvragen of problemen bij de klanten je kan de behoeften identificeren, analyseren en opportuniteiten waarnemen je bekijkt de vragen kritisch en gaat op zoek naar optimalisatiemogelijkheden je kan zelfstandig opdrachten tot een goed einde brengen en hebt daarnaast een teamgeest programmatie gedeeltelijk in de classic client en roletailored client

Zoek naar antwoorden van ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE in sociale netwerken
Look for responds of ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE. Laat een reactie achter voor ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE. ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE. Leave a respond for ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE. ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE op de google maps. Adres en contacten ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE
Location of ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE on the google maps. Address and contacts of ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE: Philippe (Entreprises) SA | AFSLUITINGEN VERMEERSCH F | Yousra | Braeckman Christine | Laatste Rust (De)

Other related companies as ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE: Philippe (Entreprises) SA | AFSLUITINGEN VERMEERSCH F | Yousra | Braeckman Christine | Laatste Rust (De)

ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06120727539. Het bedrijf ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE bevindt zich op het adres: 9600-Ronse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 289,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE, openstaande posities, locatie van ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE op de kaart.

ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE, company assigned to the tax number BE06120727539. The company ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE is located at the address: 9600-Ronse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 289,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE were not found.
The main activity of ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE is not available. You also can look at reviews of ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE, open positions, location of ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSOCIATED WEAVERS-EUROPE, employees, financial statistics.