Philippe (Entreprises) SA

Contactgegevens Philippe (Entreprises) SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Philippe (Entreprises) SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Philippe (Entreprises) SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Coopération 15-21; 4032; Liège 1 (Chênée), België

Telefoon (phone): 02 420 40 27; 04 365 36 65 (+32-02 420 40 27; 04 365 36 65) 02 420 40 27; 04 365 36 65 (+32-02 420 40 27; 04 365 36 65)

Fax (fax): 02 426 17 54; 04 366 01 32 (+32-02 426 17 54; 04 366 01 32) 02 426 17 54; 04 366 01 32 (+32-02 426 17 54; 04 366 01 32)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Philippe (Entreprises) SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Philippe (Entreprises) SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Philippe (Entreprises) SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Philippe (Entreprises) SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Philippe (Entreprises) SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Philippe (Entreprises) SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Philippe (Entreprises) SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Philippe (Entreprises) SA
Products information Philippe (Entreprises) SA

BTW identificatienummer (tax): BE03319488525
Ondernemingsnummer: 8405883789
Hoofdstad (capital): 291,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 600,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Contractors - Roofing; Heating (Central) - Installation; Plumbing contractors; Water treatment; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Tubing (Industrial); Fire protection; Upholstery parts; Waterproofing works; Insulation works (Thermical & acoustical); Water heaters; Air conditioning - Installation

Product categorie (product category): Sanitary articles - Installation and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Philippe (Entreprises) SA
(Get full report from official database of BE for Philippe (Entreprises) SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Philippe (Entreprises) SA
Addition kinds of activities for Philippe (Entreprises) SA

1743. Terrazzo, tegel, marmer, mozaïekwerk | Terrazzo, tile, marble, mosaic work
20850100. Distiller's gedroogde korrels en oplosmiddelen, en alcohol | Distiller's dried grains and solubles, and alcohol
22310301. Biljartdoeken | Billiard cloths
32310201. Spiegels, vrachtwagen en auto: gemaakt van aangekochte glas | Mirrors, truck and automobile: made from purchased glass
32979905. Hot top refractories, nonclay | Hot top refractories, nonclay
33340102. Platen (primair), aluminium | Slabs (primary), aluminum
34849906. Revolvers of revolverdelen, 30 mm. | Revolvers or revolver parts, 30 mm. and below
81110212. Patent-, handels- en auteursrecht | Patent, trademark and copyright law

Werken bij Philippe (Entreprises) SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Philippe (Entreprises) SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Philippe (Entreprises) SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Philippe (Entreprises) SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolspuiter (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het spuiten van het eindproduct op de eindmontage

  • Tekenaar (6 maanden) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt als tekenaar een ruime verantwoordelijkheid. Je staat in voor het uittekenen van verschillende plannen: technische plannen communicatieve omleidingsplannen bereikbaarheidskaarten. Het uittekenen hiervan gebeurt digitaal; ervaring met ArcGis, Autocad en/of Adobe Illustrator zijn daarbij een pluspunt. Je ondersteunt verdere, opmaak van de plannen en mobiliteitscommunicatoren. Je adviseert IT systemen en databeheer. Tenslotte zorg je ook voor de bewaking van de datakwaliteit.

  • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

  • OPERATOR TEXTIEL 2 PLOEGEN (operator w sektorze tekstylnym) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt op het einde van de lijn in de functie - spoeler. U zal spoel en verpakkingsmachine bedienen. Pracujesz na stanowisku znajdujacym sie na koncu linii produkcyjnen. Do Twoich obowiazkow nalezy obsluga maszyn oraz pakowanie.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen ,fiets of brommer hebben is een pluspunt!

  • strijken voor dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMA PRESSING

    Type: Dienstenchequebaan

    STRIJKEN VAN KLEDINGSTUKKEN -

  • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • CHAUFFEUR CE nationaal vervoer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRANSWEST

    Type: Vaste Job

    Chauffeur ce voor nationaal vervoer BENELUX

  • Category Buyer - Indirect & Facility Services - Benelux - 38u (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Category Buyer Indirect & Facility Services ben je verantwoordelijk voor het prospecteren, selecteren, contracteren en opvolgen van dienstenoplossingen die beantwoorden aan de verwachtingen van onze (interne) klanten. Vanuit een sterke supply management kennis en binnen het kader van onze bedrijfsstrategie bied je ondersteuning aan de interne departementen HR, IT en operationele teams die op de sites van onze klanten werken. De functie van Category Buyer omvat volgende taken: Je beheert binnen het domein van Indirect Services de categorieën : HR (temp. Labour, consulting, arbodienstverlening) en IS&T (IT & Telecom) voor de Regio binnen de kaders van de strategie van de groep en de regio. Je optimaliseert de waarde en risico's van de categorie(ën) in de supply chain (keten). In je portefeuille vallen ook enkele nader te bepalen (binnen het team af te stemmen) categorieën binnen het domein soft services. Je verzorgt inkooptrajecten en bijhorende administratie waaronder o.a. het ontwikkelen van de inkoopstrategie, adviseren van de inschrijverslijst, accreditatie van leveranciers, het aanvragen, analyseren en onderhandelen over de voorwaarden van de offerten en het opstellen/verdedigen van een gunningsadvies aan de stakeholders / interne klant en het opstellen van de inkoopcontracten. Je zorgt ervoor dat de categorie (strategie) tevens optimaal beantwoordt aan de behoeften van het Platform en de Segmenten met het oog op groei van omzet en marge, en een optimale dienstverlening ondersteunt aan de interne en externe klant en de consument (verbeteren van de Quality Of Life). Hiertoe wordt transparant en constructief samengewerkt met leveranciers, alle andere afdelingen in de regio en met de (internationale) Supply Management community. Je garandeert de continuïteit van diensten/producten aan Sodexo en haar klanten (de segmenten/accounts) tegen optimale condities: maximale kosten efficiëntie (minimale TCO) en minimaal risico. Je legt de inkoopafspraken (back-2-back) contractueel vast. Je registreert/kapitaliseert innovaties uit de markt en fungeert als inkoopadviseur Je voert tijdige en correcte (financiële) rapporteringen uit over de voortgang van je werkzaamheden en de behaalde resultaten ten opzichte van je doelstellingen Je draagt actief bij tot het verfijnen van databases en benchmarking, per categorie van diensten Je analyseert periodiek de performance van je (belangrijkste) leveranciers in overleg met de sites. Je zorgt dat de afgesproken acties/verbeterplannen worden verzekerd. Je ondersteunt de siteteams bij het oplossen van escalaties met de geregistreerde leveranciers (klachten, geschillen, facturen, enz.) Je geeft ondersteuning met betrekking tot rapportages, inkoopdata analyses en (adhoc) afdelingsprojecten

  • Front End Drupal Developer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOVATION

    Type: Vaste Job

    Als Drupal Developer zal je instaan voor het ontwikkelen van website met Drupal modules die voorhanden zijn. In deze job dien je projectmatig aan de slag te gaan in nauwe samenwerking met andere ontwikkelaars. Kerntaken: Basis drupal opzetten en installeren door optimaal gebruik te maken van de rijke set aan Drupal modules die voorhanden zijn Helpt deze Drupal modules uit te breiden Schrijft eigen modules op maat van onze klanten Trouble shooting Schatting maken van werkuren per opdracht Beschrijven wat in de website zal moeten staan Technische documentatie bijhouden en aanvullen

  • kinderpsycholoog (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LIES COLMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onderzoekt en behandelt kinderen en jongeren met psychische problemen.

Zoek naar antwoorden van Philippe (Entreprises) SA in sociale netwerken
Look for responds of Philippe (Entreprises) SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Philippe (Entreprises) SA. Laat een reactie achter voor Philippe (Entreprises) SA. Philippe (Entreprises) SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Philippe (Entreprises) SA. Leave a respond for Philippe (Entreprises) SA. Philippe (Entreprises) SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Philippe (Entreprises) SA op de google maps. Adres en contacten Philippe (Entreprises) SA
Location of Philippe (Entreprises) SA on the google maps. Address and contacts of Philippe (Entreprises) SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Philippe (Entreprises) SA Philippe (Entreprises) SA: SMEKENS MARIO | REWERCO | PARFUMERIE EVA | GARAGE MIGNON ET PIGNEZ | Andrien-Optima Imprimerie sa

Other related companies as Philippe (Entreprises) SA: SMEKENS MARIO | REWERCO | PARFUMERIE EVA | GARAGE MIGNON ET PIGNEZ | Andrien-Optima Imprimerie sa

Philippe (Entreprises) SA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Philippe (Entreprises) SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03319488525. Het bedrijf Philippe (Entreprises) SA bevindt zich op het adres: Rue de la Coopération 15-21; 4032; Liège 1 (Chênée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 291,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 600,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sanitary articles - Installation and Repair. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing; Heating (Central) - Installation; Plumbing contractors; Water treatment; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Tubing (Industrial); Fire protection; Upholstery parts; Waterproofing works; Insulation works (Thermical & acoustical); Water heaters; Air conditioning - Installation.
De hoofdactiviteit van Philippe (Entreprises) SA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Philippe (Entreprises) SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Philippe (Entreprises) SA, openstaande posities, locatie van Philippe (Entreprises) SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Philippe (Entreprises) SA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Philippe (Entreprises) SA, company assigned to the tax number BE03319488525. The company Philippe (Entreprises) SA is located at the address: Rue de la Coopération 15-21; 4032; Liège 1 (Chênée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 291,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 600,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sanitary articles - Installation and Repair. List of products are Contractors - Roofing; Heating (Central) - Installation; Plumbing contractors; Water treatment; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Tubing (Industrial); Fire protection; Upholstery parts; Waterproofing works; Insulation works (Thermical & acoustical); Water heaters; Air conditioning - Installation.
The main activity of Philippe (Entreprises) SA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Philippe (Entreprises) SA is not available. You also can look at reviews of Philippe (Entreprises) SA, open positions, location of Philippe (Entreprises) SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Philippe (Entreprises) SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Philippe (Entreprises) SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Philippe (Entreprises) SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Philippe (Entreprises) SA, employees, financial statistics.