Deplancke-Deschuytere BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Deplancke-Deschuytere BVBA
Private companiesAgricultural Production - Crops • Deplancke-Deschuytere BVBA

Contactgegevens Deplancke-Deschuytere BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deplancke-Deschuytere BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deplancke-Deschuytere BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avelgemstraat 68C; 8550; Zwevegem, België

Telefoon (phone): 056 75 55 36 (+32-056 75 55 36) 056 75 55 36 (+32-056 75 55 36)

Fax (fax): 056 75 61 17 (+32-056 75 61 17) 056 75 61 17 (+32-056 75 61 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deplancke-Deschuytere BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deplancke-Deschuytere BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deplancke-Deschuytere BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deplancke-Deschuytere BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deplancke-Deschuytere BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deplancke-Deschuytere BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deplancke-Deschuytere BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deplancke-Deschuytere BVBA
Products information Deplancke-Deschuytere BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07202880859
Ondernemingsnummer: 7511322021
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Savings-banks

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deplancke-Deschuytere BVBA
(Get full report from official database of BE for Deplancke-Deschuytere BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deplancke-Deschuytere BVBA
Addition kinds of activities for Deplancke-Deschuytere BVBA

097102. Jachtdiensten | Hunting services
399600. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
507899. Koeltechniek en -benodigdheden, niet inbegrepen | Refrigeration equipment and supplies, nec
01110000. Tarwe | Wheat
26790100. Gedrukte vezel- en gevormde pulpproducten, met uitzondering van voedingsmiddelen | Pressed fiber and molded pulp products, except food products
27820500. Bank checkbooks en passbooks | Bank checkbooks and passbooks
34430115. Proces schepen, industrieel: metalen plaat | Process vessels, industrial: metal plate
38260201. borescopen | Borescopes
38459902. niersteenverbrijzelaars | Lithotripters
50510218. Terneplate | Terneplate

Werken bij Deplancke-Deschuytere BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deplancke-Deschuytere BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deplancke-Deschuytere BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deplancke-Deschuytere BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker bakkerij (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het filiaal te Evergem zijn we op zoek naar een parttime medewerker: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is. Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten. Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Strijker/Strijkster Sint Katelijne waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels parttime en/of fulltime/week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Junior Monteur alarmsystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, actief in de sector beveiliging, zijn wij op zoek naar een technische werkkrachten met een achtergrond in elektriciteit of elektronica. Je hebt een passie voor techniek en bent steeds op zoek naar nieuwe technische uitdagingen. Je wordt ingeschakeld voor het monteren en installeren van bewakingscamera's en alarmsystemen. In een klein team vertrek je vanuit de firma naar de verschillende klanten over gans België.

  • Persoonlijk assistent woensdag- en zaterdagnamiddag (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op woensdagnamiddag begeleidt je haar naar de manege voor hippotherapie.  Op zaterdagnamiddag ga je zwemmen, wandelen... zorg je voor een leuke activiteit.

  • GEMOTIVEERDE MONTAGEMEDEWERKERS (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zoeken dringend medewerkers voor de montage van Isothermische ramen en deuren. Je hebt technisch inzicht en werkt in een 2- ploegenstelsel.

  • Storingstechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een storingstechnieker Vaktechnische vaardigheden mbt het onderhoudsproces : Technische basisbekwaamheden hebben - theoretisch en praktisch (elektriciteit, motoren, elektrische installaties, meetapparatuur, meet en regeltechnieken, pneumatica, hydraulica, gasinstallaties,...) Technische vaardigheden en bekwaamheden (veiligheid op het vlak van apparatuur, motoren en hun besturing, lastechnieken, lagers vervangen, boren, lassen, slijpen, zagen, aandrijftechniek, regeltechniek, meettechnieken, programmatietechnieken,...) Productietaken opnemen (vervangen van operatoren aan de lijnen, bijspringen in piekmomenten) Beoordelen van storing, fout zoeken en probleemoplossing (kennis hebben van de sturingskast, machine elektrisch begrijpen, symptomen bevragen en interpreteren,...) Herstellingen uitvoeren Instellen en afregelen (frequentiebesturing, servosturing, procesparameters, ...) Preventief onderhoud verrichten Registreren

  • Verkoopmedewerker seizoensartikelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor seizoensartikelen: Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de onderneming. Je promoot de producten en het bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord. - Je vult de producten aan in de rayons in de winkel - Je stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekken - Je zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeuren - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayon - Je beantwoordt de vragen van klanten - Je adviseert de klant - Je helpt de klant een aankoop te maken - Je zorgt dat de klant tevreden is en blijft

  • Polyvalente medewerker - vast uurrooster (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. Dit kan gaan van kassa, tot keuken en tot restaurant. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, één van 's werelds grootste voedingsketens, zijn wij op zoek naar heel wat polyvalente medewerkers. Het filiaal in Wetteren wordt volledig vernieuwd vanaf 23 september 2018. Er zal een nieuwe keuken zijn en een nieuw systeem wordt ingevoerd. Hiervoor krijgen alle medewerkers een uitgebreide en toffe opleiding.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Halle (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Hierbij kan je ook kiezen of je voltijds, deeltijds en/of flexibele uren kan werken. Heb je zin in afwisseling, wil je graag werken met een zelfstandig statuut, wil je veel bijleren, ...? Dan is dit wellicht ideaal voor jou. Voor meer informatie contacteer ons zeker en dan gaan we verder aan de slag.

Zoek naar antwoorden van Deplancke-Deschuytere BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Deplancke-Deschuytere BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deplancke-Deschuytere BVBA. Laat een reactie achter voor Deplancke-Deschuytere BVBA. Deplancke-Deschuytere BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deplancke-Deschuytere BVBA. Leave a respond for Deplancke-Deschuytere BVBA. Deplancke-Deschuytere BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deplancke-Deschuytere BVBA op de google maps. Adres en contacten Deplancke-Deschuytere BVBA
Location of Deplancke-Deschuytere BVBA on the google maps. Address and contacts of Deplancke-Deschuytere BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Deplancke-Deschuytere BVBA Deplancke-Deschuytere BVBA: Générale de Banque SA | C.P.A.S. | VAN ONSEM L. | ANDRE MEULEMEESTER | DE DONDER F.

Other related companies as Deplancke-Deschuytere BVBA: Générale de Banque SA | C.P.A.S. | VAN ONSEM L. | ANDRE MEULEMEESTER | DE DONDER F.

Deplancke-Deschuytere BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deplancke-Deschuytere BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07202880859. Het bedrijf Deplancke-Deschuytere BVBA bevindt zich op het adres: Avelgemstraat 68C; 8550; Zwevegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Lijst met producten zijn Savings-banks.
De hoofdactiviteit van Deplancke-Deschuytere BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deplancke-Deschuytere BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deplancke-Deschuytere BVBA, openstaande posities, locatie van Deplancke-Deschuytere BVBA op de kaart.

Deplancke-Deschuytere BVBA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deplancke-Deschuytere BVBA, company assigned to the tax number BE07202880859. The company Deplancke-Deschuytere BVBA is located at the address: Avelgemstraat 68C; 8550; Zwevegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. List of products are Savings-banks.
The main activity of Deplancke-Deschuytere BVBA is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Deplancke-Deschuytere BVBA is not available. You also can look at reviews of Deplancke-Deschuytere BVBA, open positions, location of Deplancke-Deschuytere BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deplancke-Deschuytere BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deplancke-Deschuytere BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deplancke-Deschuytere BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deplancke-Deschuytere BVBA, employees, financial statistics.