Denijs Bruno NV

Contactgegevens Denijs Bruno NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Denijs Bruno NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Denijs Bruno NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meensesteenweg 195; 8501; Kortrijk (Bissegem), België

Telefoon (phone): 056 35 40 23 (+32-056 35 40 23) 056 35 40 23 (+32-056 35 40 23)

Fax (fax): 056 35 52 38 (+32-056 35 52 38) 056 35 52 38 (+32-056 35 52 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Denijs Bruno NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Denijs Bruno NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Denijs Bruno NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Denijs Bruno NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Denijs Bruno NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Denijs Bruno NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Denijs Bruno NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Denijs Bruno NV
Products information Denijs Bruno NV

BTW identificatienummer (tax): BE05771911621
Ondernemingsnummer: 4874053955
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Denijs Bruno NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Denijs Bruno NV
(Get full report from official database of BE for Denijs Bruno NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Denijs Bruno NV
Addition kinds of activities for Denijs Bruno NV

01110000. Tarwe | Wheat
25410101. Bar armaturen, hout | Bar fixtures, wood
35439902. Gieterij patroonmaking | Foundry patternmaking
35630102. Vacuümpompen, behalve laboratorium | Vacuum pumps, except laboratory
38410422. trocars | Trocars
50830101. Veeteelt | Livestock equipment
63510000. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
87489906. Visserijconsulent | Fishery consultant
92240400. Brandbescherming, niveau van overheid | Fire protection, level of government

Werken bij Denijs Bruno NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Denijs Bruno NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Denijs Bruno NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Denijs Bruno NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker (m/v) | 2 ploegen | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kontich, gespecialiseerd in de productie van dichtingen in kunststof, zijn we op zoek naar een productiemedewerker voor het inpakken van dichtingen. Je werkt in twee ploegen in een hoogtechnologisch bedrijf . Kwaliteit en Veiligheid dragen zij hoog in het vaandel.

  • Wever (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Waregems bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van (werk)kledij zijn we op zoek naar een WEVER (m/v) Je staat in voor het vervaardigen van weefsel conform de voorafbepaalde planning en tekening door de aansturing en het beheer van een batterij weefgetouwen. Je bevoorraadt de weefgetouwen door het opzetten van inslagbobijnen om de continuïteit van het weefproces te garanderen. Je volgt de productie van de getouwen in jouw beheer op de voet. Door preventief actie te ondernemen tracht je eventuele stilstanden tot een minimum te beperken. Je controleert de kwaliteit van de weefsels op afwijkingen en fouten. Ook het herstellen van kettingdraden en inslagbreuken behoort tot je takenpakket. Je volgt de veiligheidsinstructies ten allen tijde nauwgezet op en werkt steeds ordelijk en net. Je vormt een hecht team met je collega’s en rapporteert aan de Meestergast Weverij.

  • Customer Service Specialist (M/V) (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Opglabbeek zijn we op zoek naar een (junior) Customer Service Specialist (M/V): - Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. - Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. - Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. - Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten.

  • Kwaliteitsinspecteur (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant, een producent van apparatuur voor niveau- en debietmeting van vloeistoffen en gassen, zijn we op zoek naar een kwaliteitsinpecteur (M/V) die het volgende takenpakket op zich neemt: Je voert controle uit op in- en uitgaande onderdelen en samenstellingen volgens specificaties Je voert controle uit op mechanische bewerkingen, laswerkzaamheden, verfspuiten,... Je voert controle uit op het gebruikte gereedschap Je maakt de nodige NCR's voor onderdelen of samenstellingen die niet voldoen aan de specificaties Je voert de bijhorende administratieve taken uit

  • Matrijstechnieker dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als matrijstechnieker voer je preventief en curatief onderhoud uit op de matrijzen los je matrijsgerelateerde problemen op tijdens het productieproces test je nieuwe matrijzen en keur je ze  zorg je ervoor dat de matrijzen voldoen aan de standaarden

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp Peer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp Deeltijds Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Mariakerke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Student promo Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Oostende. Dit is voor een uitgebreid gamma aan topmerken.

  • Verkoper Proximus Center (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Proximus

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken voor een bedrijf in beweging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Leer onze Proximus groep maar vooral ook het Proximus-merk waar jij op zal werken, hier al wat beter kennen. Als grootste nationale speler op de telecom/ICT-markt is het onze eerste prioriteit om residentiële en professionele klanten altijd en overal met elkaar te laten communiceren, dus ook jou en je omgeving! Onze Consumer Business Unit (CBU) en Enterprise Business Unit (EBU) bieden de residentiële en professionele Proximus klanten een uitstekende service op maat en vormen zo het kloppend hart van ons bedrijf. We staan resoluut achter onze producten: vaste & mobiele telefonie, ICT oplossingen, internetten (3G,4G), cloud computing, FON spot, mobiel betalen, digitale televisie, ... Onze passie? Actief en respectvol luisteren naar onze klanten en hen doeltreffende totaaloplossingen aanbieden op maat van hun specifieke behoeften. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

  • Chauffeur CE maritieme container transport (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TRANSMYL

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor Transport? Kruip dan bij ons achter de stuur! Je rijdt dan met allerbeste vrachtwagens naar de klanten. Als Chauffeur heb je meer taken dan enkel rijden met de vrachtwagen, je bent verantwoordelijk voor het opzetten en afzetten, het laden of lossen van de container op een vriendelijk en veillig manier. Naast deze verantwoordelijkheden zorg je samen met jouw collega's dat alles vlot loopt. Op alle momenten respecteer je de verkeersregels en je bent stipt. Je hebt minimum 2 jaar ervaring en je hebt minstens lager onderwijs gevolgd. Je beschikt over een rijbewijs CE met code 95. Als vrachtwagen chauffeur werk je voornamelijk in de Benelux en in het noorden van Frankrijk. Tijdens je eerste weken kan je rekenen op de nodige begeleiding. Daarnaast bieden wij een tal van loopbaanmogelijkheden.

  • NRB - Infrastructure Architect (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous sommes à la recherche d'un Architecte Infrastructure.     Profil Il faut une personne hands on, plutôt un expert avec des compétences dans les technologies. Une personne qui pourra assister et aider à la migration de 20 à 40 serveurs Windows d'un environnement Hyper-V vers un autre avec réinstallation des couches Windows, Citrix et VEEAM.  Un Expert pour la sélection d'une baie de stockage de type Backup.   N'hésitez pas à envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van Denijs Bruno NV in sociale netwerken
Look for responds of Denijs Bruno NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Denijs Bruno NV. Laat een reactie achter voor Denijs Bruno NV. Denijs Bruno NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Denijs Bruno NV. Leave a respond for Denijs Bruno NV. Denijs Bruno NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Denijs Bruno NV op de google maps. Adres en contacten Denijs Bruno NV
Location of Denijs Bruno NV on the google maps. Address and contacts of Denijs Bruno NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Denijs Bruno NV Denijs Bruno NV: HUIS JADA | Loos J | MARLEEN NEVEN | Aubry M | POLICE F?D?RALE

Other related companies as Denijs Bruno NV: HUIS JADA | Loos J | MARLEEN NEVEN | Aubry M | POLICE F?D?RALE

Denijs Bruno NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Denijs Bruno NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05771911621. Het bedrijf Denijs Bruno NV bevindt zich op het adres: Meensesteenweg 195; 8501; Kortrijk (Bissegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Denijs Bruno NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Denijs Bruno NV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Denijs Bruno NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Denijs Bruno NV, openstaande posities, locatie van Denijs Bruno NV op de kaart.

Denijs Bruno NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Denijs Bruno NV, company assigned to the tax number BE05771911621. The company Denijs Bruno NV is located at the address: Meensesteenweg 195; 8501; Kortrijk (Bissegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Denijs Bruno NV were not found.
The main activity of Denijs Bruno NV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Denijs Bruno NV is not available. You also can look at reviews of Denijs Bruno NV, open positions, location of Denijs Bruno NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Denijs Bruno NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Denijs Bruno NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Denijs Bruno NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Denijs Bruno NV, employees, financial statistics.