Delariviere Zakenkantoor BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • Delariviere Zakenkantoor BVBA
Private companiesForestry • Delariviere Zakenkantoor BVBA

Contactgegevens Delariviere Zakenkantoor BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delariviere Zakenkantoor BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delariviere Zakenkantoor BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kluizendorpstraat 29; 9940; Evergem, België

Telefoon (phone): 09 357 52 02 (+32-09 357 52 02) 09 357 52 02 (+32-09 357 52 02)

Fax (fax): 09 357 52 02; 09 357 74 44 (+32-09 357 52 02; 09 357 74 44) 09 357 52 02; 09 357 74 44 (+32-09 357 52 02; 09 357 74 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delariviere Zakenkantoor BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delariviere Zakenkantoor BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delariviere Zakenkantoor BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delariviere Zakenkantoor BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delariviere Zakenkantoor BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delariviere Zakenkantoor BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delariviere Zakenkantoor BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delariviere Zakenkantoor BVBA
Products information Delariviere Zakenkantoor BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05217926025
Ondernemingsnummer: 2148071289
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 268,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Delariviere Zakenkantoor BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delariviere Zakenkantoor BVBA
(Get full report from official database of BE for Delariviere Zakenkantoor BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delariviere Zakenkantoor BVBA
Addition kinds of activities for Delariviere Zakenkantoor BVBA

24310100. Deuren en deurdelen en afwerking, hout | Doors and door parts and trim, wood
28191009. Iodides, nec | Iodides, nec
28510203. Epoxy coatings | Epoxy coatings
28690104. Ethylalcohol, ethanol | Ethyl alcohol, ethanol
38240200. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices
57350203. archief | Records
73729905. Besturingssystemen computer software | Operating systems computer software

Werken bij Delariviere Zakenkantoor BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delariviere Zakenkantoor BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delariviere Zakenkantoor BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delariviere Zakenkantoor BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Project Finance Administrator (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gerenommeerde instelling in Leuven zoek een tijdelijke project finance administrator. Heb je reeds ervaring in financiële administratie, ben je snel beschikbaar en typeren de woorden 'leergierig' en 'nauwkeurig' jouw karakter? Jouw takenpakket als Project Finance Administrator: Je krijgt een reeks projecten toegewezen, waarvoor je de financiële rapportering verzorgt Je rapporteert de personeels-, werkings- en investeringskosten Je verzamelt de nodige gegevens, controleert deze en rapporteert hierover Je brengt verslag uit naar de Europese Commissie Je hanteert de nodige draaiboeken inzake deze rapportering en zorgt dat alles in lijn is met de te volgen regelgeving Je voert ad hoc financiële taken, rapporten en analyses uit

  • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

  • Grondwerker - manuele assistent (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handlanger bij deze aannemer, ben je voornamelijk voor het assisteren van de grondwerkers. Zo zal je manuele stukken uitgraven en de veiligheid en de precisie van de graafkraan bijsturen vanop afstand. Aangezien je in de bouwsector aan de slag gaat, ben je bereid het fysieke buitenwerk aan te gaan. Door een eerdere ervaring binnen de bouw, de tuinsector of een hobby, kan je aantonen graag met deze vrijheid door weer en wind aan te slag te gaan.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Jobstudent varkensverzorger (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Ploegsteert zijn we op zoek naar een varkensverzorger voor een varkenskwekerij. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Varkensstallen kuisen/ontsmetten Voederbakken opvolgen Varkens laden/lossen Helpen bij afbraak van stallen Opvolgen van rattenbestrijding Algemene verzorging van de dieren

  • Student m/v met passie voor mode regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Beste student! Voor een kledingzaak in Tielt zijn we dringend op zoek naar studenten die er op regelmatige basis kunnen werken. je staat in voor de verkoop van kledij je helpt de klanten bij de paskamers je hebt een passie voor mode je gaat met een glimlach op je gezicht werken

  • Promomedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een vlotte persoon (regulier of student) om te werken als promomedewerker voor een doe-het-zelf zaak. Je promoot de puntenkaart op zaterdagen aan de inkom van de winkel. Je spreekt dus de binnenkomende klanten aan en vraagt of ze deze puntenkaart hebben. Zo niet, geef je hierover uitleg en maak je onmiddellijk de kaart aan (gratis). Je registreert de kaart in het systeem adhv hun emailadres. Er staat een pc en stand aan de inkom van de winkel. Je werkt op zaterdagen tussen 10u en 17u.

  • Freelance IT trainer-leerkracht-docent (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Trainer in IT opleidingen. ECT geeft allerlei IT trainingen in onze eigen leslokalen in Wilrijk of intern bij klanten. De meeste van onze opleidingen kan je opsplitsen in 3 groepen: * MS Office trainingen: Excel, Outlook, Project... * Adobe trainingen: Photoshop, Illustrator, InDesign... * Tekenpakketten: AutoCAD, BricsCAD, SketchUp... Wij zoeken freelance trainers die in naam van ECT trainingen willen geven over deze onderwerpen. Wij kunnen vooraf niet bepalen hoe vaak we u gaan kunnen inschakelen.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Cronos International - Back-End Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For long term mission at the European Institutions, Cronos is looking for several Back End developer. Profile At least 3 years of working experience Good knowledge of Spring 4, JPA, Hibernate, JMS, SQL, Java, Experience in Rest, XHTML, HTML5 and CSS Experience in Maven Master or bachelor degree Fluent in English Knowledge of French would be an asset

  • Freiberufliche Sprachtrainer Deutsch (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Enseignement du DaF (Deutsch als Fremdsprache) à des adultes dans le cadre d¿un concept pédagogique axé sur la communication orale.

  • Halian - .NET Developer Full Stack (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een .NET Developer voor onze klant De duur van de missie is één jaar geleden Merelbeke.     Vind de informatie hieronder  Je staat in voor het ontwikkelen en aanpassen van webapplicaties en desktopapplicaties, dit zowel binnen project-, onderhoud- als incidentwerking.  Je zal deel uitmaken van een DevFactory of een Applicaties Team, deze teams werken op een Agile manier.   Je zal multifunctioneel ingeschakeld worden op front- en backend ontwikkelingen over de gehele portfolio van applicaties.   Maar vooral binnen .NET ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het team van "Applicaties Asset Manangement" waarbij je zal in geschakeld worden in de ontwikkeling van de applicatie die instaat voor het beheer van openbare verlichting en onze bovengrondse assets.   Taken Je schrijft, test (unit tests) en documenteert je ontwikkelingen.  Je hebt ervaring met het designen van software, waarbij je ervaring hebt met het implementeren van design patterns  Je houdt hierbij rekening met ontwikkelingsrichtlijnen en de interne IT-standaarden. Je werkt aan het technisch ontwerp en het ontwikkelen van de oplossing. Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen. Je werkt actief aan de kennisborging en kennisoverdracht naar je collega's. Je werkt nauw samen met de collega's binnen het ontwikkelteam en alle betrokkenen. Je communiceert met de verschillende betrokken partijen waaronder de service desk, projectleiders, infrastructuurbeheerder, en de hiërarchie. Je ondersteunt collega ontwikkelaars bij het ontwikkelen en het zoeken naar een optimale oplossing. Je werkt mee aan de inschatting en planning van de ontwikkelactiviteiten.    Profiel Je hebt een sterk analytische geest en beschikt over didactische kwaliteiten Doorgedreven kennis van de gebruikte technologieën en tools (aangetoond in de CV van de voorgestelde kandidaat): Uitgebreide en diepgaande kennis van de VB.NET en C#.NET ontwikkelingsomgevingen. ASP.NET 4.5 & MVC 5 ervaring gebruik makend van C# WCF HTML5, JavaScript, JQuery, CSS Sass en Less Doorgedreven kennis Unit testing is een must ! Database servers MS SQL Server 2008-2012, Oracle 11 Visual Studio 2015 en Team Foundation Server 2015 Toad / SQL Server Management Studio Coded UI Testing  CSS JavaScript - Bootstrap  Ervaring: Je hebt ervaring als developer in dezelfde technische omgeving. Je hebt ervaring met ASP.NET, C#. Je hebt ervaring binnen een procesgestuurde organisatie op basis van de ITIL proceswerking. Je hebt ervaring met projectwerking en methodologieën, voornamelijk Agile (Kanban & Scrum) werking. Je hebt ervaring in het bouwen van asset management Vaardigheden: Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je gaat grondig en zeer nauwkeurig tewerk. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en kan zelfstandig werken. Perfecte mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands   Vaardigheden geselecteerd  Vaardigheid   -   Gevraagd   -   Type antwoord Implementatie en werken met designpatterns Medior (5,00 jaar) Aantoonbare ervaring met de agileprincipes Medior... ...

Zoek naar antwoorden van Delariviere Zakenkantoor BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Delariviere Zakenkantoor BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delariviere Zakenkantoor BVBA. Laat een reactie achter voor Delariviere Zakenkantoor BVBA. Delariviere Zakenkantoor BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delariviere Zakenkantoor BVBA. Leave a respond for Delariviere Zakenkantoor BVBA. Delariviere Zakenkantoor BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delariviere Zakenkantoor BVBA op de google maps. Adres en contacten Delariviere Zakenkantoor BVBA
Location of Delariviere Zakenkantoor BVBA on the google maps. Address and contacts of Delariviere Zakenkantoor BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Delariviere Zakenkantoor BVBA Delariviere Zakenkantoor BVBA: WEST-END | A.M.D. FASHION | JOHANN NOLS | OLIVIER PULINCKX | A&C Systems bvba

Other related companies as Delariviere Zakenkantoor BVBA: WEST-END | A.M.D. FASHION | JOHANN NOLS | OLIVIER PULINCKX | A&C Systems bvba

Delariviere Zakenkantoor BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delariviere Zakenkantoor BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05217926025. Het bedrijf Delariviere Zakenkantoor BVBA bevindt zich op het adres: Kluizendorpstraat 29; 9940; Evergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 268,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Delariviere Zakenkantoor BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delariviere Zakenkantoor BVBA is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delariviere Zakenkantoor BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delariviere Zakenkantoor BVBA, openstaande posities, locatie van Delariviere Zakenkantoor BVBA op de kaart.

Delariviere Zakenkantoor BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delariviere Zakenkantoor BVBA, company assigned to the tax number BE05217926025. The company Delariviere Zakenkantoor BVBA is located at the address: Kluizendorpstraat 29; 9940; Evergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 268,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Delariviere Zakenkantoor BVBA were not found.
The main activity of Delariviere Zakenkantoor BVBA is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Delariviere Zakenkantoor BVBA is not available. You also can look at reviews of Delariviere Zakenkantoor BVBA, open positions, location of Delariviere Zakenkantoor BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delariviere Zakenkantoor BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delariviere Zakenkantoor BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delariviere Zakenkantoor BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delariviere Zakenkantoor BVBA, employees, financial statistics.