APRICO CONSULTANTS SA/NV

Contactgegevens APRICO CONSULTANTS SA/NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APRICO CONSULTANTS SA/NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

APRICO CONSULTANTS SA/NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1932-Sint-Stevens-Woluwe, België

Telefoon (phone): 02-712.05.92 (+32-02-712.05.92) 02-712.05.92 (+32-02-712.05.92)

Fax (fax): 02-725.56.85 (+32-02-725.56.85) 02-725.56.85 (+32-02-725.56.85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APRICO CONSULTANTS SA/NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APRICO CONSULTANTS SA/NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APRICO CONSULTANTS SA/NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APRICO CONSULTANTS SA/NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APRICO CONSULTANTS SA/NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APRICO CONSULTANTS SA/NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APRICO CONSULTANTS SA/NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APRICO CONSULTANTS SA/NV
Products information APRICO CONSULTANTS SA/NV

BTW identificatienummer (tax): BE09855255126
Ondernemingsnummer: 2237060546
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 151,000,000 EUR
Werknemers (employees): 75
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in APRICO CONSULTANTS SA/NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APRICO CONSULTANTS SA/NV
(Get full report from official database of BE for APRICO CONSULTANTS SA/NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor APRICO CONSULTANTS SA/NV
Addition kinds of activities for APRICO CONSULTANTS SA/NV

15220202. Renovatie, hotel / motel | Renovation, hotel/motel
32959904. Slag, verpletterd of gemalen | Slag, crushed or ground
35770301. Disk inspecteurs | Disk pack inspectors
38450109. Electroencephalographs | Electroencephalographs
51310107. Fiberglass stoffen | Fiberglass fabrics
80710102. Biologisch laboratorium | Biological laboratory

Werken bij APRICO CONSULTANTS SA/NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APRICO CONSULTANTS SA/NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APRICO CONSULTANTS SA/NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APRICO CONSULTANTS SA/NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • ELEKTRICIEN VOOR MIDDENSPANNING (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een elektricien voor middenspanning met ervaring voor vaste tewerkstelling.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lubbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Veurne 12 uren per week (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Veurne Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op verschillende dagen aanwezig is in het huishouden. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Horecamedewerker Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde zijn er diverse horeca-vacatures: kassabeheer, verantwoordelijke horeca-shop, afruimen, afwassen,... Algemeen sta je in voor het bedienen van de klanten: je neemt bestellingen op, maakt de gevraagde producten op de juiste manier klaar en zorgt voor de afrekening. Je zorgt ervoor dat de shop waar je tewerkgesteld bent steeds proper en ordelijk is.

  • thuishulp (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: DCO Kluisbergen vzw

    Type: Studentenjob

    thuishulp in REGIO WORTEGEM-PETEGEM, ANZEGEM en KLUISBERGEN bij DCO Kluisbergen vzw

  • PRODUCTIEOPERATOR AFZAKMACHINE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Je bedient ons modern computergestuurd machinepark. · Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. · Je voert de producten met de heftruck af naar de juiste plaats op de site.

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Franchisenemer Beauty Business | O-Vl (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent schoonheidsspecialiste van opleiding of je weet door ervaring zo goed als alles over verzorging? En je wenst een eigen zaak op te starten of uit te baten? Je kan werken met een (beperkt) aantal personeelsleden onder jouw vleugels? Bij dit succesvol concept word je uitgebreid ondersteund vanuit de hoofdzetel, op allerlei vlak. Je eigen kapitaalsinbreng is relatief beperkt!

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Freelance docent hennapainting (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • Psychoterapeut (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · Psychoterapeute Wij bieden: · mogelijkheid tot het huren van dagdelen voor sommige ruimten, zodat je voldoende tijd hebt om je patiëntenbestand uit te bouwen, zonder al te grote investeringen te moeten doen · gebruik kunnen maken van bekendmaking van de praktijk zonder zelf alle tijd en financiën in je bekendmaking te moeten steken · vermelding op de website en gebruik van het online reservatiesysteem · samenwerking met andere disciplines waardoor je patiëntenbestand ook veel sneller aangroeit · een mooie praktijkruimte waarbij de inrichting eventueel nog kan worden gepersonaliseerd · een gemeenschappelijke wachtruimte, keuken en parkeerplaatsen · overleg op regelmatige basis · mogelijkheid tot het uitwerken van projecten · werken in een nieuw, enthousiast team

Zoek naar antwoorden van APRICO CONSULTANTS SA/NV in sociale netwerken
Look for responds of APRICO CONSULTANTS SA/NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor APRICO CONSULTANTS SA/NV. Laat een reactie achter voor APRICO CONSULTANTS SA/NV. APRICO CONSULTANTS SA/NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APRICO CONSULTANTS SA/NV. Leave a respond for APRICO CONSULTANTS SA/NV. APRICO CONSULTANTS SA/NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APRICO CONSULTANTS SA/NV op de google maps. Adres en contacten APRICO CONSULTANTS SA/NV
Location of APRICO CONSULTANTS SA/NV on the google maps. Address and contacts of APRICO CONSULTANTS SA/NV

Andere gerelateerde bedrijven als come APRICO CONSULTANTS SA/NV APRICO CONSULTANTS SA/NV: Anthonissen Boekhoudkantoor NV | Aircotherm NV | N. COOLS | M.A.C. METAALBEWERKING | Gielkens Dekor BVBA

Other related companies as APRICO CONSULTANTS SA/NV: Anthonissen Boekhoudkantoor NV | Aircotherm NV | N. COOLS | M.A.C. METAALBEWERKING | Gielkens Dekor BVBA

APRICO CONSULTANTS SA/NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is APRICO CONSULTANTS SA/NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09855255126. Het bedrijf APRICO CONSULTANTS SA/NV bevindt zich op het adres: 1932-Sint-Stevens-Woluwe. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 75 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 151,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in APRICO CONSULTANTS SA/NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APRICO CONSULTANTS SA/NV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APRICO CONSULTANTS SA/NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APRICO CONSULTANTS SA/NV, openstaande posities, locatie van APRICO CONSULTANTS SA/NV op de kaart.

APRICO CONSULTANTS SA/NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is APRICO CONSULTANTS SA/NV, company assigned to the tax number BE09855255126. The company APRICO CONSULTANTS SA/NV is located at the address: 1932-Sint-Stevens-Woluwe. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 75 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 151,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in APRICO CONSULTANTS SA/NV were not found.
The main activity of APRICO CONSULTANTS SA/NV is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of APRICO CONSULTANTS SA/NV is not available. You also can look at reviews of APRICO CONSULTANTS SA/NV, open positions, location of APRICO CONSULTANTS SA/NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over APRICO CONSULTANTS SA/NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APRICO CONSULTANTS SA/NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APRICO CONSULTANTS SA/NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APRICO CONSULTANTS SA/NV, employees, financial statistics.