De Rocker Jean-Pierre

Contactgegevens De Rocker Jean-Pierre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Rocker Jean-Pierre: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Rocker Jean-Pierre

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krekelstraat 1; 9052; Gent (Zwijnaarde), België

Telefoon (phone): 09 222 45 25 (+32-09 222 45 25) 09 222 45 25 (+32-09 222 45 25)

Fax (fax): 09 222 45 25 (+32-09 222 45 25) 09 222 45 25 (+32-09 222 45 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Rocker Jean-Pierre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Rocker Jean-Pierre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Rocker Jean-Pierre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Rocker Jean-Pierre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Rocker Jean-Pierre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Rocker Jean-Pierre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Rocker Jean-Pierre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Rocker Jean-Pierre
Products information De Rocker Jean-Pierre

BTW identificatienummer (tax): BE01469940185
Ondernemingsnummer: 8773376464
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 693,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in De Rocker Jean-Pierre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Rocker Jean-Pierre
(Get full report from official database of BE for De Rocker Jean-Pierre)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Rocker Jean-Pierre
Addition kinds of activities for De Rocker Jean-Pierre

921104. Courts, niveau van overheid | Courts, level of government
20680000. Gezouten en geroosterde noten en zaden | Salted and roasted nuts and seeds
29520105. Teerpapier, dakbedekking | Tar paper, roofing
30890204. Carafes, kunststoffen | Carafes, plastics
35240104. Rototillers (tuinmachines) | Rototillers (garden machinery)
42139900. Vrachtvervoer, behalve lokaal, nec | Trucking, except local, nec

Werken bij De Rocker Jean-Pierre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Rocker Jean-Pierre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Rocker Jean-Pierre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Rocker Jean-Pierre. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker met interesse in auto's - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zele zijn we momenteel op zoek naar een orderpicker die in twee ploegen wil werken. Heb jij kennis of affiniteit met auto's of auto-onderdelen en ben je op zoek naar een nieuwe logistieke functie? Heb je een eerste ervaring met orderpicking en ben je gemotiveerd om snel aan de slag te gaan? Werk je graag in twee ploegen en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Stuur ons zeker je CV door of bel ons op 09 292 10 90! Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in auto-onderdelen.

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • Transport planner (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Lokeren zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je gaat hierbij de routes van de chauffeurs moeten uitstippelen, oplossingen zoeken voor verkeershinder, ... Hierbij is communicatie met chauffeurs B en C van belang. Nederlands is een must. Je gaat flexibel moeten zijn tussen 6 en 18u.

  • Reachtruckchauffeur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Dendermonde zijn we op zoek naar een warmbloedige reachtruckchauffeur. Je wordt namelijk te werk gesteld in de diepvries. Geen nood, je reachtruck heeft een verwarmde cabine die je zelden hoeft te verlaten. Voornaamste taak is het nemen en wegzetten van palletten.

  • Huishoudhulp Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • schoonmaakhulpen m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: D.O.L

    Type: Dienstenchequebaan

    DOL (dienstenonderneming Lichtervelde) is dringend op zoek naar een nieuwe medewerker. Je gaat bij klanten thuis schoonmaken via dienstencheques.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Sales Officer- Transport planner (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten. Je ondersteunt de Sales Manager rekening houdend met het beleid en de doelstellingen, om de vooropgestelde verkoopobjectieven te realiseren. Op transport niveau plan en coördineer je de dagelijkse transporten. Salesrol Je werkt mee aan de verkoop van de afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je beheert verkoopdossiers (uitschrijven offertes, administratieve opvolging,..) Je bent het aanspreekpunt voor klachten in de begeleiding van het order. Je hebt veelvuldige contacten zowel binnen de eigen afdeling als met andere interne afdelingen. Je zorgt mee voor een optimale planning en een optimaal stockbeheer. Transportrol Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de dagelijkse transporten. Je staat in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten. Je fungeert als externe contactpersoon inzake uitgaande afgewerkte producten en omtrent de status van de levering.

  • Operator volcontinu - Chemische sector- Directe aanwerving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je staat aanvankelijk in voor het inpakken, controleren en wegzetten met de heftruck van de afgewerkte producten. Daarnaast krijg je ook een opleiding om de bediening van verschillende machines onder de knie te krijgen met als einddoel om in de controlekamer als operator aan de slag te gaan. Dit in een volcontinu systeem: 4ploegen - hiertegenover staan extra compensatiedagen en een aantrekkelijk salaris Je bent bereid interne en externe opleidingen te volgen om verder opgeleid te worden tot operator/beeldschermoperator. Werkregime: 7 dagen in de nacht, 3 dagen thuis; 7 dagen in de vroege ploeg en 2dagen thuis; 7 dagen in de namiddagploeg en 2dagen thuis. Mooie verloning: +20€/u Bedrijfsprofiel: Voor een chemisch bedrijf regio groot Gent, ben ik op zoek naar operatoren die in een volcontinu systeem willen werken.  

  • Zelfstandig Psycholoog bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je staat in voor de psychologische begeleiding, vanuit een holistische benadering Je zorgt voor een psychologische screening en diagnostiek, rapportage- en psychologisch-therapeutische indicatiestelling Je staat in voor het opstellen van behandelplannen Je doet gespreksbegeleidingen en -therapie, zowel individueel als in groep Je verwijst gericht door bij een ernstige indicatie je doet aan preventie en gezondheidsbevordering Je volgt de vooruitgang van de cliënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

  • Kok bedrijfskeukens Regio Brussel/Diegem (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onfhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Zowel mee mise en place draaien als uitvoer events. Wij zoeken hiervoor mensen met een n o-nonsens profiel, tempo en de juiste werkmentaliteit. Flexibiliteit, verzorgd voorkomen en stiptheid zijn onze enige verwachtingen. Op het moment zijn we opzoek naar vliegende Koks voor bedrijfskeuken: * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag / van 7u tot 15u *Correcte verloning met alle wettelijke premies.

Zoek naar antwoorden van De Rocker Jean-Pierre in sociale netwerken
Look for responds of De Rocker Jean-Pierre in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Rocker Jean-Pierre. Laat een reactie achter voor De Rocker Jean-Pierre. De Rocker Jean-Pierre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Rocker Jean-Pierre. Leave a respond for De Rocker Jean-Pierre. De Rocker Jean-Pierre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Rocker Jean-Pierre op de google maps. Adres en contacten De Rocker Jean-Pierre
Location of De Rocker Jean-Pierre on the google maps. Address and contacts of De Rocker Jean-Pierre

Andere gerelateerde bedrijven als come De Rocker Jean-Pierre De Rocker Jean-Pierre: Delta-Plus NV | LA ROSERAIE | The 8ighth Day | BELGO MALIENNE | Y. DUBOIS

Other related companies as De Rocker Jean-Pierre: Delta-Plus NV | LA ROSERAIE | The 8ighth Day | BELGO MALIENNE | Y. DUBOIS

De Rocker Jean-Pierre is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Rocker Jean-Pierre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01469940185. Het bedrijf De Rocker Jean-Pierre bevindt zich op het adres: Krekelstraat 1; 9052; Gent (Zwijnaarde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 693,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in De Rocker Jean-Pierre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Rocker Jean-Pierre is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Rocker Jean-Pierre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Rocker Jean-Pierre, openstaande posities, locatie van De Rocker Jean-Pierre op de kaart.

De Rocker Jean-Pierre is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Rocker Jean-Pierre, company assigned to the tax number BE01469940185. The company De Rocker Jean-Pierre is located at the address: Krekelstraat 1; 9052; Gent (Zwijnaarde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 693,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in De Rocker Jean-Pierre were not found.
The main activity of De Rocker Jean-Pierre is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Rocker Jean-Pierre is not available. You also can look at reviews of De Rocker Jean-Pierre, open positions, location of De Rocker Jean-Pierre on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Rocker Jean-Pierre, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Rocker Jean-Pierre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Rocker Jean-Pierre, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Rocker Jean-Pierre, employees, financial statistics.