de Radigues J

Contactgegevens de Radigues J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data de Radigues J: address, phone, fax, email, website, opening hours

de Radigues J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Neerveld 57; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 772 53 44 (+32-02 772 53 44) 02 772 53 44 (+32-02 772 53 44)

Fax (fax): +32 (60) 193-97-28 +32 (60) 193-97-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) de Radigues J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "de Radigues J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "de Radigues J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van de Radigues J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen de Radigues J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of de Radigues J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees de Radigues J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti de Radigues J
Products information de Radigues J

BTW identificatienummer (tax): BE01999481201
Ondernemingsnummer: 5444519042
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 643,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in de Radigues J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor de Radigues J
(Get full report from official database of BE for de Radigues J)

Aanvulling soorten activiteiten voor de Radigues J
Addition kinds of activities for de Radigues J

1622. Brug, tunnel, en verhoogde snelweg | Bridge, tunnel, and elevated highway
353400. Liften en bewegende trappen | Elevators and moving stairways
501202. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles
07230406. Fruit sortering diensten | Fruit sorting services
26210309. Waterdicht papier | Waterproof paper
47259900. Touroperators, nec | Tour operators, nec

Werken bij de Radigues J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in de Radigues J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor de Radigues J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for de Radigues J. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales talent (m/v) gezocht regio Wevelgem (1292004) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een uitdagend loonpakket? That's what you certainly get! • Je denkt mee met de klant ikv hun bestellingen & mogelijkheden; • Je kan de noden van de klant goed aanvoelen en geeft advies over het assortiment; • Je staat in nauw contact met de collega's van external sales; • Je volgt de bestellingen van de klanten nauwgezet op; • Je bent in het bezit van een eigen klantenportefeuille en bouwt een goede relatie uit met de klant.

  • TECHNIEKER - REGIO KOMEN - OPTIE VAST (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een firma in regio Komen zijn wij op zoek naar een Technicien - Field Service Enigneer. Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties bij klanten. Je staat in voor het elektrisch en mechanisch aanpassen van installaties bij klanten. Je voert reparaties uit, zoekt fouten en lost de problemen op. Je staat in voor de installatie en het in dienst stellen en afname van machines bij eindklant (buitenland tot 40%). Je bent verantwoordelijk voor assemblage, bekabelen, programmeren en testen van nieuwe machines/installaties in het atelier. Je staat in voor het programmeren van PLC en andere sturingen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Wortegem-Petegem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wortegem - Petegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Tentenbouwer / chaletbouwer op festivals (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zedelgem gespecialiseerd in de verhuur van tenten en chalets (o.a. Festihutten) zijn we op zoek naar extra studenten (18+) om zowel tijdens het jaar als tijdens de vakanties te werken als handlanger. Als handlanger help je bij het opzetten en afbreken van tenten of chalets op festivals in zoals Graspop, Dour, Werchter, Tomorrowland, etc. of festivals in het buitenland. Dit betreft fysiek zeer zwaar werk. Een goede conditie is dus een must!

  • Student - handlanger bouw (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent om appartementen te poetsen. Ideaal is een team van min. 2 studenten die gezamenlijk periodiek beschikbaar zijn. (Bv wekelijks 1 dag , maakt niet uit welke dag). Vervoer kan de firma eventueel voorzien. Takenpakket: ofwel appartementen , hier of daar , te gaan kuisen ofwel ander kuiswerk ( voertuigen , machines, .. )

  • Stagiair(e) Test Engineer voor Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    De bedoeling is om in een van onze bestaande applicaties een test framework te integreren. Zowel end-to-end als unit testen. De applicatie: TickIT is een online platform(SaaS) voor het aanmaken & beheren van tickets tussen klant en leverancier. De mobiele applicatie wordt gebruikt door de klant om tickets te registreren via een gebruiksvriendelijke interface. Zowel klant als leverancier kunnen hun tickets beheren en behandelen via de web interface. Doel: - Bekijken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende Test frameworks. - Bepalen welk framework het best binnen onze bestaande applicatie past. - Proof of concept maken met het gekozen framework. - Test scenario’s opstellen voor onze applicatie en de testen bouwen. - Eventueel continuous integration omgeving opzetten met automatische testen bij inchecken code. - Integratie van een zelfgeschreven error handling framework, gelijkaardig aan sentry.io. Daarnaast zal je, samen met ervaren collega’s, instaan voor tal van uitbreidingen voor v2 van de applicatie.

  • Bediende verzekering - regio Oudenaarde - Onmiddelijke vaste indienstname + wagen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor ons verzekeringskantoor zijn we op zoek naar een bediende (met ervaring in) verzekeringen. Je taak bestaat enerzijds uit bureauwerk (adviseren van klanten, opvragen van offertes, ...) en anderzijds uit het onthaal van klanten. Je maakt een analyse van hun verzekeringsbehoeften en geeft hen het correcte advies!

  • Monteur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar werkzekerheid, toffe collega’s en een uitdagende job… lees dan zeker verder. Bij KBS systems zijn we gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging (brandwerende deuren, rookschermen, brandwerende afdichtingen,… ) voor diverse grote projecten. Omwille van het continu toenemende werk zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Junior Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674211-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Junior Projectleider Bouw ondersteun je zowel in studie- als uitvoeringsfase de projectmanager bij verschillende bouwprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor eigen deelprojecten die je zelfstandig uitwerkt. • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

  • kelner (m/v): flexi, extra, student(e) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    kelner (m/v): flexi, extra, student(e) voor vrijdagavond en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van de Radigues J in sociale netwerken
Look for responds of de Radigues J in social networks

Lees alle opmerkingen voor de Radigues J. Laat een reactie achter voor de Radigues J. de Radigues J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for de Radigues J. Leave a respond for de Radigues J. de Radigues J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie de Radigues J op de google maps. Adres en contacten de Radigues J
Location of de Radigues J on the google maps. Address and contacts of de Radigues J

Andere gerelateerde bedrijven als come de Radigues J de Radigues J: DROOGKUIS DE STER | BRAMOCO | LODEWIJK DE WEERDT | Sociaal Bureau | odile bury

Other related companies as de Radigues J: DROOGKUIS DE STER | BRAMOCO | LODEWIJK DE WEERDT | Sociaal Bureau | odile bury

de Radigues J is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is de Radigues J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01999481201. Het bedrijf de Radigues J bevindt zich op het adres: Rue Neerveld 57; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 643,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in de Radigues J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van de Radigues J is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van de Radigues J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van de Radigues J, openstaande posities, locatie van de Radigues J op de kaart.

de Radigues J is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is de Radigues J, company assigned to the tax number BE01999481201. The company de Radigues J is located at the address: Rue Neerveld 57; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 643,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in de Radigues J were not found.
The main activity of de Radigues J is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of de Radigues J is not available. You also can look at reviews of de Radigues J, open positions, location of de Radigues J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over de Radigues J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf de Radigues J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about de Radigues J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company de Radigues J, employees, financial statistics.