Danhier-Lavenne

Contactgegevens Danhier-Lavenne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Danhier-Lavenne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Danhier-Lavenne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Grande 19; 7370; Dour, België

Telefoon (phone): 065 65 33 51 (+32-065 65 33 51) 065 65 33 51 (+32-065 65 33 51)

Fax (fax): 065 63 09 08; 065 78 09 21 (+32-065 63 09 08; 065 78 09 21) 065 63 09 08; 065 78 09 21 (+32-065 63 09 08; 065 78 09 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Danhier-Lavenne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Danhier-Lavenne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Danhier-Lavenne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Danhier-Lavenne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Danhier-Lavenne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Danhier-Lavenne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Danhier-Lavenne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Danhier-Lavenne
Products information Danhier-Lavenne

BTW identificatienummer (tax): BE05877655029
Ondernemingsnummer: 5077575683
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 653,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Danhier-Lavenne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Danhier-Lavenne
(Get full report from official database of BE for Danhier-Lavenne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Danhier-Lavenne
Addition kinds of activities for Danhier-Lavenne

364801. Buitenverlichtingsapparatuur | Outdoor lighting equipment
20150306. Eieren, verwerkt: bevroren | Eggs, processed: frozen
20620000. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
28330205. Koffie en derivaten | Caffeine and derivatives
33170101. Pijpen, naadloos staal | Pipes, seamless steel
35560212. Persen, voedsel: kaas, biet, cider en suikerriet | Presses, food: cheese, beet, cider, and sugarcane
38270110. Metallographs | Metallographs

Werken bij Danhier-Lavenne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Danhier-Lavenne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Danhier-Lavenne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Danhier-Lavenne. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • werfleider installatie laadstations elektrische wagens (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Frans bedrijf zoeken we met onmiddellijke indiensttreding een werfleider voor de installatie van laadstations. Je gaat langs bij een 50-tal garages (van 2 merken in het hogere segment) in de Benelux, je detecteert de behoeften van de klant. Je werkt het project per klant uit en je legt dit voor aan de klant. Van zodra het project van start gaat sta je in voor de coördinatie van de installatie van de laadstations. Hierbij communiceer je dagelijks met de klant en stuur je je techniekers aan. Je helpt mee waar nodig en je leidt het project in goede banen. Na de installaties ga je langs bij de klant om op te volgen of alles vlot verloopt.

  • Bouwarbeider zwembaden (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IZEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven bouwarbeider voor de aanleg van zwembaden en zwemvijvers. Van a tot z werk je alles tot in detail af. Een on the job training zal hier voorzien worden. Jouw takenpakket bestaat uit: - Putten maken. - Drainage voorzien. - Leidingen voorzien. - Terrasaanleg. - Elektrische taken. - ...

  • Magazijnier/Onderhoudsmecanicien (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Laden en lossen materialen, materieel en machines - Herstellen en onderhouden van materieel en machines - Verplaatsen van materialen en materieel doorheen het magazijn - Materiaal van en naar de werf voeren - Op orde houden van het magazijn - Materialen klaarzetten in het magazijn - Je beheert de voorraad - Bedienen van een heftruck

  • Projectleider (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je garandeert een correcte voorbereiding, organisatie en uitvoering van de projecten, conform plannen en lastenboeken; Je kan hiervoor rekenen op de ondersteuning van een projectteam; Meer concreet sta je in voor de planning en organisatie van de werf en verzeker je een goede continuïteit van de werken. Hiertoe stuur je rechtstreeks de ploegbazen en eventuele onderaannemers aan; Je organiseert de werfvergadering en installeert het nodige overleg met de betrokken stakeholders. Budgetcontrole en bewaking van timing behoren tevens tot jouw verantwoordelijkheden. Op die manier garandeer je een kwaliteitsvolle en tijdige oplevering van jouw projecten; Je rapporteert aan de directeur uitvoering.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student Orderpicker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Studentenjob

    Voor de vestiging van TDL in Lummen zijn wij op zoek naar studenten die als orderpicker/magazijnier willen werken. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan. Alle uren zijn bespreekbaar: kan je na school om 16u, 17u of 18u komen werken ben je dan minstens 3u beschikbaar om te werken? Heb je 1 of meerdere lesvrije dagen of namiddagen? Neem dan zeker contact met ons op. Je kan je uren/dagen zelf aangeven. Werken in het weekend is niet mogelijk...

  • Frituurmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken frituurmedewerker Na opleiding zelfstandig in de frituur staan Avond werk Weekend werk

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Online content marketing (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

  • Zelfstandige verkoper parfums (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Via een uitgewerkt concept laat je de parfums testen

  • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RONDA

    Type: Flexijob

    klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van Danhier-Lavenne in sociale netwerken
Look for responds of Danhier-Lavenne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Danhier-Lavenne. Laat een reactie achter voor Danhier-Lavenne. Danhier-Lavenne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Danhier-Lavenne. Leave a respond for Danhier-Lavenne. Danhier-Lavenne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Danhier-Lavenne op de google maps. Adres en contacten Danhier-Lavenne
Location of Danhier-Lavenne on the google maps. Address and contacts of Danhier-Lavenne

Andere gerelateerde bedrijven als come Danhier-Lavenne Danhier-Lavenne: GROEP ARGENTA | JAN JOOS | RESTAURANT KENDY | LE FAIR-PLAY | Don & Co NV

Other related companies as Danhier-Lavenne: GROEP ARGENTA | JAN JOOS | RESTAURANT KENDY | LE FAIR-PLAY | Don & Co NV

Danhier-Lavenne is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Danhier-Lavenne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05877655029. Het bedrijf Danhier-Lavenne bevindt zich op het adres: Rue Grande 19; 7370; Dour. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 653,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Danhier-Lavenne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Danhier-Lavenne is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Danhier-Lavenne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Danhier-Lavenne, openstaande posities, locatie van Danhier-Lavenne op de kaart.

Danhier-Lavenne is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Danhier-Lavenne, company assigned to the tax number BE05877655029. The company Danhier-Lavenne is located at the address: Rue Grande 19; 7370; Dour. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 653,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Danhier-Lavenne were not found.
The main activity of Danhier-Lavenne is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Danhier-Lavenne is not available. You also can look at reviews of Danhier-Lavenne, open positions, location of Danhier-Lavenne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Danhier-Lavenne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Danhier-Lavenne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Danhier-Lavenne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Danhier-Lavenne, employees, financial statistics.