D'Arcangelo

Contactgegevens D'Arcangelo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'Arcangelo: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'Arcangelo

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Charleroi 307; 6220; Fleurus, België

Telefoon (phone): 071 81 77 87 (+32-071 81 77 87) 071 81 77 87 (+32-071 81 77 87)

Fax (fax): 071 81 82 52 (+32-071 81 82 52) 071 81 82 52 (+32-071 81 82 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'Arcangelo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'Arcangelo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'Arcangelo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'Arcangelo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'Arcangelo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'Arcangelo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'Arcangelo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'Arcangelo
Products information D'Arcangelo

BTW identificatienummer (tax): BE09670410156
Ondernemingsnummer: 5294281005
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 878,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in D'Arcangelo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'Arcangelo
(Get full report from official database of BE for D'Arcangelo)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'Arcangelo
Addition kinds of activities for D'Arcangelo

20799909. Sojaolie, geraffineerd: niet gemaakt in sojabonenmolen | Soybean oil, refined: not made in soybean oil mills
28759900. Meststoffen, alleen mengen, nec | Fertilizers, mixing only, nec
35679905. Inbouwen van ovens | Enameling ovens
37149908. Derde assen of zeswielaandrijvingen voor motorvoertuigen | Third axle attachments or six wheel units for motor vehicles
39440301. Vliegtuigmodellen, speelgoed en hobby | Airplane models, toy and hobby
50840803. liften | Elevators
87210200. Boekhoudkundige diensten, uitgezonderd audit | Accounting services, except auditing

Werken bij D'Arcangelo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'Arcangelo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'Arcangelo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'Arcangelo. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Aalst zoeken wij en gemotiveerde lasser die wil werken in een mooi modern bedrijf. Zij zoeken een gemotiveerde lasser die hun team kan versterken. Je zal instaan voor volgende taken: - Lassen, afwerken van bepaalde constructies. - Toezien op de kwaliteit. - Ervaring in zowel manueel als robotlassen.

  • Lijnverantwoordelijke (Productie) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lijnverantwoordelijke, sta je na een intensieve opleidingsperiode, in voor; - Het opvolgen van het productieproces van A tot Z - Het ingeven en controleren van bestellingen - Het bedienen van de machines - Het oplossen van kleine technische storingen - Leidinggeven aan de productiemedewerkers, ... Kortom; je bewaart het overzicht over het hele proces.

  • HUISHOUDHULP (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: 't POETSHUISJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Ieper-Poperinge-Heuvelland zoeken wij een gemotiveerde kracht om kwaliteitsvolle dienstverlening bij vaste gezinnen te garanderen. Je staat in voor het poetsen, boodschappen doen, wassen en strijken, bereiden van maaltijden enz... Ben je flexibel en mobiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Huishoudhulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Lendelede,Oekene (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

  • (hulp)kok (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BARLEY'S

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een dynamisch team. Onder leiding van de chef voer je allerhande keukenwerkzaamheden uit in koude keuken Mise-en-place, bereiden en garneren van gerechten. Exact takenpakket afhankelijk van kennis en ervaring.

  • IT-Planet - Product Owner met Java achtergrond (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving De opdracht als Product Owner is het verzamelen, managen en vertalen van de verwachtingen van elke stakeholder. Je neemt het beleid van het stakeholder management op je, en onderhoudt contacten met alle departementen. Vanuit een Agile mindset handel je als facilitator en durf je beslissingen te nemen: je maakt planning op voor alle betrokken partijen, met duidelijke doelstellingen, mogelijkheden en deadlines. Daarnaast behoud je het overzicht en hou je rekening met de verwachtingen en prioriteiten.  Je komt terecht in een gerenommeerd bedrijf, met toffe collega's, die net als jij gepassioneerd zijn en graag bijleert. Geen enkele week zal dezelfde zijn, waarbij je dagelijks gestimuleerd zal worden.    Profiel Je bent zeer technisch aangelegd met achtergrond in Java (full stack). Je hebt voeling met UX/UI. Je kent de uitdagingen in stakeholder management, en bent in staat een goede relatie op te bouwen en duidelijk te communiceren. Je hebt een Agile mindset, en ervaring in Scrum of andere Agile/lean methodologie. Je kan moeilijke problemen vertalen in mensentaal. Je voelt je goed in een adviserende rol, als goede en open communicator. Je bent gepassioneerd door analytisch denken en denkt graag out-of-the-box. Je bent bereid om sporadisch naar Nederland of Denemarken te reizen.   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.   Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.     Interesse? Stuur je CV en eventueel je motivatiebrief via de knop hieronder.

  • Centric - Business Analysts for New Generation VOM (Vehicle Order Management) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Topic / Content Learn & document current VOM application Vehicle Order mgt Asses functional impact/gap on VOM of other linked applications: Pricing, Accessories and Post Prouction options Gather and write user requirements for NG VOM Delivery Application documentation (flows, features, functionalities) Application documentation (flows, features, functionalities) Documented User requirements Frequency weekly deliverable towards line manager Technical Experience in the area of supply and demand, sales and pricing applications; stock (Supply Chain pipeline) management Specific automotive experience of the above is an asset. capability to propose and design future business processes and system support needs (i.e. architecture proposal for these new processes) fundamental IT knowledge & experience to transform the IT solution from concept to construction Experience with a business modelling tool is an asset

Zoek naar antwoorden van D'Arcangelo in sociale netwerken
Look for responds of D'Arcangelo in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'Arcangelo. Laat een reactie achter voor D'Arcangelo. D'Arcangelo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'Arcangelo. Leave a respond for D'Arcangelo. D'Arcangelo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'Arcangelo op de google maps. Adres en contacten D'Arcangelo
Location of D'Arcangelo on the google maps. Address and contacts of D'Arcangelo

Andere gerelateerde bedrijven als come D'Arcangelo D'Arcangelo: A.T.C. | HAROLD WOUTERS | MARIO VERSCHUUREN | FA. NAKODA DIAMONDS | Philippe De Visscher

Other related companies as D'Arcangelo: A.T.C. | HAROLD WOUTERS | MARIO VERSCHUUREN | FA. NAKODA DIAMONDS | Philippe De Visscher

D'Arcangelo is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'Arcangelo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09670410156. Het bedrijf D'Arcangelo bevindt zich op het adres: Chaussée de Charleroi 307; 6220; Fleurus. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 878,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in D'Arcangelo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D'Arcangelo is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'Arcangelo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'Arcangelo, openstaande posities, locatie van D'Arcangelo op de kaart.

D'Arcangelo is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'Arcangelo, company assigned to the tax number BE09670410156. The company D'Arcangelo is located at the address: Chaussée de Charleroi 307; 6220; Fleurus. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 878,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in D'Arcangelo were not found.
The main activity of D'Arcangelo is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of D'Arcangelo is not available. You also can look at reviews of D'Arcangelo, open positions, location of D'Arcangelo on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'Arcangelo, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'Arcangelo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'Arcangelo, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'Arcangelo, employees, financial statistics.