Culot Bernard Emile-Beca SPRL

Contactgegevens Culot Bernard Emile-Beca SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Culot Bernard Emile-Beca SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Culot Bernard Emile-Beca SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Verviers 17; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 342 25 68 (+32-04 342 25 68) 04 342 25 68 (+32-04 342 25 68)

Fax (fax): 04 341 14 90 (+32-04 341 14 90) 04 341 14 90 (+32-04 341 14 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Culot Bernard Emile-Beca SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Culot Bernard Emile-Beca SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Culot Bernard Emile-Beca SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Culot Bernard Emile-Beca SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Culot Bernard Emile-Beca SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Culot Bernard Emile-Beca SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Culot Bernard Emile-Beca SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Culot Bernard Emile-Beca SPRL
Products information Culot Bernard Emile-Beca SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07174865722
Ondernemingsnummer: 2291168212
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 294,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Culot Bernard Emile-Beca SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Culot Bernard Emile-Beca SPRL
(Get full report from official database of BE for Culot Bernard Emile-Beca SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Culot Bernard Emile-Beca SPRL
Addition kinds of activities for Culot Bernard Emile-Beca SPRL

206600. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
01610202. Lima boerderij, groen | Lima bean farm, green
17990603. Counter top installatie | Counter top installation
22410106. Linten, nec | Ribbons, nec
42260202. Huishoudelijke goederen, opslag | Household goods, warehousing
59410703. Voetbaluitrusting | Football equipment
81110202. Antitrust- en handelsreguleringsrecht | Antitrust and trade regulation law
92210000. Politiebescherming | Police protection

Werken bij Culot Bernard Emile-Beca SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Culot Bernard Emile-Beca SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Culot Bernard Emile-Beca SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Culot Bernard Emile-Beca SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Analyste Hypothecaire kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken ? • Screening van de haalbaarheid van het kredietdossier op basis van de encodage van de makelaar • Controle van de documenten van het kredietdossier • Analyse van het kredietdossier: 1) Inschatten van de geboden waarborgen 2) Inschatten van de terugbetalingscapaciteit 3) Controle van het doel van het krediet 4) Nazicht van het kredietprofiel van de kredietnemers Toetsen van bovenvermelde elementen aan het acceptatiebeleid en erover waken dat de wettelijke bepalingen worden gerespecteerd, alsook de fraude en compliance voorschriften. • Beslissen van het kredietdossier binnen de grenzen van de toegestane beslissingsvolmacht. • Indien het gaat om een kredietdossier buiten eigen beslissingsvolmacht: verlenen van een gemotiveerd advies door de positieve en negatieve elementen in het dossier tegen elkaar af te wegen. • Het meedelen en toelichten van de beslissing aan de makelaar en de commerciële lijn, en dit op een constructieve en commerciële wijze. • Oplossingsgericht zijn door maximaal te zoeken naar mogelijke oplossingen om een kredietaanvraag te kunnen realiseren. • Het verwerken van de beslissing in de informaticatool. • Bij aanvaarding: opmaak van de akkoordbrief en versturen van de documenten naar de notaris via de informaticatool. • Telefonische contacten met de makelaars en de commerciële lijn in het kader van de behandeling van hun ingediend kredietdossier. • Op termijn polyvalentie naar het analyseren en beslissen van consumentenkredieten ingediend door makelaars, vendors & garages, alsook analyseren en beslissen van gemengde kredieten en niet-wet kredieten ingediend door makelaars.

  • huishoudhulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SUSANA GOMES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Poetshulp/Huishoudhulp - wijk Hollebeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou! Voor verschillende particulieren zijn wij op zoek naar een huishoudhulp die zelfstandig alle huishoudelijke taken tot een goed einde kan brengen. Wekelijks terugkerende taken zijn: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken - ... Regio: - Neerpelt - Overpelt - Hamont-Achel - Hechtel-Eksel - Kaulille

  • Studierelevante bijbaan: Inside Sales Representative (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als inside salesmedewerker ben je commercieel, resultaatgericht, dynamisch en een echte multitasker! Je bent verantwoordelijk voor: Actieve telefonische verkoop van bieren om de volumes en distributie te verhogen Het optimaliseren van het productgamma van de klant om zo de market share te vergroten Realiseren van gestelde verkoopsdoelstellingen Controleren van orderverkoop en ordergrootte en het signaleren en oplossen van problemen bij afwijkingen Onderhouden van contacten met administratie, customer service en accountmanagement inzake afwikkeling van klantenorders en het onderhouden van succesvolle klantenrelatie

  • Voltijdse Receptionist(e) te Zaventem (ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE))

    Regio: ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE)

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten in Zaventem (Leonardo Da Vincilaan) zijn we op zoek naar een receptionist(e) die op een professionele manier de volgende klassieke receptietaken beheert: ontvangst van bezoekers telefonische communicaties (in en out) beheer en reservatie van vergaderzalen beheer van post (frankeren, verzenden, inkomende pakjes registreren) beheer van DHL-zendingen aanmaken van badges bestellen van catering (broodjes, dranken) facility coördinatie allerlei administratieve taken Er wordt gemiddeld 38 u per week gewerkt, in vast uurrooster: van 08u30 tot 17:00 u met een middagpauze en op vrijdag tot 16 u.

  • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: VAN SINAY

    Type: Vaste Job

    Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

  • Test Application Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Functie: Design van structurele en functionele test-applicaties en –systemen, gebaseerd op de specificaties en data van de klant met aanvullende informatie en richtlijnen van de projectleider. Hierbij ligt de integrale verantwoordelijkheid van de betreffende applicatie bij jouw functie als test-engineer. Dit omvat: Ontwerp van hardware, gebruik makend van standaard beschikbare onderdelen, componenten en modules (marktoplossingen, eigen IPTE-standards of oplossingen gespecifieerd door de klant) Opstellen van aanmaak- en gebruikersdocumentatie, zoals samenstellings- en bedradingsschema’s Samenwerken met en aansturen van de mechanische engineer voor het mechanische deel van de systemen Begeleiden van de werkplaats bij realisatie Ontwerp van de testsequentie (software) Debuggen van de volledige applicatie Installatie, vrijgave en oplevering : zowel lokaal als bij de klant Geven van training en support bij de klant Design van standard modules voor later gebruik bij verschillende projecten, dit omvat zowel hardware (oa PCB’s), software als embedded software Uitvoeren van voorstudies en voorontwerpen met het doel oplossingen en offertes aan te bieden aan klanten

  • Mede-vennoot zelfstandig bankkantoor (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent Select Services Lommel

    Type: Vaste Job

    Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien. Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen. Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers. Je leidt stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico's uit het oog te verliezen. Je wordt betrokken in diverse nationale en regionale projecten.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Receptionist(e) regio Vilvoorde-Zaventem-Brussel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Voor verschillende bedrijven zoeken wij regelmatig gemotiveerde drietalige receptionistes. Het takenpakket omvat (onder meer) het volgende: beheer van telefonische communicaties onthaal van de bezoekers beheer van de meeting rooms en deze ordelijk houden beheer van inkomende en uitgaande post bestellen van catering voor meetings wekelijks fruit bestellen dranken bestellen kantoormateriaal bestellen en de facturen controleren contact met leveranciers (koffiemachines, onderhoud printer, drankautomaten en waterfonteinen) communicatie met kuisploeg coördineren van kleine herstellingen op kantoor administratieve ondersteuning bieden aan management: o.a. agendabeheer, travel arrangements, presentaties maken, enz...

  • Dampkap Reiniger (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BEL-TUR GROUP BVBA

    Type: Werfreserve

    U staat voor de dampkappen te reiniging van grote keukens en deepcleaning. en ook ontstoffingswerken heel flexibele uur regeling ! geen vaste uren met VCA attest. werf reserve.

Zoek naar antwoorden van Culot Bernard Emile-Beca SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Culot Bernard Emile-Beca SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Culot Bernard Emile-Beca SPRL. Laat een reactie achter voor Culot Bernard Emile-Beca SPRL. Culot Bernard Emile-Beca SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Culot Bernard Emile-Beca SPRL. Leave a respond for Culot Bernard Emile-Beca SPRL. Culot Bernard Emile-Beca SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Culot Bernard Emile-Beca SPRL op de google maps. Adres en contacten Culot Bernard Emile-Beca SPRL
Location of Culot Bernard Emile-Beca SPRL on the google maps. Address and contacts of Culot Bernard Emile-Beca SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Culot Bernard Emile-Beca SPRL Culot Bernard Emile-Beca SPRL: GIPASOFT | S?CURIT? + CAOUTCHOUC | DE KLEINE WIJZER | Ad茅quat Cr茅dit SPRL | Inghelbrecht Francis

Other related companies as Culot Bernard Emile-Beca SPRL: GIPASOFT | S?CURIT? + CAOUTCHOUC | DE KLEINE WIJZER | Ad茅quat Cr茅dit SPRL | Inghelbrecht Francis

Culot Bernard Emile-Beca SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Culot Bernard Emile-Beca SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07174865722. Het bedrijf Culot Bernard Emile-Beca SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Verviers 17; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 294,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Culot Bernard Emile-Beca SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Culot Bernard Emile-Beca SPRL is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Culot Bernard Emile-Beca SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Culot Bernard Emile-Beca SPRL, openstaande posities, locatie van Culot Bernard Emile-Beca SPRL op de kaart.

Culot Bernard Emile-Beca SPRL is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Culot Bernard Emile-Beca SPRL, company assigned to the tax number BE07174865722. The company Culot Bernard Emile-Beca SPRL is located at the address: Rue de Verviers 17; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 294,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Culot Bernard Emile-Beca SPRL were not found.
The main activity of Culot Bernard Emile-Beca SPRL is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Culot Bernard Emile-Beca SPRL is not available. You also can look at reviews of Culot Bernard Emile-Beca SPRL, open positions, location of Culot Bernard Emile-Beca SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Culot Bernard Emile-Beca SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Culot Bernard Emile-Beca SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Culot Bernard Emile-Beca SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Culot Bernard Emile-Beca SPRL, employees, financial statistics.