AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope)

Contactgegevens AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope): address, phone, fax, email, website, opening hours

AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope)

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1170-Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02-663.51.11 (+32-02-663.51.11) 02-663.51.11 (+32-02-663.51.11)

Fax (fax): 02-663.51.09 (+32-02-663.51.09) 02-663.51.09 (+32-02-663.51.09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope)
Products information AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope)

BTW identificatienummer (tax): BE01780303955
Ondernemingsnummer: 9604492187
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 499,000 EUR
Werknemers (employees): 105
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope)
(Get full report from official database of BE for AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope))

Aanvulling soorten activiteiten voor AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope)
Addition kinds of activities for AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope)

513706. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses
23960300. Millinery materialen en benodigdheden | Millinery materials and supplies
30890212. Lampen en tinten, kunststoffen | Lamp bases and shades, plastics
37430108. Spoorwegauto's | Railway motor cars
38430107. Tandheelkundige stoelen | Dental chairs

Werken bij AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope). Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers); Voorbereidende werkzaamheden (metaalbewerking); Eventueel kan je ingezet worden in de montage.

  • Huishoudhulp regio Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en nog vrij om deze zomer te werken? Student en nog vrij stuur ons je beschikbare data zeker nog door. Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Aarschot of Heist op den Berg in dagdienst van 8u-17u Of je werkt voor een cosmeticabedrijf in Heist op den Berg in 2 ploegen (vroege en late) Interesse? Mail je beschikbare data door naar [email protected]

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • Studenten gezocht om doorheen het jaar te werken (M/V) - Mooie verloning! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben jij nog op zoek naar een toffe studenten job ? Ben jij onmiddellijk beschikbaar? Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar een hele hoop studenten die in de week beschikbaar zijn en bereid zijn om in shiften te werken (shiftvergoeding: check!). Bovendien heb je de mogelijkheid om je beschikbare dagen zelf te bepalen! Je zal tewerkgesteld worden in een voedingsbedrijf ( fijne vleeswaren) te Wommelgem, hier zal je de vaste medewerkers bijstaan in hun dagdagelijkse taken. Hou je van afwisseling, shiftwerk en kan je Wommelgem gemakkelijk bereiken? Aarzel niet en solliciteer als de bliksem! Indien interesse, stuur je CV door naar [email protected]

  • Accountant / Dossierbeheerder - Groei naar vennoot - Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor in Herent is momenteel op zoek naar een ervaren Accountant / Dossierbeheerder om hun team van 7 dossierbeheerder te versterken. Ze hebben dit jaar hun 40 jarig bestaan gevierd en sinds de oprichting heeft de vennoot een interessant en gevarieerd portfolio opgebouwd dat bestaat uit eenmanszaken en vennootschappen. De relaties met deze klanten zijn uiteraard zeer goed onderbouwd en worden met een persoonlijke aanpak onderhouden. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Je krijgt de volledige eindverantwoordelijkheid voor de dossiers die voorbereid worden door de je collega's. Dossiers afsluiten en optimaliseren Adviezen opstellen en bespreken met klanten Bijstand leveren bij fiscale controles Begeleiden van fusies, splitsingen, herstructureringen,… … Je wordt de rechterhand van de vennoot en neemt met verloop van tijd steeds meer verantwoordelijkheden op inzake het beleid van het kantoor.

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen of vaste nacht) (M/V) (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Aviko Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in onze technische dienst waar je zorgt voor de uitvoering van het mechanisch en/of elektrisch onderhoud in onze fabriek. Samen met je collega's houd je onze productie- en inpaklijnen in topconditie! Zowel storingen oplossen als preventief onderhoud behoren tot jouw takenpakket. Je werkt bovendien actief mee aan 5S en bent bereid om ook medewerkers de nodige informatie/uitleg ivm machines te geven.

  • Accountmanager JongeRaaf/SterkeRaaf (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Werfreserve

    JongeRaven/SterkeRaven is een selectiekantoor met een eigen filosofie, gespecialiseerd in commerciële jobs, en heeft een steeds groeiend cliënteel. Check onze website voor actuele interessante en uitdagende functies. Meld je enkel bij ons aan indien je je herkent in het profiel van de JongeRaaf/SterkeRaaf.

  • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

Zoek naar antwoorden van AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope) in sociale netwerken
Look for responds of AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope) in social networks

Lees alle opmerkingen voor AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope). Laat een reactie achter voor AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope). AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope). Leave a respond for AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope). AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope) op de google maps. Adres en contacten AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope)
Location of AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope) on the google maps. Address and contacts of AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope)

Andere gerelateerde bedrijven als come AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope) AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope): Banque Bruxelles Lambert SA | VAN DORPE NORBERT | MARC VANSTEENKISTE | HOME 'T HOGE | De Voogt P

Other related companies as AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope): Banque Bruxelles Lambert SA | VAN DORPE NORBERT | MARC VANSTEENKISTE | HOME 'T HOGE | De Voogt P

AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope) is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01780303955. Het bedrijf AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope) bevindt zich op het adres: 1170-Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 105 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 499,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope) is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope), openstaande posities, locatie van AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope) op de kaart.

AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope) is a company, that was registered 1998 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope), company assigned to the tax number BE01780303955. The company AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope) is located at the address: 1170-Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 105 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 499,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope) were not found.
The main activity of AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope) is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope) is not available. You also can look at reviews of AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope), open positions, location of AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope), Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope), Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AEGIS MEDIA BELGIUM (Carat, Vizeum & Posterscope), employees, financial statistics.