CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS
Private companiesAgricultural Production - Crops • CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS

Contactgegevens CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Truidersteenweg 2; 3540; Herk-de-Stad, België

Telefoon (phone): 013 55 49 36 (+32-013 55 49 36) 013 55 49 36 (+32-013 55 49 36)

Fax (fax): +32 (51) 674-12-59 +32 (51) 674-12-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS
Products information CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS

BTW identificatienummer (tax): BE09182891845
Ondernemingsnummer: 2953369140
Hoofdstad (capital): 283,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 836,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS
(Get full report from official database of BE for CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS
Addition kinds of activities for CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS

306912. Rubber roken accessoires | Rubber smoking accessories
399913. Reclame display producten | Advertising display products
34920100. Vloeistofkrachtkleppen voor vliegtuigen | Fluid power valves for aircraft
37280000. Vliegtuigonderdelen en -uitrusting, nec | Aircraft parts and equipment, nec
39149906. Liefdevolle kopjes, NSK | Loving cups, nsk
50930203. Wire en kabel schroot | Wire and cable scrap
51590401. Mohair, rauw | Mohair, raw

Werken bij CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct bevoorraden van de machines dmv een heftruck. Je zorgt voor correcte registraties aan de hand van een scanner. Je hebt inzicht in het productieproces en plant zelfstandig jouw werk. Je stelt zelfstandig prioriteiten op basis van het productieproces en de planning.

  • Monteur hekwerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Agilitas Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden is t- interim Sint-Truiden op zoek naar een monteur voor geautomatiseerde hekwerken. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie, en staan bekend om hun klantenservice en kwalitatief geleverd werk. Heb jij ervaring in automatisatie? Ben jij klantgericht, en wil je deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

  • Operatoren volcontinu Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tienen zoeken we een technische operator die zal ingezet worden in de inpakafdeling. Je zal instaan voor een brede waaier aan taken: - Paletten inwikkelen, labelen en stockeren in het magazijn. - Staalnamen van het eindproduct. - Zuiver houden van de inpakruimte. - Instellen van de parameters. - Silo\\\'s ledigen - Halfmanueel inpakken van poeder. - Oplossen van kleine problemen. - ... Je zal verder rapporteren aan de ploegleider.

  • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

  • Chauffeur B - CE (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groothandel in aardappelen en beleveren de verwerkende industrie, schilbedrijven en kleinhandel. Ze bieden een job aan waarbij je zal instaan voor transport van aardappelen naar hun klanten met oplegger of vrachtwagen + aanhangwagen en ophaling van aardappelen bij hun leveranciers (landbouwers).Ook laden en lossen van deze vrachten dient te gebeuren (via transportband in de oplegger, via kippen van laadbak of manueel met heftruck of transpalet) . Je zal tevens instaan voor een kwaliteitscontrole van het opgehaalde product en te leveren. Verder zal je waar nodig bijspringen voor allerhande arbeiderstaken binnen het bedrijf. Handigheid in besturen van een transpalet, heftruck en verreiker is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Werken als huishoudhulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Bediende orderinput (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zulte zijn wij op zoek naar een administratief bediende orderinput. Jouw voornaamste taak bestaat er uit om de bestellingen (die via mail binnen komen) in te geven in het interne systeem.

  • Catamaranzeilen lesgever - lesgeefster (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE WINDHAAN

    Type: Studentenjob

    Watersportclub Windhaan is een groeiende club en voor de catamaranzeilschool gaan we op zoek naar jobstudenten die beschikken over een initiatordiploma of instructeursdiploma zeilen. Je maakt deel uit van een ervaren team die op weekbasis catamaran zeilles organiseert op zee in De Haan voor jong en oud. Groepslessen catamaranzeilen vinden plaats van maandag tot vrijdag elke week van de zomervakantie met op vrijdag examen. Privélessen worden georganiseerd vanaf April tot Oktober. Focus ligt op maanden Juli-Augustus-September maar tevens in nevenseizoen worden er vaak cursussen gegeven tijdens het weekend of in de schoolvakanties.

  • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMARK

    Type: Studentenjob

    Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

  • Medewerker technische dienst (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    het preventief en curatief onderhoud van het machinepark interventies in het machinepark Contact met en opvolging van buitenfirma's Beheer wisselstukken ism technisch aankoper Samenwerking met technisch verantwoordelijken ...

  • Zelfstandig Psycholoog bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je staat in voor de psychologische begeleiding, vanuit een holistische benadering Je zorgt voor een psychologische screening en diagnostiek, rapportage- en psychologisch-therapeutische indicatiestelling Je staat in voor het opstellen van behandelplannen Je doet gespreksbegeleidingen en -therapie, zowel individueel als in groep Je verwijst gericht door bij een ernstige indicatie je doet aan preventie en gezondheidsbevordering Je volgt de vooruitgang van de cliënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

Zoek naar antwoorden van CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS in sociale netwerken
Look for responds of CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS. Laat een reactie achter voor CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS. CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS. Leave a respond for CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS. CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS op de google maps. Adres en contacten CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS
Location of CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS on the google maps. Address and contacts of CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS: FRANCOIS BOGAERTS | LUC BIJNENS | HUIS CATHERINE THOMAS | Raymaekers R | REFACOM

Other related companies as CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS: FRANCOIS BOGAERTS | LUC BIJNENS | HUIS CATHERINE THOMAS | Raymaekers R | REFACOM

CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09182891845. Het bedrijf CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS bevindt zich op het adres: Sint-Truidersteenweg 2; 3540; Herk-de-Stad. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 283,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 836,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS, openstaande posities, locatie van CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS op de kaart.

CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS, company assigned to the tax number BE09182891845. The company CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS is located at the address: Sint-Truidersteenweg 2; 3540; Herk-de-Stad. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 283,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 836,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS were not found.
The main activity of CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS is not available. You also can look at reviews of CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS, open positions, location of CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTEA/NICKMANS & SCHEPMANS, employees, financial statistics.