ACCORD GROUP BELGIUM

Contactgegevens ACCORD GROUP BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACCORD GROUP BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACCORD GROUP BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 9052-Zwijnaarde, België

Telefoon (phone): 09-221.53.10 (+32-09-221.53.10) 09-221.53.10 (+32-09-221.53.10)

Fax (fax): 09-220.10.85 (+32-09-220.10.85) 09-220.10.85 (+32-09-220.10.85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACCORD GROUP BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACCORD GROUP BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACCORD GROUP BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACCORD GROUP BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACCORD GROUP BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACCORD GROUP BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACCORD GROUP BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACCORD GROUP BELGIUM
Products information ACCORD GROUP BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE09898376464
Ondernemingsnummer: 8772003173
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 835,000 EUR
Werknemers (employees): 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in ACCORD GROUP BELGIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACCORD GROUP BELGIUM
(Get full report from official database of BE for ACCORD GROUP BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACCORD GROUP BELGIUM
Addition kinds of activities for ACCORD GROUP BELGIUM

14110100. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
25419903. Telefooncabines, hout | Telephone booths, wood
35590303. Frame rechters, auto (garage apparatuur) | Frame straighteners, automobile (garage equipment)
35690202. Brandstoftoebehoren: droogmachines, rek en rollen | Firehose equipment: driers, rack, and reels
36510102. Audio elektronische systemen | Audio electronic systems

Werken bij ACCORD GROUP BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACCORD GROUP BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACCORD GROUP BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACCORD GROUP BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR D (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een buschauffeur voor onze klant regio Roeselare! Jouw taak: > Je rijdt met de bussen tot aan de klant en autokeuring. > Je kan ingezet worden om bussen op te halen voor herstelling en terug te brengen naar de klant.

  • LASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar lasser.

  • Onderhoudstechnieker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hasselt, actief in industrieel en machine-onderhoud, zijn we op zoek naar onderhoudstechniekers/storingstechniekers, regio Limburg: Je wordt ingepland bij een klant, dit kunnen opdrachten van een jaar zijn, soms ettelijke jaren en sporadisch slechts enkele maanden Met jouw eigen camionette vertrek je van thuis uit naar de werkplaats, waar je instaat voor: Onderhoud aan productiemachines in zowel de chemische, de voedings-, de automotive- als de metaalsector  Storingen oplossen maar ook preventief onderhoud aan machines

  • Voedingsoperator 2 ploegen - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor FrieslandCampina gelegen te Meldert (Lummen) zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator die in 2 ploegen kan werken. Taken: - Het beheersen en optimaal bedienen van installaties en processen van de lijn, zodat de arbeidsveiligheid, milieuaspecten, voedselveiligheid en kwaliteit van het product gegarandeerd zijn - Blokkades oplossen - Signaleren van afwijkingen en hiervan melding maken - Zorgdragen en toezien op de correcte naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne- en milieuvoorschriften - Verrichten van de vastgestelde (kwaliteits) controles - Signaleren, corrigeren en rapporteren van afwijkingen - Verantwoordelijk voor schoonmaak, orde en netheid op de werkplek. Je respecteert de voorschriften met betrekking tot de HACCP-regels en veiligheidsregels Gerelateerde trefwoorden: productie, voeding, Lummen, Meldert, operator, machine, storingen, technisch, doorgroeien, ...

  • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: t-interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

  • Chauffeur CE container wagen met haaksysteem (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE sta je in voor het afzetten van lege containers en ophalen van volle containers bij verschillende klanten. De volle containers breng je naar het depot waar deze geledigd worden en waarna u opnieuw naar de volgende klant vertrekt. U weet perfect hoe u met het haaksysteem werkt om de containers af te zetten. U kan kan met trekker oplegger rijden. U vertrekt steeds tussen 4u en 6 u 's morgens afhankelijk van uw klanten en de regio waar u naar toe moet. Per dag werkt u tussen de 9u en 11u.

  • Jobstudenten verzorgende regio Horebeke-Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Jobstudent verkoop kip aan 't spit (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je werkt elke zaterdag van 11u00 tot 16u00 Je bedient klanten met een glimlach Je werkt met de kassa

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herselt , actief in de voeding zijn we op zoek naar een magazijnier. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het lossen en laden van de vrachtwagens. Het correct ontvangen van de grondstoffen en het correct uitsturen van de afgewerkte producten. Uw taken houden in : -Ontvangst en kwaliteitscontrole van de geleverde grondstoffen -Registratie, identificatie en correcte opslag van de grondstoffen -Stockage en uitlevering van de afgewerkte producten -Registratie en kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten -Uitvoeren van stocktellingen -Klaarzetten van de grondstoffen voor de medewerkers van de tussenkeuken -De collega’s van de labelhal tijdig voorzien van de nodige producten, etiketten en hulpgoederen ten einde de labelwerkzaamheden vlot en efficiënt te laten verlopen -Bedienen van een reachtruck, een stapelaar, een heftruck en een electrisch transpallet -Naast het werk in het magazijn, neemt het computerwerk voor o.a. registrataties ook een belangrijk deel van je tijd in beslag

  • Gebouwbeheerder - syndicus (Leopoldsburg) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Ulvenhout Vastgoed BVBA

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een bijkomend syndicus of gebouwbeheerder. Je zal na een inloopperiode zelfstandig je eigen gebouwen beheren. Als gebouwenbeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch, financieel en administratief beheer van gebouwen. We werken met een innovatief softwarepakket dat je hierbij zal helpen.

  • Vrijwillig kapitein (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Wil je… verantwoordelijkheid opnemen in de samenleving? Ben je … stressbestendig en functioneer je optimaal onder druk en in gevaarlijke situaties? discreet en betrouwbaar en handel je integer? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg of Bree? (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als vrijwillig kapitein? Misschien word jij onze collega! 1. Vacante plaatsen Voor onze brandweerpost Leopoldsburg zijn wij op zoek naar geëngageerde inwoners die naast hun job ook nog als vrijwillig kapitein willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen met een grote verantwoordelijkheidszin. Want als kapitein ben je de stuurman van een ploeg van medewerkers. Voor post Leopoldsburg zoeken we 1 nieuwe vrijwillig kapitein (m/v) en leggen we een wervingsreserve aan. Voor post Bree is er op dit ogenbllik geen vacature maar wordt er evenwel een wervingsreserve aangelegd. 2. Functiebeschrijving Je staat in voor het coördineren en leiden van interventies, de veiligheid van het personeel, administratieve taken en preventieopdrachten. Je bouwt mee het beleid en de werking van de organisatie uit. Als je nog geen officierenbrevet hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving voor vrijwillig kapitein vind je op http://jobs.hvznl.be

  • Hulp voor broodjes- en saladebar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BITE AND RIDE

    Type: Flexijob

    Wij vernieuwden onze shop van ons TOTAL-benzinestation. We zijn gestart met een gezellige eethoek voor slaatjes en broodjes onder de naam Bite and Ride. We zoeken mensen die via een flexijob een paar uur in de week willen meehelpen in de broodjeszaak. Liefst op een maandag-, woensdag- of vrijdagvoormiddag telkens van 9:00 tot 14:00.

Zoek naar antwoorden van ACCORD GROUP BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of ACCORD GROUP BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACCORD GROUP BELGIUM. Laat een reactie achter voor ACCORD GROUP BELGIUM. ACCORD GROUP BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACCORD GROUP BELGIUM. Leave a respond for ACCORD GROUP BELGIUM. ACCORD GROUP BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACCORD GROUP BELGIUM op de google maps. Adres en contacten ACCORD GROUP BELGIUM
Location of ACCORD GROUP BELGIUM on the google maps. Address and contacts of ACCORD GROUP BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come ACCORD GROUP BELGIUM ACCORD GROUP BELGIUM: LUC VANDENABEELE | J. MELOTTE | REGARD DE FEMMES | STEPHANE GENREITH | Vanhulle N

Other related companies as ACCORD GROUP BELGIUM: LUC VANDENABEELE | J. MELOTTE | REGARD DE FEMMES | STEPHANE GENREITH | Vanhulle N

ACCORD GROUP BELGIUM is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACCORD GROUP BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09898376464. Het bedrijf ACCORD GROUP BELGIUM bevindt zich op het adres: 9052-Zwijnaarde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 835,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ACCORD GROUP BELGIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACCORD GROUP BELGIUM is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACCORD GROUP BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACCORD GROUP BELGIUM, openstaande posities, locatie van ACCORD GROUP BELGIUM op de kaart.

ACCORD GROUP BELGIUM is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACCORD GROUP BELGIUM, company assigned to the tax number BE09898376464. The company ACCORD GROUP BELGIUM is located at the address: 9052-Zwijnaarde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 835,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ACCORD GROUP BELGIUM were not found.
The main activity of ACCORD GROUP BELGIUM is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ACCORD GROUP BELGIUM is not available. You also can look at reviews of ACCORD GROUP BELGIUM, open positions, location of ACCORD GROUP BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACCORD GROUP BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACCORD GROUP BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACCORD GROUP BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACCORD GROUP BELGIUM, employees, financial statistics.