CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL
Private companiesBusiness Services • CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL

Contactgegevens CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Liège 583; 5100; Namur (Jambes), België

Telefoon (phone): 081 22 06 36 (+32-081 22 06 36) 081 22 06 36 (+32-081 22 06 36)

Fax (fax): 081 22 02 41 (+32-081 22 02 41) 081 22 02 41 (+32-081 22 02 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL
Products information CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07081481933
Ondernemingsnummer: 8890655517
Hoofdstad (capital): 345,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 679,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL
(Get full report from official database of BE for CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL
Addition kinds of activities for CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL

1041. Gouden ertsen | Gold ores
5461. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
8742. Management consulting diensten | Management consulting services
325599. Klei vuurvaste materialen, nec | Clay refractories, nec
382701. Optische instrumenten en apparaten | Optical instruments and apparatus
22520202. Tights, behalve vrouwen | Tights, except women's
33150100. Omheiningen gemaakt in wiredrawing planten | Fencing made in wiredrawing plants
34440512. Vaten, plaatwerk | Vats, sheet metal

Werken bij CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent winkelbediende (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als polyvalent winkelmedewerker bestaan jouw taken uit: - het verwerken van de leveringen in het magazijn - aanvullen van de rekken - bediening van klanten aan de kassa - afbakken van broodjes en koeken op de bakkerij afdeling - waken over de orde en de netheid in de winkel

  • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

  • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

  • Donator Care Agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van inkomende oproepen van schenkers en het beantwoorden van hun vragen Je beantwoordt de vragen van de schenkers via email Je helpt mee telefonisch fondsen verzamelen voor een diversiteit aan NGO’s Je bent mede verantwoordelijk voor het updaten van de database Je ondersteunt het callcenter via diverse administratieve taken Je werkt in een team van ongeveer 10 medewerkers onder leiding van een callcenterverantwoordelijke Je werkt van maandag tot vrijdag van 9u tem 17u30

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) regio Damme, max. 20u per week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 à 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende in regio Damme. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Attractiebediener Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor de bediening van een attractie en de begeleiding en controle van de bezoekers. Tevens houd je toezicht op de veiligheid. Je kan eventuele problemen inschatten en tijdig de parkverantwoordelijke verwittigen. Enige technische bagage is een pluspunt maar niet noodzakelijk.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker kledij Regio Mariakerke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze modebewuste klant zijn we op zoek naar een jobstudent. Je werkt als verkoopsmedewerker kledij in de regio Mariakerke: - Door jouw inzet en verkooptalent slaag je erin een goed contact met de klanten op te bouwen. - Dankzij je kennis en ervaring, weet je de klanten te inspireren en geef je hen hierbij een persoonlijke service. - Jij en je collega's gaan voor uitstekende verkoopresultaten, aantrekkelijke presentaties en gelukkige klanten.

  • Jobstudent woensdag: Gastdame/Gastheer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: COOLBLUE

    Type: Studentenjob

    Plus -en minpunten Je zorgt voor een verwonderende, klantvriendelijke ontvangst van iedere bezoeker die bij ons langskomt. Je helpt Coolblue’ers bij de vragen die ze hebben. Je regelt de inkomende en uitgaande postverwerking. Je verzorgt diverse administratieve werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, uitgifte van poolauto’s en ongevallenregistratie. Je hebt aan het einde dag kramp in je kaken, door het glimlachen. Omschrijving Met een grote glimlach ontvang je het eerste bezoek van de dag. Zenuwachtig komt hij binnen; het blijkt een sollicitant te zijn. Je maakt een gezellig praatje met hem en je ziet zijn zenuwen afnemen. Tijdens de drukke ochtendspits maak je er een topsport van om Coolblue'ers zo snel mogelijk met de lift naar de juiste verdieping te krijgen. Na de lunch is er een leveranciersbezoek dat jij begeleidt, je wacht tot de groep compleet is en begeleidt ze naar de vergaderkamer. Deze heb je helemaal in orde gemaakt. Na het inschenken van de koffie wens je hen veel succes. Als ze na hun meeting weer via de receptie naar buiten gaan, bedanken ze je voor jouw hulp. Met een voldaan gevoel draag je jouw dienst over aan Gastdame of Gastheer die morgen werkt. Je hebt weer een hoop gasten een glimlach bezorgd.

  • Onderhoudsmecanicien tuft (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als mecanicien sta je mee in voor het onderhoud van verschillende afwerkingsmachines. Je helpt mee bij mechanische aanpassingen aan de machines en je vervaardigt kleine mechanische constructies. Tot slot doe je het preventief en curatief onderhoud van het machinepark en denk je mee over de optimalisatie van de machines.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor een kantoor in regio Dijleland (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied. Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na. Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen. Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep. Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674759-inline.html?cid=Partner_VDAB Op zoek naar een nieuwe en spannende uitdaging? Zin in meer challenge en verantwoordelijkheden? Spreekt het jou wel aan om in een aangenaam middelgroot kantoor met een sterke familiale sfeer te werken? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Deze boekhoudskantoor is allomgekend voor zijn impressionant groeiparcours, en ongeloofelijke sfeer! Mijn klant is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder om hun team in Brussel te versterken. Jouw verantwoordelijkheden Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

Zoek naar antwoorden van CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL. Laat een reactie achter voor CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL. CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL. Leave a respond for CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL. CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL op de google maps. Adres en contacten CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL
Location of CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL on the google maps. Address and contacts of CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL: STEPHAN DESTROOPER | DE VLEESHOEVE | ART DEFENCE | DE REISSPECIALIST | KRIBBE BOEMPETAT

Other related companies as CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL: STEPHAN DESTROOPER | DE VLEESHOEVE | ART DEFENCE | DE REISSPECIALIST | KRIBBE BOEMPETAT

CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07081481933. Het bedrijf CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Liège 583; 5100; Namur (Jambes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 345,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 679,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL, openstaande posities, locatie van CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL op de kaart.

CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL, company assigned to the tax number BE07081481933. The company CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL is located at the address: Chaussée de Liège 583; 5100; Namur (Jambes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 345,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 679,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL were not found.
The main activity of CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL is not available. You also can look at reviews of CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL, open positions, location of CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CABINET FRAITURE ET SUCCESSEUR VAN ESPEN SPRL, employees, financial statistics.