A. DE CUYPER-ROBBERECHT

Contactgegevens A. DE CUYPER-ROBBERECHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. DE CUYPER-ROBBERECHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. DE CUYPER-ROBBERECHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 9240-Zele, België

Telefoon (phone): 052-45.05.05 (+32-052-45.05.05) 052-45.05.05 (+32-052-45.05.05)

Fax (fax): 052-45.87.80 (+32-052-45.87.80) 052-45.87.80 (+32-052-45.87.80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. DE CUYPER-ROBBERECHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. DE CUYPER-ROBBERECHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. DE CUYPER-ROBBERECHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. DE CUYPER-ROBBERECHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. DE CUYPER-ROBBERECHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. DE CUYPER-ROBBERECHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. DE CUYPER-ROBBERECHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. DE CUYPER-ROBBERECHT
Products information A. DE CUYPER-ROBBERECHT

BTW identificatienummer (tax): BE04698547363
Ondernemingsnummer: 5870513916
Hoofdstad (capital): 885,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 102,000 EUR
Werknemers (employees): 90
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in A. DE CUYPER-ROBBERECHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. DE CUYPER-ROBBERECHT
(Get full report from official database of BE for A. DE CUYPER-ROBBERECHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. DE CUYPER-ROBBERECHT
Addition kinds of activities for A. DE CUYPER-ROBBERECHT

355399. Houtbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Woodworking machinery, nec
17999901. Antenne installatie | Antenna installation
38519903. Intraoculaire lenzen | Intraocular lenses
50859906. Inkt, printer | Ink, printer's
51490701. Bakkerijproducten | Bakery products
51690204. Gecomprimeerd gas | Compressed gas
59940000. Nieuwsverkopers en krantenkiosken | News dealers and newsstands
92230404. Correctionele instellingen, lokale overheid | Correctional institutions, local government

Werken bij A. DE CUYPER-ROBBERECHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. DE CUYPER-ROBBERECHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. DE CUYPER-ROBBERECHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. DE CUYPER-ROBBERECHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistent (regio Steenokkerzeel) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar Management Assistant voor onze klant die gesitueerd is in Steenkkerzeel. Als Management Assistant verleent u administratieve, organisatorische, logistieke en praktische ondersteuning aan de Manager van het luchtverkeersleidingscentrum (CANAC) en zijn team. U rapporteert hierbij rechtstreeks aan hem. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig en zeer gevarieerd: U bent verantwoordelijk voor de opmaak van verslagen en rapporten voor vergaderingen. U zorgt ervoor dat u tijdig alle documenten, cijfermateriaal, e.d. ontvangt via diverse kanalen en van de verschillende niveaus zodat de rapporten binnen de vooropgestelde termijn worden afgeleverd. U verzorgt het mailverkeer, de rapporteringen voor de Manager. Bij gelegenheid organiseert u vergaderingen. Bovendien staat u in voor een efficiënt document management en vlotte toegankelijkheid. U werkt presentaties, documenten af, en zorgt voor de vertalingen (Frans, Nederlands en Engels), die door de Manager en Experts gebruikt worden. Tenslotte bent u ook verantwoordelijk voor het agendabeheer, het verwerken van ad-hoc opdrachten, de ontvangst van bezoekers, enz.

  • CHAUFFEUR D (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een buschauffeur voor onze klant regio Roeselare! Jouw taak: > Je rijdt met de bussen tot aan de klant en autokeuring. > Je kan ingezet worden om bussen op te halen voor herstelling en terug te brengen naar de klant.

  • Industrieel Elektro-technicus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Storingen oplossen van zowel elektrische, als mechanische defecten Assisteren bij het implementeren van uitbreidings- of verbeteringswerken. Preventief onderhoud en aanpassingen uitvoeren aan elektrische en mechanische installaties Predictief onderhoud dmv. Moderne meetapparatuur

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student administratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die doorheen het schooljaar op zoek zijn naar een vaste studentenjob!

  • Winkelbediende M/V (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste winkelmedewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Samen met je collega's zorg je voor een aangenaam winkelgebeuren. algemene kassataken klanten verder helpen rekken aanvullen winkel op orde houden

  • Jobstudent verkoop bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als student help jij klanten verder, je rekent af en vult de winkel verder aan. Je wil graag werken in het weekend of woensdagnamiddag.

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Medewerkers Operatoren (m/v) - 2 ploegen ZEEBRUGGE GLASBEDRIJF IN VOLLE GROEI (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor een glasbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar een operator/machinebediener. Na opleiding en coaching op de werkvloer staat u in voor - het mengen van de verfcomponenten - machines in te stellen - Met behulp van werkmiddelen leg je glas op de lijn en kan je die zonder schade er ook afhalen

Zoek naar antwoorden van A. DE CUYPER-ROBBERECHT in sociale netwerken
Look for responds of A. DE CUYPER-ROBBERECHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. DE CUYPER-ROBBERECHT. Laat een reactie achter voor A. DE CUYPER-ROBBERECHT. A. DE CUYPER-ROBBERECHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. DE CUYPER-ROBBERECHT. Leave a respond for A. DE CUYPER-ROBBERECHT. A. DE CUYPER-ROBBERECHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. DE CUYPER-ROBBERECHT op de google maps. Adres en contacten A. DE CUYPER-ROBBERECHT
Location of A. DE CUYPER-ROBBERECHT on the google maps. Address and contacts of A. DE CUYPER-ROBBERECHT

Andere gerelateerde bedrijven als come A. DE CUYPER-ROBBERECHT A. DE CUYPER-ROBBERECHT: GARAGE DE GROOTE | OPTIEK JAN SELS | Noterman Putboringen NV | SIRAUX-QUAGHEBEUR | MICH?LE GR?GOIRE

Other related companies as A. DE CUYPER-ROBBERECHT: GARAGE DE GROOTE | OPTIEK JAN SELS | Noterman Putboringen NV | SIRAUX-QUAGHEBEUR | MICH?LE GR?GOIRE

A. DE CUYPER-ROBBERECHT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. DE CUYPER-ROBBERECHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04698547363. Het bedrijf A. DE CUYPER-ROBBERECHT bevindt zich op het adres: 9240-Zele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 90 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 885,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 102,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A. DE CUYPER-ROBBERECHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. DE CUYPER-ROBBERECHT is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. DE CUYPER-ROBBERECHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. DE CUYPER-ROBBERECHT, openstaande posities, locatie van A. DE CUYPER-ROBBERECHT op de kaart.

A. DE CUYPER-ROBBERECHT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. DE CUYPER-ROBBERECHT, company assigned to the tax number BE04698547363. The company A. DE CUYPER-ROBBERECHT is located at the address: 9240-Zele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 90 employees work in this company. Capital - 885,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 102,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A. DE CUYPER-ROBBERECHT were not found.
The main activity of A. DE CUYPER-ROBBERECHT is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A. DE CUYPER-ROBBERECHT is not available. You also can look at reviews of A. DE CUYPER-ROBBERECHT, open positions, location of A. DE CUYPER-ROBBERECHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. DE CUYPER-ROBBERECHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. DE CUYPER-ROBBERECHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. DE CUYPER-ROBBERECHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. DE CUYPER-ROBBERECHT, employees, financial statistics.