6 P CONSULTING SPRL

Contactgegevens 6 P CONSULTING SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 6 P CONSULTING SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

6 P CONSULTING SPRL

Regio (region): Tervuren, België

Adres (address): 3080-Tervuren, België

Telefoon (phone): +32 (65) 696-82-84 +32 (65) 696-82-84

Fax (fax): +32 (63) 360-77-87 +32 (63) 360-77-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 6 P CONSULTING SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "6 P CONSULTING SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "6 P CONSULTING SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 6 P CONSULTING SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 6 P CONSULTING SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 6 P CONSULTING SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 6 P CONSULTING SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 6 P CONSULTING SPRL
Products information 6 P CONSULTING SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08737121582
Ondernemingsnummer: 5391510009
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 705,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in 6 P CONSULTING SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 6 P CONSULTING SPRL
(Get full report from official database of BE for 6 P CONSULTING SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor 6 P CONSULTING SPRL
Addition kinds of activities for 6 P CONSULTING SPRL

6011. Federale reserve banken | Federal reserve banks
306905. Laarzen of schoenproducten, rubber | Boot or shoe products, rubber
20870101. Kleuren, bakkers ' | Colorings, bakers'
28210209. Polyoxymethyleenharsen | Polyoxymethylene resins
38420408. Krukken en wandelaars | Crutches and walkers
38429923. Hechtingen, absorbeerbaar en niet-absorbeerbaar | Sutures, absorbable and non-absorbable
39520105. Inkt, tekening: zwart en gekleurd | Ink, drawing: black and colored

Werken bij 6 P CONSULTING SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 6 P CONSULTING SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 6 P CONSULTING SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 6 P CONSULTING SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok voor een voedingsbedrijf (Geen weekendwerk) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bereiden van gerechten in grote hoeveelheden. Je bedient de machines en volgt vaste recepturen.

  • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

  • Machineoperator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machine operator met een passie voor staal. Je werkt in een 2-ploegensysteem of vaste nacht. Wat ga je doen? - Bedienen CNC-gestuurde machines - Werken met boor-en zaagmachines - Aanvoeren van de benodigde materialen - Controleren van geproduceerde stukken - Afvoeren van afgewerkte staalelementen - Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren - Opmerken van storingen

  • Metser (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een metser / bouwarbeider  Onze klant is actief in nieuwbouw: woningen en appartementen Je zal instaan voor ruwbouwwerken: metsen, bekisten, ... 

  • Huishoudhelden Oostkamp! Opstart zo snel mogelijk! (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp verzamel u! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Wortegem-Petegem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wortegem - Petegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO KOEKELARE - ICHTEGEM) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in de regio Veldegem - Zedelgem - Koekelare & Ichtegem. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio en die over een wagen beschikt.

  • Huishoudhulp Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega.

  • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Studentenjob

    Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Productie operator in 2 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de productie van tubes gewikkeld op spoelen, alsook het stapelen van de spoelen op pallets. Dit in combinatie met aanmaak van grondstoffen.

  • TECHNISCH AANKOPER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IPTE FACTORY AUTOMATION

    Type: Vaste Job

    Je koopt goederen aan en beheert ons leveranciersbestand. Je draagt zorg voor een efficiënte en tijdige materiaaltoevoer voor onze projecten. Je rapporteert de performance van de leveranciers en algemene aankooprapporten. Je bent verantwoordelijk voor de controle van facturen. Je onderhoudt de logistieke parameters en de algemene leveranciersdata. Je volgt de orders op en verzorgt de orderbevestigingen in het beheerssysteem.

Zoek naar antwoorden van 6 P CONSULTING SPRL in sociale netwerken
Look for responds of 6 P CONSULTING SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor 6 P CONSULTING SPRL. Laat een reactie achter voor 6 P CONSULTING SPRL. 6 P CONSULTING SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 6 P CONSULTING SPRL. Leave a respond for 6 P CONSULTING SPRL. 6 P CONSULTING SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 6 P CONSULTING SPRL op de google maps. Adres en contacten 6 P CONSULTING SPRL
Location of 6 P CONSULTING SPRL on the google maps. Address and contacts of 6 P CONSULTING SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come 6 P CONSULTING SPRL 6 P CONSULTING SPRL: GONTHIER | Magro | WILFRIED` S FOTOATELIER | INFANTINO SALVATORE | Limet J.Y.

Other related companies as 6 P CONSULTING SPRL: GONTHIER | Magro | WILFRIED` S FOTOATELIER | INFANTINO SALVATORE | Limet J.Y.

6 P CONSULTING SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Tervuren, België. De volledige naam van het bedrijf is 6 P CONSULTING SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08737121582. Het bedrijf 6 P CONSULTING SPRL bevindt zich op het adres: 3080-Tervuren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 705,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in 6 P CONSULTING SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 6 P CONSULTING SPRL is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 6 P CONSULTING SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 6 P CONSULTING SPRL, openstaande posities, locatie van 6 P CONSULTING SPRL op de kaart.

6 P CONSULTING SPRL is a company, that was registered 1995 in Tervuren region, Belgium. Full name of company is 6 P CONSULTING SPRL, company assigned to the tax number BE08737121582. The company 6 P CONSULTING SPRL is located at the address: 3080-Tervuren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 705,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in 6 P CONSULTING SPRL were not found.
The main activity of 6 P CONSULTING SPRL is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 6 P CONSULTING SPRL is not available. You also can look at reviews of 6 P CONSULTING SPRL, open positions, location of 6 P CONSULTING SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 6 P CONSULTING SPRL, Tervuren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 6 P CONSULTING SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 6 P CONSULTING SPRL, Tervuren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 6 P CONSULTING SPRL, employees, financial statistics.