BUREAU D'ASSURANCES BRUART

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • BUREAU D'ASSURANCES BRUART
Private companiesAgricultural Services • BUREAU D'ASSURANCES BRUART

Contactgegevens BUREAU D'ASSURANCES BRUART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU D'ASSURANCES BRUART: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU D'ASSURANCES BRUART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Centre 102; 6250; Aiseau-Presles (Aiseau), België

Telefoon (phone): 071 77 13 36 (+32-071 77 13 36) 071 77 13 36 (+32-071 77 13 36)

Fax (fax): 071 76 13 25 (+32-071 76 13 25) 071 76 13 25 (+32-071 76 13 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU D'ASSURANCES BRUART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU D'ASSURANCES BRUART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU D'ASSURANCES BRUART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU D'ASSURANCES BRUART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU D'ASSURANCES BRUART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU D'ASSURANCES BRUART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU D'ASSURANCES BRUART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU D'ASSURANCES BRUART
Products information BUREAU D'ASSURANCES BRUART

BTW identificatienummer (tax): BE01148315429
Ondernemingsnummer: 4343963623
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 325,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Mortgages & loans

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU D'ASSURANCES BRUART
(Get full report from official database of BE for BUREAU D'ASSURANCES BRUART)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU D'ASSURANCES BRUART
Addition kinds of activities for BUREAU D'ASSURANCES BRUART

442499. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht, nec | Deep sea domestic transportation of freight, nec
17710303. Parkeren bouw | Parking lot construction
22119906. Breedoek, katoen | Broadcloth, cotton
56329901. Kleding accessoires | Apparel accessories
73890103. Makelaars, contract diensten | Brokers, contract services
76310100. Tijd reparatie diensten | Time piece repair services
80490401. Klinische psycholoog | Clinical psychologist

Werken bij BUREAU D'ASSURANCES BRUART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU D'ASSURANCES BRUART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU D'ASSURANCES BRUART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU D'ASSURANCES BRUART. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Field Technician (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt elke dag bij klanten en rijdt in je eigen compleet ingerichte service bus Geen dag is hetzelfde! Je werkt aan diverse service en onderhoudsopdrachten Je wordt op elektronisch, hydraulisch, mechanisch en motoren technisch vlak uitgedaagd Je lost complexe storingen op

  • Reachtruckchauffeur - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren reachtruckchauffeur die zich op lange termijn voor de firma wil engageren en die veiligheid hoog in het vaandel draagt. Als reachtruckchauffeur zal je zowel overdag als in een twee ploegen systeem ingeschakeld worden. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien. Naast reachtruckwerk zal je ook ingeschakeld worden bij andere taken (orderpicking, laden en lossen, ...). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je bent flexibel ingesteld, dit zowel naar taken als naar uren toe. Job met optie vast!

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoegaarden (met dienstencheques) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student slagerij (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie groothandel in voeding te Hasselt zijn we op zoek naar een meewerkend slager in opleidng of iemand die een passie voor vlees heeft. Je zoekt extra dagen bij als slager of je bent een student slagerij, die al een goede ervaring heeft met snijden, versnijden van vlees. Je werkt vooral op zaterdag. Dus.. Als jij een gemotiveerde student, opleiding slagerij (hotelschool) bent, neem zeker contact op! Je hebt ervaring met messen en je gaat hier heel voorzichtig mee om

  • Jobstudent IT Junior Programmeur Java (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Software365

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent om te helpen bij diverse Java projecten waaronder; webtoepassingen, CLI, JavaFX, webservices en Android. Het takenpakket bestaat uit programmeren, testen en documentatie schrijven. Het werk loopt door zowel gedurende het schooljaar als tijdens schoolvakanties. Zolang je het studentenstatuut geniet, kan je bij ons terecht om 1 of meerdere dagen per week te werken als jobstudent (475 uren/jaar) of werkstudent (>475 uren/jaar). Werkdagen (zaterdagen en/of weekdagen) in onderlinge afspraak. Wij houden rekening met reis-, stage- en examenperioden.

  • Barman Jobstudent (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

  • VRACHTWAGENBESTUURDER CE (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MALLANTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf levert beton en bouwmaterialen bij de bouw van woningen, appartementen en grote projecten. Voor het besturen van een vrachtwagen met autolaadkraan zoeken we een chauffeur CE.

  • Grafische vormgever/Allround medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: LOOK AT ME

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je binnen ons bedrijf in voor de creatie, opmaak, afwerking en plaatsing van alle visuele communicatie voor onze klanten.

  • VERPLEEGKUNDIGE (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: GERARDUSHOEVE

    Type: Vaste Job

    In teamverband verpleegkundige taken uitvoeren

Zoek naar antwoorden van BUREAU D'ASSURANCES BRUART in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU D'ASSURANCES BRUART in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU D'ASSURANCES BRUART. Laat een reactie achter voor BUREAU D'ASSURANCES BRUART. BUREAU D'ASSURANCES BRUART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU D'ASSURANCES BRUART. Leave a respond for BUREAU D'ASSURANCES BRUART. BUREAU D'ASSURANCES BRUART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU D'ASSURANCES BRUART op de google maps. Adres en contacten BUREAU D'ASSURANCES BRUART
Location of BUREAU D'ASSURANCES BRUART on the google maps. Address and contacts of BUREAU D'ASSURANCES BRUART

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU D'ASSURANCES BRUART BUREAU D'ASSURANCES BRUART: WASSERIJ DUMOULIN | FILIP DESPIERRE | Wyffels Rita | H. HAMBYE | W.C. VRIENDENSPORT

Other related companies as BUREAU D'ASSURANCES BRUART: WASSERIJ DUMOULIN | FILIP DESPIERRE | Wyffels Rita | H. HAMBYE | W.C. VRIENDENSPORT

BUREAU D'ASSURANCES BRUART is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU D'ASSURANCES BRUART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01148315429. Het bedrijf BUREAU D'ASSURANCES BRUART bevindt zich op het adres: Rue du Centre 102; 6250; Aiseau-Presles (Aiseau). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 325,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Lijst met producten zijn Mortgages & loans.
De hoofdactiviteit van BUREAU D'ASSURANCES BRUART is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU D'ASSURANCES BRUART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU D'ASSURANCES BRUART, openstaande posities, locatie van BUREAU D'ASSURANCES BRUART op de kaart.

BUREAU D'ASSURANCES BRUART is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU D'ASSURANCES BRUART, company assigned to the tax number BE01148315429. The company BUREAU D'ASSURANCES BRUART is located at the address: Rue du Centre 102; 6250; Aiseau-Presles (Aiseau). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 325,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. List of products are Mortgages & loans.
The main activity of BUREAU D'ASSURANCES BRUART is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU D'ASSURANCES BRUART is not available. You also can look at reviews of BUREAU D'ASSURANCES BRUART, open positions, location of BUREAU D'ASSURANCES BRUART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU D'ASSURANCES BRUART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU D'ASSURANCES BRUART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU D'ASSURANCES BRUART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU D'ASSURANCES BRUART, employees, financial statistics.