Bryon Finance

Contactgegevens Bryon Finance: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bryon Finance: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bryon Finance

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenakker 19; 8940; Wervik, België

Telefoon (phone): 056 31 14 38 (+32-056 31 14 38) 056 31 14 38 (+32-056 31 14 38)

Fax (fax): 056 31 04 64 (+32-056 31 04 64) 056 31 04 64 (+32-056 31 04 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bryon Finance: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bryon Finance"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bryon Finance"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bryon Finance, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bryon Finance. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bryon Finance, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bryon Finance. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bryon Finance
Products information Bryon Finance

BTW identificatienummer (tax): BE01666046142
Ondernemingsnummer: 9314453125
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Bryon Finance zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bryon Finance
(Get full report from official database of BE for Bryon Finance)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bryon Finance
Addition kinds of activities for Bryon Finance

3568. Krachtoverbrenging apparatuur, niet inbegrepen | Power transmission equipment, nec
504401. Rekenmachines | Calculating machines
20150805. Turkije, verwerkt: bevroren | Turkey, processed: frozen
39140303. Ecclesiastische ware, tin | Ecclesiastical ware, pewter
73730403. Computer-aided manufacturing (cam) systemservice | Computer-aided manufacturing (cam) systems service

Werken bij Bryon Finance: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bryon Finance: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bryon Finance. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bryon Finance. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkingsbedrijf in Diksmuide zijn wij op zoek naar een persoon die hulp biedt waar nodig bij de laser operator. Dit voor het onderhoud van lasers zoals bijvoorbeeld de tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,enz. Met de heftruck verplaats je de metalenplaten, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, enz.

  • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

  • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een bijverdienste? wij zoeken dringend afwassers voor een restaurant te Geraardsbergen. Je spoelt de borden, glazen, bestek, etc. Je spoelt de potten en pannen van de keuken. Je behoudt een algemene netheid binnen de keuken aan, net zoals een optimaal tempo.

  • JOBSTUDENT KEUKENMEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de keuken. Je helpt bij voorbereidende taken, dresseren borden en afwas. Interesse? Solliciteer snel. Je bent vrij één of meerdere dagen in het weekend en/of in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • STUDENT OF BIJVERDIENER WEEKEND CENTRUM BRUGGE 8U/DAG ZA/ZO (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Studentenjob

    Er zijn 2 beschikbare stations. De eerste is als snackbarmedewerker. een eerste ervaring in een frituur kan zeker een plus zijn. Je staat hier in voor de bereiding van de frietjes en andere bereidingen, bediening van dranken maar ook het ordelijk houden van jouw werkplek en de zaal. De andere functie is als kelner in de taverne waar vnl. chocoladebereidingen, pannenkoeken en ijsjes geserveerd worden. Een eerdere ervaring met dergelijke koude bereidingen is een plus, geen must. Vnl. ervaring als kelner in de bediening is een must. ( voor beiden) Voor een aparte zeer levendige toeristische attractie in Brugge gaan we op zoek naar extra medewerkers voor het weekend die op regelmatige basis op zaterdag en zondag kunnen werken.

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • Mecanicien - Technisch Raadgever (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VANHOECKE - PEUGEOT, CITROËN & DS

    Type: Vaste Job

    Je doet herstellingen op gebied van elektriciteit en elektronica; Je doet ook mechanische herstellingen; Diagnosestelling is een belangrijk aspect van je job

  • ingenieur mechanica (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    • Uitvoeren of meewerken aan haalbaarheidsstudies • Uitwerken van concepten • Uitvoeren van diverse berekeningen (kabelberekeningen, sterkteberekeningen, ...) • Organiseren van vergaderingen met leveranciers • Uitvoeren van diverse berekeningen, afhankelijk van de discipline: o Mechanica: mechanische en hydraulische berekeningen o Elektriciteit: kabelberekeningen, bepalen van vermogens, drives, … • Aansturen van ontwerpers • Controleren van de plannen van de contractoren • Opmaken van technische lastenboeken en prijsvraagdossiers in samenwerking met de inkopers. • Organiseren van rondgangen met de potentiële contractoren • Technisch evalueren van de offertes. • Nagaan of de geldende technische standaarden en normen worden toegepast • Coördineren en opvolgen van de uitvoering van het project en hierover rapporteren aan de projectmanager. • Assistentie verlenen tijdens de uitvoering. • Organiseren van de opleveringen • Beheer van het budget: bestellingen, goederenontvangsten, facturatie, betalingen

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Zelfstandige Kinesitherapeut / Kinesitherapeute (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ROOSENS ELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met een motorische ontwikkelingsachterstand, leerproblemen en ademhalingsproblemen.

Zoek naar antwoorden van Bryon Finance in sociale netwerken
Look for responds of Bryon Finance in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bryon Finance. Laat een reactie achter voor Bryon Finance. Bryon Finance bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bryon Finance. Leave a respond for Bryon Finance. Bryon Finance on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bryon Finance op de google maps. Adres en contacten Bryon Finance
Location of Bryon Finance on the google maps. Address and contacts of Bryon Finance

Andere gerelateerde bedrijven als come Bryon Finance Bryon Finance: Renard J | Soresta SA | Orchidee (L') | Queen Ann | DETREZ TRANSPORT

Other related companies as Bryon Finance: Renard J | Soresta SA | Orchidee (L') | Queen Ann | DETREZ TRANSPORT

Bryon Finance is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bryon Finance, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01666046142. Het bedrijf Bryon Finance bevindt zich op het adres: Steenakker 19; 8940; Wervik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 526,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Bryon Finance zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bryon Finance is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bryon Finance is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bryon Finance, openstaande posities, locatie van Bryon Finance op de kaart.

Bryon Finance is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bryon Finance, company assigned to the tax number BE01666046142. The company Bryon Finance is located at the address: Steenakker 19; 8940; Wervik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 526,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Bryon Finance were not found.
The main activity of Bryon Finance is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bryon Finance is not available. You also can look at reviews of Bryon Finance, open positions, location of Bryon Finance on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bryon Finance, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bryon Finance, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bryon Finance, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bryon Finance, employees, financial statistics.