BRAIBANT H SPRL

Contactgegevens BRAIBANT H SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRAIBANT H SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRAIBANT H SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Reine Astrid 43; 4520; Wanze (Antheit), België

Telefoon (phone): 085 21 61 97 (+32-085 21 61 97) 085 21 61 97 (+32-085 21 61 97)

Fax (fax): +32 (11) 838-19-52 +32 (11) 838-19-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRAIBANT H SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRAIBANT H SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRAIBANT H SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRAIBANT H SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRAIBANT H SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRAIBANT H SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRAIBANT H SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRAIBANT H SPRL
Products information BRAIBANT H SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08310028076
Ondernemingsnummer: 8309753417
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 178,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BRAIBANT H SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRAIBANT H SPRL
(Get full report from official database of BE for BRAIBANT H SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRAIBANT H SPRL
Addition kinds of activities for BRAIBANT H SPRL

2047. Hond- en kattenvoer | Dog and cat food
2511. Houten huishoudelijke meubels | Wood household furniture
23319901. Blouses, vrouwen en junioren: gemaakt van aangekocht materiaal | Blouses, women's and juniors': made from purchased material
28740104. Fosforzuur | Phosphoric acid
38210306. Ovens, laboratorium | Ovens, laboratory
39650301. Oogjes, metaal: kleding, stoffen, laarzen of schoenen | Eyelets, metal: clothing, fabrics, boots, or shoes
50840909. Screening machines en uitrusting | Screening machinery and equipment
73890301. Conventie- en showdiensten | Convention and show services
79220303. Opera bedrijf | Opera company
79970300. Gun en jachtclubs | Gun and hunting clubs

Werken bij BRAIBANT H SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRAIBANT H SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRAIBANT H SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRAIBANT H SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker voeding (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines. - Het gaat hier zowel over mechanisch als elektrisch onderhoud. - Je voert preventief onderhoud uit volgens de vooropgestelde planning.

  • Commerciele Binnendienstmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt voor het tijdig opvolgen en verwerken van commerciële of technische vragen en bestellingen. Je bezorgt gen de nodige technische informatie en maakt offertes op. Je verwerkt orders in ons ERP-pakket. Je overlegt met leveranciers over levertermijnen en communiceert die met onze klanten. Je registreert binnengekomen goederen en zorgt voor periodieke voorraadcontroles. Je assisteert bij de opmaak en het onderhoud van de technische bibliotheek. Je staat in voor het onderhoud van sociale media en onze website.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opgrimbie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGRIMBIE)

    Regio: OPGRIMBIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Evenement medewerker (Student) 16/09 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn we op zoek naar twee Evenement medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken. Samen met je teamgenoten sta je in voor het afbreken van het parcours voor de Brico-cross veldrit in Geraardsbergen. Dit zijn al een aantal taken waar je verantwoordelijk voor bent: -banners afhalen -vlaggen naar beneden halen -weghalen van reclame -...

  • Dossierbeheer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Stekene zoeken we een gemotiveerde student accountancy-financiën die hen kan ondersteunen met dossierbeheer. Je staat in rechtstreeks contact met klanten, beantwoordt vragen en voert voorbereidende boekhoudkundige taken uit. Doorgroeimogelijkheden voor bachelorprofielen die binnen de sector en in een gerenomeerd boekhoudkantoor willen floreren. Zet je kennis om in praktijk!

  • Bandenmonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • Service Ingenieur Solar (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een marktleider in de hernieuwbare energie, zoekt JLE-Solutions naar een Service Ingenieur : Service Ingenieur Solar(m/v) Antwerpen of Waals-Brabant Jobbeschrijving Je werkt aan de monitoring en onderhoud van bestaande industriële solar installaties binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je bent in eerste lijn het aanspreekpunt voor de meer complexere zaken die zich aandienen binnen de service afdeling. Dit kan o.a. gaan over specifieke problemen met bepaalde omvormers of panelen die sterk degraderen

  • lijnbuschauffeur (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: VAN DE VOORDE

    Type: Vaste Job

    openbare lijndienst

  • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

  • NT2 Taaltrainer (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    http://www.callinter.com/wie-zijn-we/*******Taken: Call International, een organisatie voor taalopleidingen en communicatie, ontwikkelt zich steeds. We zijn op zoek naar gemotiveerde NT2 taaltrainer voor de Luikse regio. U houdt van het onderwijs en lesgeven. Zelfs indien u weinig ervaring heeft, wenst u nederlands te onderwijzen binnen een dynamisch team waar de menselijke relatie en de pedagogische ondersteuning van groot belang zijn? Wenst u gevarieerde, verrijkende opdrachten en gemotiveerde klanten? Stuur mij dan snel uw CV en overtuigende motivatiebrief naar [email protected]. Uw opdrachten zullen op maat van uw vaardigheden zijn en u zult de mogelijkheid krijgen te groeien in het bedrijf! Volgens onze taaltrainers, zijn wij een uniek geval in de sector van taalopleidingen. Doorheen een werkelijke pedagogische begeleiding van ons team, en aangepaste antwoorden aan de noden van de klant, getuigen wij van een grote vakkennis en een werkelijk entoesiasme, die al meer dan 30 jaar lang onze reputatie vormen. (Het zijn de klanten zelf die het zeggen, 94% tevredenheid) Wij vragen het statuut van zelfstandige (in bijberoep of volledige zelfstandige) . U moet beschikken over een gemotoriseerd voertuig, een laptop, een gsm , en u bent enthousiast! Wij verheugen ons u te ontmoeten bij Call International!

  • ICT-coördinator (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij ICT-er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van BRAIBANT H SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BRAIBANT H SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRAIBANT H SPRL. Laat een reactie achter voor BRAIBANT H SPRL. BRAIBANT H SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRAIBANT H SPRL. Leave a respond for BRAIBANT H SPRL. BRAIBANT H SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRAIBANT H SPRL op de google maps. Adres en contacten BRAIBANT H SPRL
Location of BRAIBANT H SPRL on the google maps. Address and contacts of BRAIBANT H SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BRAIBANT H SPRL BRAIBANT H SPRL: Cenaco | VAN GOMPEL PASCAL | GODET F | TRAEST ISABELLE | REMACLE & FILS

Other related companies as BRAIBANT H SPRL: Cenaco | VAN GOMPEL PASCAL | GODET F | TRAEST ISABELLE | REMACLE & FILS

BRAIBANT H SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRAIBANT H SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08310028076. Het bedrijf BRAIBANT H SPRL bevindt zich op het adres: Rue Reine Astrid 43; 4520; Wanze (Antheit). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 178,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in BRAIBANT H SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRAIBANT H SPRL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRAIBANT H SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRAIBANT H SPRL, openstaande posities, locatie van BRAIBANT H SPRL op de kaart.

BRAIBANT H SPRL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRAIBANT H SPRL, company assigned to the tax number BE08310028076. The company BRAIBANT H SPRL is located at the address: Rue Reine Astrid 43; 4520; Wanze (Antheit). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 178,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in BRAIBANT H SPRL were not found.
The main activity of BRAIBANT H SPRL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BRAIBANT H SPRL is not available. You also can look at reviews of BRAIBANT H SPRL, open positions, location of BRAIBANT H SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRAIBANT H SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRAIBANT H SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRAIBANT H SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRAIBANT H SPRL, employees, financial statistics.