FLCARRIERES D'ANTOING SA

Contactgegevens FLCARRIERES D'ANTOING SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCARRIERES D'ANTOING SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCARRIERES D'ANTOING SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Du Coucou 8 7640 Antoing - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-69-44-67-50 32-69-44-67-50

Fax (fax): 32-69-44-67-89 32-69-44-67-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCARRIERES D'ANTOING SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCARRIERES D'ANTOING SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCARRIERES D'ANTOING SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCARRIERES D'ANTOING SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCARRIERES D'ANTOING SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCARRIERES D'ANTOING SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCARRIERES D'ANTOING SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCARRIERES D'ANTOING SA
Products information FLCARRIERES D'ANTOING SA

BTW identificatienummer (tax): BE09508911132
Ondernemingsnummer: 2201629638
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 309,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLCARRIERES D'ANTOING SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mining and quarrying - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCARRIERES D'ANTOING SA
(Get full report from official database of BE for FLCARRIERES D'ANTOING SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCARRIERES D'ANTOING SA
Addition kinds of activities for FLCARRIERES D'ANTOING SA

22219902. Linings, rayon of zijde | Linings, rayon or silk
22590203. Wasdoeken, breien | Washcloths, knit
22990213. Trimmen, behalve geweven | Trimming felts, except woven
35899908. Servicemachines, met uitzondering van stomerij, wasgoed: muntstuk. | Servicing machines, except dry cleaning, laundry: coin-oper.
59320102. Huisinrichting, tweedehands | Home furnishings, secondhand

Werken bij FLCARRIERES D'ANTOING SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCARRIERES D'ANTOING SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCARRIERES D'ANTOING SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCARRIERES D'ANTOING SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider - bandwerker (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandwerk(st)er op de site Koolskamp ben je verantwoordelijk voor het inspecteren van de groenten op vreemde voorwerpen, kwaliteit, calibratie en samenstellingen (van mengelingen). Tijdens productiestilstand sta je in voor het reinigen van de toevoerlijn en omgeving.

  • Technisch Productiemedewerker / Monteur (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een technische productiemedewerker (m/v). Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: - Je wordt tewerkgesteld in de productie - Je zal de plofkoffers ontleden, een beveiligingssysteem in de koffer plaatsen en nadien weer monteren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Doel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Student bakkerij (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een warme bakkerij in Kinrooi zijn we op zoek naar studenten die op zondag kunnen werken.  Als student sta je zowel voor in de winkel als achter in de bakkerij, mogelijke taken zijn:  Bediening van klanten  Kassa Opruimen Afwerken van de patisserie 

  • Student herfstvakantie toonzaal interieurinrichting (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in totaalrenovaties en met een toonzaal in Oostende (aan het strand), zijn wij op zoek naar een student die zich kan vrijmaken op volgende data: Za 27/10 en zo 28/10, woe 31/10, vrij 2/11 en za 3/11. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten en hen informatie geven omtrent het bedrijf, administratieve taken (klasseren, kopiëren, brochures binden,...). Ook zal het poetsen van de toonzaal tot je takenpakket behoren. Indien potentiële klanten een afspraak wensen te maken om hun project op maat te laten maken dan plan je deze in in de agenda van de zaakvoerster. Je krijgt uiteraard een grondige interne opleiding. Je werkt alleen.

  • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Automecanicien voor personenwagens zeer mooie voorwaarden! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige garage die deel uit maakt van een mooie keten gaan wij op zoek naar dé automecanicien. Hou jij van sleutelen aan wagens? Maak jij graag je handen vuil? Het is voor jou een uitdaging om de mechanische storigen te vinden? We zoeken iemand die zelfstandig kan werken aan auto's. Lees dan snel verder! Taken: Je staat in voor het algemeen onderhoud van de wagens op vlak van mecaniek Je kent perfect het verschil tussen een groot en klein onderhoud Je zal ook instaan voor nazicht keuringen, verversen van de olie, ruitenvloeistof toevoegen, bandenspanning controleren Een distributieriem, een vliegwiel, een versnellingsbak zijn voor jou geen nieuwe zaken je weet ze te herstellen

  • Taaltrainer Nederlands (volwassenen onderwijs - zaterdag voormiddag) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: Leerkracht Nederlands - Voor de afdelingen Groot Publiek » (volwassenen onderwijs) : - Je staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in groepjes (max. 10 cursisten) - Je begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - Je baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden = => lessen op zaterdag van 9u tot 12u in CLL Brussels (Kraainemlaan 61 - 1200 Woluwe)

  • Cateringmedewerker (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor een correcte bediening U staat in voor het klaarzetten van een locatie U staat in voor de netheid van een locatie U bent medeverantwoordelijk voor het goede verloop van elk event

  • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

  • Zaalmedewerker flexi (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: STASSART11

    Type: Flexijob

    Het vroegere klooster in de Goswin Stassartstraat is na grote renovatiewerken omgetoverd tot een toplocatie waar Bloemen De Borght en lunch-cafe Stassart 11 in mekaar vloeien in een concept waar puurheid en schoonheid hoog in het vaandel worden gedragen. Dit willen wij overbrengen in de smaakbeleving van ons nieuw restaurant. Stassart11 zoekt jou als zaalmedewerker om in ons mooi lunchrestaurant onze klanten elke dag met enthousiasme te ontvangen en de service te geven die ze verdienen. Een greep uit je taken : Mise en place van de zaal Klaarzetten/bereiden van dranken Gasten ontvangen en een toegewijde bediening Serveren en afruimen van gerechten en dranken Kassa beheren Inplannen reservaties Voorraad opvolgen en tekorten doorgeven voor bestelling

Zoek naar antwoorden van FLCARRIERES D'ANTOING SA in sociale netwerken
Look for responds of FLCARRIERES D'ANTOING SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCARRIERES D'ANTOING SA. Laat een reactie achter voor FLCARRIERES D'ANTOING SA. FLCARRIERES D'ANTOING SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCARRIERES D'ANTOING SA. Leave a respond for FLCARRIERES D'ANTOING SA. FLCARRIERES D'ANTOING SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCARRIERES D'ANTOING SA op de google maps. Adres en contacten FLCARRIERES D'ANTOING SA
Location of FLCARRIERES D'ANTOING SA on the google maps. Address and contacts of FLCARRIERES D'ANTOING SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCARRIERES D'ANTOING SA FLCARRIERES D'ANTOING SA: FLAMME JEAN | V.C. GEVOC | ALAIN CHARLIER | Thorrez Johan | BELGISCHE FEDERATIE DER BRANDSTOFFEN-HANDELAARS ASBL

Other related companies as FLCARRIERES D'ANTOING SA: FLAMME JEAN | V.C. GEVOC | ALAIN CHARLIER | Thorrez Johan | BELGISCHE FEDERATIE DER BRANDSTOFFEN-HANDELAARS ASBL

FLCARRIERES D'ANTOING SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCARRIERES D'ANTOING SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09508911132. Het bedrijf FLCARRIERES D'ANTOING SA bevindt zich op het adres: R. Du Coucou 8 7640 Antoing - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 309,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mining and quarrying - machinery and equipment. Producten gemaakt in FLCARRIERES D'ANTOING SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCARRIERES D'ANTOING SA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCARRIERES D'ANTOING SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCARRIERES D'ANTOING SA, openstaande posities, locatie van FLCARRIERES D'ANTOING SA op de kaart.

FLCARRIERES D'ANTOING SA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCARRIERES D'ANTOING SA, company assigned to the tax number BE09508911132. The company FLCARRIERES D'ANTOING SA is located at the address: R. Du Coucou 8 7640 Antoing - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 309,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mining and quarrying - machinery and equipment. Products created in FLCARRIERES D'ANTOING SA were not found.
The main activity of FLCARRIERES D'ANTOING SA is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCARRIERES D'ANTOING SA is not available. You also can look at reviews of FLCARRIERES D'ANTOING SA, open positions, location of FLCARRIERES D'ANTOING SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCARRIERES D'ANTOING SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCARRIERES D'ANTOING SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCARRIERES D'ANTOING SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCARRIERES D'ANTOING SA, employees, financial statistics.