BOLLE PHILIPPE

Contactgegevens BOLLE PHILIPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOLLE PHILIPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOLLE PHILIPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ry Oursel 39; 6010; Charleroi (Couillet), België

Telefoon (phone): 071 43 50 46 (+32-071 43 50 46) 071 43 50 46 (+32-071 43 50 46)

Fax (fax): +32 (3) 531-95-39 +32 (3) 531-95-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOLLE PHILIPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOLLE PHILIPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOLLE PHILIPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOLLE PHILIPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOLLE PHILIPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOLLE PHILIPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOLLE PHILIPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOLLE PHILIPPE
Products information BOLLE PHILIPPE

BTW identificatienummer (tax): BE07013366699
Ondernemingsnummer: 8198516845
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in BOLLE PHILIPPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOLLE PHILIPPE
(Get full report from official database of BE for BOLLE PHILIPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOLLE PHILIPPE
Addition kinds of activities for BOLLE PHILIPPE

751900. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental
02539902. Turkije boerderij | Turkey farm
27899903. Stalen en monsters | Swatches and samples
34999926. Wielen: kruiwagen, wandelwagen, enz .: schijf, gestempeld metaal | Wheels: wheelbarrow, stroller, etc.: disc, stamped metal
35820102. Extractors, commerciële wasgoed | Extractors, commercial laundry
70330000. Trailerparken en campings | Trailer parks and campsites

Werken bij BOLLE PHILIPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOLLE PHILIPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOLLE PHILIPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOLLE PHILIPPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider rioolrenovatie te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een ervaren arbeider rioolrenovatie of iemand die momenteel ploegbaas is in deze discipline en klaar is om de taak van werfleider op zich te nemen. Je bent iemand die van aanpakken weet. Je kan vlot communiceren waardoor je team zeer goed weet wat er dient te gebeuren. Je bent pracktisch ingesteld en steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Dit is een functie waar veel uren worden gemaakt.

  • Medewerker magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een medewerker magazijn, om manueel verpakkingen marsepein te helpen maken, en deze te palletiseren. Dit is manueel werk, en kan fysisch zwaar worden.

  • Arbeider (m/v) (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kinrooi dat instaat voor de productie van aluminium sandwichpanelen en deuren zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je wordt ingeschakeld in het gehele productieproces dwz van het spuiten tot het inpakken van deze panelen. Het betreft een functie in dagdienst.

  • Operator afvulafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afvullen van onze silicone in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Modebewuste jobstudenten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Ben je ondernemend, flexibel en klantgericht? Wil je graag een centje bijverdienen in de verkoop en heb je een passie voor mode? Dan is deze studentenjob voor jou de job bij uitstek! Bedrijfsprofiel: Een modieuze kledingzaak in Oostakker

  • student magazijnmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Allerlei magazijntaken afhankelijk van je interesses en capaciteiten Mogelijkheden tussen lossing, kwaliteitsopdracht, orderpicking, ... Variatie in shiften, waaronder 6-14u, 8-16u, 14-22u

  • student RECEPTIONIST (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Je taak behelst o.a. het onthaal van gasten en ticketverkoop voor sport- en speelparadijs. Daarnaast houd je je vooral bezig met administratieve taken, telefonische contacten,...

  • Zwembadbouwer of assistent (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Water Technics bvba

    Type: Vaste Job

    Als zwembadbouwer ben je mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze klanten hun zwemplannen. Je zet de lijnen uit adhv het ontwerpplan, voert mee de graafwerken, de plaatsing en de aansluitingen uit, en werkt het zwemgeheel af met betegeling en andere afwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt op de werf, en dient dus klantgericht te kunnen denken en handelen. In de renovatie sta je in voor een vlotte uitvoering van de niet-technische werken, zoals coating, herplaatsen boordstenen, uitbreken en terug aanwerken van inbouwdelen, etc. Vaak werk je dus ondersteunend en samen met een technieker, en kun je ook in die richting evolueren, indien gewenst. De job is supermooi en uiterst uitdagend. Zelden zijn er dezelfde taken uit te voeren, elke keer is het wel iets anders. Hier moet je natuurlijk van houden, om je bij ons goed te voelen. Wij zijn heden een kleine KMO, met een groep van een zestal mensen, en zouden graag evolueren naar een tiental medewerkers. Wij zijn gedreven, houden van gezonde stress, maar roepen of tieren niet. Dit verwachten we dan ook van jou. Een limiet op ouderdom is er niet, maar een stevige en gezonde bouw, is wel een vereiste. Ervaring in tuinaanleg, vloerwerken, bouw, ... is zeker een pluspunt. Dus als je graag in openlucht werkt, graag unieke zaken maakt, bij zelfstandig werk niet in paniek schiet, en een slimme handige Harry bent, dan spreken wij je graag over je toekomst in ons Water Technics Powerteam! Interne opleiding via IBO, BIO of stage, worden aangeboden, indien geen ervaring in onze bezigheden.

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • VERTEGENWOORDIGER interieur en decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de interieurdecoratie, verven, behang, badkameraccesoires, badlinnen en tapijten sector ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van keukenaccesoires, badlinnen, douchegordijen en badkameraccessoires alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

  • Klinisch psycholoog (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LIPSYCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    • psychologische begeleiding en psychotherapie bij volwassenen (en evt ouderen) • individuele begeleidingen en relatietherapieën • zowel psychotherapie als eerstelijnsgesprekken • onlinehulp via beveiligd online therapieplatform is mogelijk • zich engageren in de verdere uitbouw van de praktijk (Intra-Extra) • overleg met en advies/consult aan eerstelijnsdiensten, verwijzers, e.a. • verslaggeving in het elektronisch cliëntendossier en opvolging naar verwijzers • beschikbaar zijn om een blok buiten de kantooruren te werken is een pluspunt

  • Flexi Job keuken (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ARTHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een ervaren kok die ons regelmatig kan bijstaan tijdens drukkere momenten. Je helpt bij de mis en place en de bereiding van de gerechten.

Zoek naar antwoorden van BOLLE PHILIPPE in sociale netwerken
Look for responds of BOLLE PHILIPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOLLE PHILIPPE. Laat een reactie achter voor BOLLE PHILIPPE. BOLLE PHILIPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOLLE PHILIPPE. Leave a respond for BOLLE PHILIPPE. BOLLE PHILIPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOLLE PHILIPPE op de google maps. Adres en contacten BOLLE PHILIPPE
Location of BOLLE PHILIPPE on the google maps. Address and contacts of BOLLE PHILIPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOLLE PHILIPPE BOLLE PHILIPPE: VOSBERG | Leperre C | O.C.M.W. | PIERRE-FRAN?OIS LATERRE | JEAN-PIERRE BOSQUIN

Other related companies as BOLLE PHILIPPE: VOSBERG | Leperre C | O.C.M.W. | PIERRE-FRAN?OIS LATERRE | JEAN-PIERRE BOSQUIN

BOLLE PHILIPPE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOLLE PHILIPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07013366699. Het bedrijf BOLLE PHILIPPE bevindt zich op het adres: Rue Ry Oursel 39; 6010; Charleroi (Couillet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 525,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in BOLLE PHILIPPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOLLE PHILIPPE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOLLE PHILIPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOLLE PHILIPPE, openstaande posities, locatie van BOLLE PHILIPPE op de kaart.

BOLLE PHILIPPE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOLLE PHILIPPE, company assigned to the tax number BE07013366699. The company BOLLE PHILIPPE is located at the address: Rue Ry Oursel 39; 6010; Charleroi (Couillet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 525,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in BOLLE PHILIPPE were not found.
The main activity of BOLLE PHILIPPE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOLLE PHILIPPE is not available. You also can look at reviews of BOLLE PHILIPPE, open positions, location of BOLLE PHILIPPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOLLE PHILIPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOLLE PHILIPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOLLE PHILIPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOLLE PHILIPPE, employees, financial statistics.