Ligthart Decor

Contactgegevens Ligthart Decor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ligthart Decor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ligthart Decor

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Nevelseheerweg 39 9031 Drongen (Gent), België

Telefoon (phone): +32 (15) 942-12-68 +32 (15) 942-12-68

Fax (fax): +32 (87) 144-72-72 +32 (87) 144-72-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ligthart Decor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ligthart Decor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ligthart Decor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ligthart Decor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ligthart Decor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ligthart Decor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ligthart Decor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ligthart Decor
Products information Ligthart Decor

BTW identificatienummer (tax): BE04061889648
Ondernemingsnummer: 7239959716
Hoofdstad (capital): 713,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Ligthart Decor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ligthart Decor
(Get full report from official database of BE for Ligthart Decor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ligthart Decor
Addition kinds of activities for Ligthart Decor

249902. Schoen- en laarsproducten, hout | Shoe and boot products, wood
332199. Grijze en gietijzeren gieterijen, nec | Gray and ductile iron foundries, nec
458102. Onderhoud en reparatie van vliegtuigen | Aircraft maintenance and repair services
17310100. Elektriciteitssystemen aannemers | Electric power systems contractors
22999910. Rugbacking, jute of andere vezels | Rugbacking, jute or other fiber
26579900. Vouwkartonnen dozen, niet inbegrepen | Folding paperboard boxes, nec
32810101. Altaren, gesneden steen | Altars, cut stone
33539903. Buizen, gelast, aluminium | Tubes, welded, aluminum
35470203. Galvaniserende lijnen (machines voor de walsbouw) | Galvanizing lines (rolling mill equipment)
36510201. Televisie ontvangst sets | Television receiving sets

Werken bij Ligthart Decor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ligthart Decor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ligthart Decor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ligthart Decor. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker sociaal verhuurkantoor Woondienst JOGI (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: SVK WOONDIENST JOGI

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Woondienst JOGI is een sociaal verhuurkantoor en heeft als hoofdopdracht het huren van woningen op de private huurmarkt en deze door te verhuren aan gezinnen met beperkte financiële mogelijkheden. SVK Woondienst JOGI verhuurt woningen in Jabbeke, Oudenburg, Gistel, Ichtegem en Torhout. Taakomschrijving: Als administratief medewerker ondersteun je de dienst zodat een optimale interne werking en klantgerichte dienstverlening tot stand komt. Zelfstandig uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden. Administratieve ondersteuning door middel van invoeren administratieve gegevens en controle hiervan, o.a. huuropvolging, facturatie, boekhoudkundige verrichtingen. Instaan voor verzenden, verspreiden, klasseren, archiveren en kopiëren. Uitvoeren van administratieve taken in opdracht van de leidinggevende. Telefonisch onthaal en onthaal aan de balie. Informeren en correct doorverwijzen.

  • Transportverantwoordelijke - Volvo Group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Poederlakker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande keukendeuren en tafels maakt, zijn wij op zoek naar een poederlakker MDF regio Herentals.  Als poederlakker word je tewerkgesteld in de lakstraat voor :  het lakken van MDF keukendeuren. het manueel instellen van de machine. onderhoud aan de machine uit te voeren. kleine storingen op te lossen. het lakproces te optimaliseren. 

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES TIELT - PITTEM - EGEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • ENTHOUSIASTE STUDENT: 3 ZATERDAGEN BESCHIKBAAR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!  De bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 01/12 flyers uitdeelt!   

  • jobstudenten Shopmedewerker Shop & go Delhaize (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Q8 MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een shopmedewerker voor ons Q8 tankstation in Mechelen. Je taken zullen bestaan uit oa: Bediening van de klanten in de shop Belegde broodjes klaarmaken De rekken aanvullen Kassa bij bakken van koffiekoeken en andere producten je kunt werken in weekenden, feestdagen en vakanties

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • PROJECT COORDINATOR (binnendeuren voor de professionele markt,) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Na een intense opleiding ben je verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en opvolging van de levering en plaatsing van onze producten op grote werven. Na ontvangst van een werfdossier, volg je dit verder op en heb je oog voor het na te streven rendement. Je staat daarbij in voor de kwalitatieve uitvoering van de werken, conform de geldende voorschriften, binnen de vooropgestelde tijd. Verder geef je de juiste instructies aan de plaatsers van de producten. Je zorgt voor een correcte en precieze informatie naar alle partijen toe. Je rapporteert aan de Project Manager België. Op termijn kan je doorgroeien tot Junior Project Manager. Daartoe heb je of ontwikkel je volgende kennis en vaardigheden: het lezen van lastenboeken en bouwplannen. Fungeren als centraal aanspreekpunt voor zowel interne als externe partijen. Onderhouden van de contacten met de klant en je coördineert de technische en administratieve aspecten van de projecten. Meetstaten opstellen, uitwerken en opstellen van de planning van de verschillende projecten. Opvolging van projecten en die planmatig, logistiek en financieel afhandelen. Nauwe samenwerking met de project studiedienst en de commerciële binnendienst.

  • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

  • G2 Recruitment Solutions - Data Analyst (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp are in need of a Data Analyst for a freelance mission of 3-6 months to start ASAP. Role 3 years experience as a Data Analyst Marketing Background Dutch and English Speaking, French is a bonus If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

  • bakkershulp en opkuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het week ev. jong gepensioneerde Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

  • Kelner restaurant/brasserie flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ODT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een kelners voor ons restaurant/brasserie. Je zal zowel in de zaal als in de bar werken. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken zaal : tafels klaar zetten, opdienen eten, afruimen.

Zoek naar antwoorden van Ligthart Decor in sociale netwerken
Look for responds of Ligthart Decor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ligthart Decor. Laat een reactie achter voor Ligthart Decor. Ligthart Decor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ligthart Decor. Leave a respond for Ligthart Decor. Ligthart Decor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ligthart Decor op de google maps. Adres en contacten Ligthart Decor
Location of Ligthart Decor on the google maps. Address and contacts of Ligthart Decor

Andere gerelateerde bedrijven als come Ligthart Decor Ligthart Decor: CEVEK NV | CHRISTIAN LURKIN | Selligent Benelux | PRESS SHOP | Janssen Kristel

Other related companies as Ligthart Decor: CEVEK NV | CHRISTIAN LURKIN | Selligent Benelux | PRESS SHOP | Janssen Kristel

Ligthart Decor is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Ligthart Decor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04061889648. Het bedrijf Ligthart Decor bevindt zich op het adres: Nevelseheerweg 39 9031 Drongen (Gent). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 713,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 828,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Ligthart Decor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ligthart Decor is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ligthart Decor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ligthart Decor, openstaande posities, locatie van Ligthart Decor op de kaart.

Ligthart Decor is a company, that was registered 1989 in Gent region, Belgium. Full name of company is Ligthart Decor, company assigned to the tax number BE04061889648. The company Ligthart Decor is located at the address: Nevelseheerweg 39 9031 Drongen (Gent). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 713,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 828,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Painting contractors. Products created in Ligthart Decor were not found.
The main activity of Ligthart Decor is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ligthart Decor is not available. You also can look at reviews of Ligthart Decor, open positions, location of Ligthart Decor on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ligthart Decor, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ligthart Decor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ligthart Decor, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ligthart Decor, employees, financial statistics.